Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZACHOWUJĄ SIĘ KOCHANKI

Polecane posty

Gość gość
Zonki jak czuja ze juz meza nie kreca a on zaczyna sie rozgladac , zaczynaja powolywac sie na akt slubu i obraczke

Gość gość
ty szmacisko zonatego ,daj jakis nick, nie wiem co pisujesz pytałam- na ktorym piętrze mieszkasz? uwazaj,jestem na twoim tropie,zaraz poczytasz więcej o sobie

Gość gość
Albo skocz na glowke z drugiego pietra. ___________ Z drugiego piętra to jedynie pomyje można na ciebie wylać. :D

Gość gość
kochanka to ścierwo,zero wstydu i ambicji!!!

Gość hn v5t4dr3w
pożegnamy sie :)

Gość gość K
Zdradzana żonka z rozklapiochą to klasa sama w sobie, heh.

Gość gość
k***a ale chamstwo odpowiadajcie na konkretny tematy a nie będziecie się teraz wyzywać..barany nie wyżyte...s********ć z tond załóżcie sobie swój post i tam się opierdalajcie bo nie mam ochoty już was czytać !!!

Gość gość
Założyłam swój post :D:D:D

Gość gość
gratuluje

Gość gość
ja mam teraz frajera którego uwodzę myśli, że mi się podoba a ja mam go w d***e ...mówię jemu, że go kocham ze jest taki z******ty ...(od razu pisze nie dla kasy) tak żeby się zabawić ale sexu jeszcze nie było...po prostu się niem bawię no bo mi się nudzi :)

Gość gość
Pogratulujesz sama sobie jak ci się uda jakiegoś żonatego chłopa zaciąnąć w krzaki. :D

Gość gość
ja mam teraz frajera którego uwodzę myśli, że mi się podoba a ja mam go w d***e ...mówię jemu, że go kocham ze jest taki z******ty ...(od razu pisze nie dla kasy) tak żeby się zabawić ale sexu jeszcze nie było...po prostu się niem bawię no bo mi się nudzi xxxxxxxxxxxx a on się bawi tobą, żeby zaliczyć kolejną kretynkę haha

Gość gość
no wlasnie ciekawe to jest, zabawa trwa zalezy kto sie szybcie jnzuszi?;-)

Gość gość
z tymi szmaciskami nie można normalnie porozmawiać, a ta z nudy k***i się,,

Gość gość
mnie sie wydaje ze mojemu znajomemu zalezy. moze macie jakies sztuczki, zeby to sprawdzic? ja juz mu kilka razy mowilam ze to bez sensu. dwa razy go wystawilam a on ciagle walczy powiedzialam ze za wczesnie na sex to zaproponowal pieszczoty... co wy na to?

Gość gość
ludzie, ja mam tylko prosbe- nie obrazajmy sie, kazdy niech zyje jak chce!!! skoro mezowi czegos brakuje to szuka tego poza domem, proste. i nie mowie tu tylko o sexie, bo my juz kilka miesiecy tylko rozmaiamy, kino, teatr, kregle, restauracja itd wiec nie o sam sex chodzi

Gość gość
no i na tym polega że to jest w pewnym rodzaju gra i to wszystko przecież ja nie oczekuję, że będziemy razem bo nawet by się wstydziła wyjść z nim gdziekolwiek...brzydki i tak mi pasuje bo zakochanie to mi nie grozi :)

Gość gość
ale masz ochote go ze tak powiem wykorzysatac?

Gość gość
zależy raz tak raz nie...k***a on mnie w ogóle nie pociąga niski jest...ale młodszy odemnie o 6 lat i to mnie rajcuje ten jego wiek ...i tyle

Gość gość
hehhe dobra jestes

Gość gość
myslisz ze same pieszczoty, sex oralny itd tow jakims sensie jego wykorzystanie", nie dopuscilabys do sexu przeciez??

Gość gość
parę razy się z nim całowałam...i nic po za tym ...wiesz zaczęłam odgrywać scenkę, że mi się nie podobało, że mnie nie zaspokoił itd i już nie będziemy się spotykać..zdenerwował się ...ale go ugłaskałam ...

Gość gość
no to niezle... dobra manipulantka z ciebie... teraz sie bedzie bardzie jstaral co myslisz o tym co napisalam wyzej?

Gość gość
sex oralny nie wchodzi w grę....mam ochotę się z nim uprawiać sex ale nie mogę się przełamać...tak jestem z nim z nudów...czuję jak by mi sie trafiło jakieś ciach to od razu bym się skusiła i nie zastanawiała ...jestem po 30 i miałam tylko dwóch partnerów seksualnych i chciałbym spróbować czegoś innego

Gość gość
czemu oralny nie?

Gość gość
ja bym sie zgodzila, zeby mi zrobil, wypiescil i wylizal i tyle... nie chcę sie dac wykorzystac. Myślisz,że tak by było ok?

Gość gość
mi tak ale jemu nie odpada...

Gość gość
no wiem, to mialam na mysli wlasnie

Gość gość
ostatni powiedziałam jemu żeby s********ł dosłownie i myślałam że mi nie wybaczy ale wybaczył ..i jest ok:)

Gość gość
ale serio piszesz? to co on z tego ma? pocalunki tylko?