Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZACHOWUJĄ SIĘ KOCHANKI

Polecane posty

Gość gość
ale pieprzyć przestań robić z siebie cnotkę nie wydymkę najpierw bajerujesz faceta dajesz jemu na to przyzwolenie mizdrzysz się do niego a teraz będziesz uświadamiać żonę jakiego ona ma męża i jak z ciebie porządnisia.. uważaj żeby on do twojego męża czasem nie zapukał i powiedział jako to ma żonę lafiryndę...jak nie jesteś zainteresowana to się nie podniecaj i nie pisz nie dzwoń ...PROSTE PUSTAKU CO ??!!

Gość gość
nie obrazaj mnie on wie ze nie jestem bo mu to mowilam kilka razy i ciagle mnie meczy dalej

Gość gość
do nikogo sie nei mizdrze, nie jestem tym typem, nawet go nie pocalowalam od 4 miesiecy jak mamy kontakt!! nie ma mic co zarzucic, a ja jemu owszem, mam jego propozycje , deklaracje milosci itd... wiec? i nie obrazaj mnie pustaku

Gość gość
to idź na policje zgłoś nękanie ...!!

Gość gość
bez przesady, nie bede szla na policje, bo facet do mnie pisze, jakbym nie chciala to bym nie odpisywala to fakt

Gość gość
jak sie z nim umowilam kilka razy to tez mnie na sile nikt tam nie ciagnal, teraz jednak mysle czy serio sie z zona jego nie skontaktowac... moze on juz jej robil takie numery i stad tak to u nich wyglada, ze nawet go nie ma na nk, czy fb ciekawe

Gość gość
no to jednak macie kontakt czyli dałaś jemu "przyzwolenie" i powiedziałaś już na samym początku, że romans cię nie interesuje bo kochasz męża ??!!, bo chyba nie chcesz mi powiedzieć że chciałaś się przyjaźnić z tym facetem jeżeli tak to zaproś go do domu przedstaw mężowi może też się z nim za kumpluje...

Gość gość
Ignoruj go, zakochany akurat. Jakby był tak zakochany to by się rozwiódł

Gość gość
sama się z nim spotykasz a teraz pójdziesz do żony na skargę...???!!! i powiesz wiesz po pisałam z nim trochę około 4 miesiące spotkałam się z nim ale do niczego nie doszło i ona Ci w to ma uwierzyć ??!! wywali cię na zbity pysk albo na policję zadzwoni, że ja nachodzisz ...

Gość gość
zajmij sie swoim małżeństwem a nie jego,zacznij pracować nad swoim a jak czuje się wasze dziecko między takimi fikcyjnymi rodzicami? odnoszę wrażenie,ze nie kochasz męża,trafił na zimną sukę spodobał ci sie mąż obcej kobiety? daruj sobie k*********e wiesz kto tak robi? ostatnia szmata i ty nam mowisz,ze jesteś żoną i matką!!!! nie chciałabym cię znać,na szczęśćie mam porządnych rodziców,którzy nie tylko kochają się,szanują,ale sa dla nas wzorem godnym do naśladowania

Gość gość
macie racje, daruje to sobie, co do spotkan to tylko w miejscach publicznychy na herbatce wiec spoko, tak to z kazdym moge sie spotkac****ogadac

Gość gość
tak może zacznij od swojego małżeństwa i opowiedz mężowi jak to zabawiasz się od 4 miesięcy z innym i byłaś z obcym facetem na spotkaniach zobaczymy jak zareaguje...(chyba nie będzie szczęśliwy co ?) pewnie podobnie jak żona twojego adoratora...zacznij od siebie a faceta zostaw w spokoju bo cię nęci ty masz ochotę ale tu szukasz jakiegoś usprawiedliwienia jaka ty to "święta" jesteś

Gość gość
tak, na poczatku powiedziala mze mnie romans nie interesuje i ze nie pojde z nim nigdy do lozka chocby nie wiadomo jak mnie pociagal, bo jest zajety... a on wbrew wszystkiemu pisze, deklaruje, nalega na przyjazn ... stad te kilka spotkan

Gość gość
tu na pewno nie szukam usprawiedliwienia, bo i tak zrobie co zeche ale tuta jszukam trzezwego spojrzenia, byc moze bardziej doswiadczonych osob...

Gość gość
zdziwie Cie ale moj maz wie ze bylam z kolega, to nie bylo pol dnia, kilka godzin wiec spokojnie, on jest tolerancyjny, ja tez wiem ze ma kolezanki

Gość gość
ręce opadają !!! jak z każdym ...facet ma ochotę na romans a ty nie... czyli nie zgadzasz się nawet na spotkania z nim..rozumiesz bo tym faktem dajesz do zrozumienia że może liczyć na coś więcej...urywasz znajomość i po problemie....

Gość gość
ale powiedzialam mu jasno ze tylko przyjazn i rozmowy!! powiedzial ze nie bedzie nalegal...

Gość gość
w kazdym razie masz racje, trzeba to urwac raz a dobrze.... moze mu dzis powiem ze albo rozwod albo koniec znajomosci i sam mi da spokoj

Gość gość
rób co chcesz...tylko żebyś później nie żałowała...jednak ty powinnaś się rozwieść bo coś czuje że w małżeństwie ci się nie układa i jesteś nie szczęśliwa..i teraz jesteś zadowolona że jakiś mężczyzna zwrócił na ciebie uwagę..

Gość gość
ale po co ma się rozwodzić jak ciebie on nie interesuje nie rozumiem ???!!!

Gość gość
nie do konca tak jest, ale fakt ze brakuje mi dobrego seksu w malzenstwie, czasem normlanej rozmowy i zrozumienia

Gość gość
tak mu powiem to mi da spokoj, tak mysle

Gość gość
najpierw musi zaklepać kochanka, później będzie się rozwodziła, to wyrachowana kobieta, nie chce zostać ani bez męża, ani bez kochanka.

Gość gość
to wcale już nic nie gadaj nie odbieraj tel. chyba że masz słabą silną wolę :) ale coś ty mi tu kręcisz niby nie ale jednak ...??!!

Gość gość
no nie powiem bo facet m isie bardzo podoba:) dobrze nam sie rozmawia ale teraz mnie ciekawi co by jego zona na to wszytko powiedziala, kusi mnie zeby do niej napisac na nk?

Gość gość
z drugiej strony ciekawe ze mi podal jej dane...

Gość gość
co chcesz jej napisać ?? nie jesteś żałosna ...uciekam stąd bo jesteś osobą niereformowalną ...szkoda czasu !! :)

Gość gość
napisze jej czy wie ze jej maz podrywa inne

Gość gość
i spytam czy to prawda ze nie spia od dwoch lat;-)

Gość gość
a g***o cię obchodzi co ona wie pilnuj swojego chłopa i siebie a nie latasz za cudzym !!