Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZACHOWUJĄ SIĘ KOCHANKI

Polecane posty

Gość gość
To jedna i ta sama, raz jest facetem, tez baba ,mieszka na drugim pietrze i wylewa pomyje' ' ja tez mieszkam na II piętrze i tez masz coś do mnie ty z metra cięta? nie obrazaj szczurku nikogo! zaraz wezmiemy się za ciebie wywłoko!

Gość gość
Jasne, bo za bzykanie w weekend dostaje się to i owo. Niektóre po 20 latach małżeństwa nie otrzymają tyle co dobra kochanka w pół roku, heh. tylko d**ą pracujesz,faktycznie jesteś wycieruchem

Gość gość
20 lat małżeństa to twoje marzenie, które nigdy się nie spełni, a żona od meża żebrać nie musi, bo jej się należy.

Gość gość
Lepiej popracowac dpka 2 / tydzień niż zapieprzac za psi pieniądz. Szkoda, że prawdziwa kochanka odeszła, bo chciałam jeszcze o cos spytać.

Gość gość
20 lat małżeństa to twoje marzenie, które nigdy się nie spełni, a żona od meża żebrać nie musi, bo jej się należy.

Gość gość
Dobra kochanka nawet prosić nie musi, sami jej dają.

Gość gość
a jak nie przyjdzie cię wyłomotać to z głodu zdychasz :D

Gość gość
Naprawdę mnie uwłaczałoby dawanie d**y.Widocznie nic więcej ta zdzira nie potrafi.K***a jest i będzie k***ą.Ciekawe czy ma dziecko?

Gość gość
gość Dobra kochanka nawet prosić nie musi, sami jej dają. _______ Tak, dają jej penisa o*******c. :D

Gość gość
dziecko jeśli ma to pewnie nawet nie wie z kim

Gość gość
na pewno kochanek to zonaty facet a ta obciąga mu... rzygam .... a na którym piętrze mieszkasz dupodajko?????

Gość gość
No i wpadły zdradzane, pewnie żonki, z krzywymi ryjkami, takie 'naturalne', wielkimi dvpami, takie 'puszyste' i plują jadem.

Gość gość
Lepiej popracowac dpka 2 / tydzień niż zapieprzac za psi pieniądz. Szkoda, że prawdziwa kochanka odeszła, bo chciałam jeszcze o cos spytać.////////////////// pytaj ja ci odpowiem też jestem kochanka

Gość gość
gość No i wpadły zdradzane, pewnie żonki, z krzywymi ryjkami, takie 'naturalne', wielkimi dvpami, takie 'puszyste' i plują jadem. __________ Krzywy ryj to ty masz, jak c**przyjdzie sperme łykać, żeby dostać pare groszy. :D

Gość gość
czy dalej wyciągasz od niego kasę za d**ę? musisz być płatną prostytutką

Gość gość
Czasem te 'pare groszy' w tydzień, to dwumiesięczne zarobki urzędniczki. Żonkom żal.

Gość gość
to szmacisko ma ryj szczura,to chyba od tego obciągania

Gość gość
Milo posluchac jak zonki sie denerwuja. Ciagle im sie wydaje ze sa lepsze od kochanek. Tylko facet tego nie wartosciuje zwlaszcza jak sie puszcza. Zonie zawsze wcisnie kit ze szatan go opetal. Ten szatan w gaciach. Przeciez on niezaleznie dziala od uczuc i rozumu

Gość gość
ok ale piszcie jak to wyglada

Gość gość
bo sie klocicie a to i tak nie daje nic, mnie interesuja konkrety i dopiero jedna osoba mi tak odpisala! ale np dziwi mnie ze rodzina, znajomi wiedza.

Gość gość
A juz najbardziej je w*****a, jak sie okaze ze kochanka jest mloda, piekna, dlugonoga, samodzielna. Bo ptzeciez maz nie podrywa szmaty z ulicy tylko pewnie fajniejsza od zony.

Gość gość
ja bym nie chciala zeby ktos wiedzial.. druga kwestia to tez sobie nie wyobrazam np wakacji wspolnych... bo jak

Gość gość
gość Czasem te 'pare groszy' w tydzień, to dwumiesięczne zarobki urzędniczki. Żonkom żal. ________ Żonkom żal albo i nie gdy czytają jaką szmatę z siebie robisz i jak się poniżasz, a nie masz nawet 1/10 tego co one. Faktycznie żal mi ciebie.

Gość gość
no i mysle ze spotkanie raz w tygodniu byloby ok, moze czasem czesciej jesli bylaby okazja. na ten moment wiem o nim wszystko, lacznie z adresem, nawet sam sie dziwie ze podal

Gość gość
a co takiego ta zonka ma, ze kochanka nie ma ani 1/10 z tego wg ciebie? napisz konkretnie,

Gość gość
Idz nap*****l mezusiowi a nie dopieptzaj sie do kobiet ktorych nawet twoj mezus na oczy nie widzial. Albo skocz na glowke z drugiego pietra.

Gość gość
Nie masz papierka slubnego :(. Biedne zonki musza stac na strazy obietnicy slubnej, bo mezus ma skleroze pewnie od cholesterolu

Gość gość
Szkoda, że zawistnice tu zaczęły pisać. Kochanko z pierwszej strony wróć i napisz coś co było dalej, ile to trwało i nie patrz na te plujojady.

Gość gość
A juz najbardziej je w*****a, jak sie okaze ze kochanka jest mloda, piekna, dlugonoga, samodzielna. Bo ptzeciez maz nie podrywa szmaty z ulicy tylko pewnie fajniejsza od zony. ________ Normalnie aż dziwne, że taka młoda, długonoga i samodzielna pięknoś jest samotna i do tego stopnia sfrustrowana, że szarpie żonatego za roporek, licząc, że uda jej się go zatrzymać na dłużej, a biedny żonkoś zapiera się wszystkimi kończynami o futrynę w drzwiach, aby wreszcie się wydostać i spokojnie wrócić do domu. :D

Gość gość
o wlasnie piszcei konkretniw, paiperek mi niepotzrebny