Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZACHOWUJĄ SIĘ KOCHANKI

Polecane posty

Gość gość
20 lat po slubie

Gość gość
laski nie robcie jaj tylko piszcie serio bo nie wiem czy sie angazowac i stad moje prosby o rady:)

Gość gość
znam takie małżeństwo ktore mieszka oddzielnie i ciągle męża widzę u żony,i odwrotnie,mieszkam po sąsiedzku troche mnie to dziwi,ale to moje zdziwienie

Gość gość
prosze was tylko o trzezwe spojrzenie, bo mam watpliwosci a lubie faceta i mnie pociaga, ale nie chce ie dzielic i nie lubie jak ktos mnie oszukuje...

Gość gość
jesli są 20 lat po slubie,to na pewno sypiają razem żona z takim stażem na pewno nie pozwoliłaby sobie na odmawianie seksu,mąż to mąż ,a nie jakiś napotkany fagas ich to dopiero wiąże wiele wspólnego a po co ty wpieprzasz sie w ich związek,lubisz być d****ą?

Gość gość
no mowie ci ze sie nie wpieprzam, on za mna lata i prosi

Gość gość
wlasnie tez tak mysle, ze moze by go wygonila i dal pozew jakby sexu nie bylo, nie? no chyba ze chodzi o kase... k... nie wiem

Gość gość
lubie faceta i mnie pociaga, ale nie chce ie dzielic i nie lubie jak ktos mnie oszukuje...'''' wyobraż sobie,że jego zona nie tylko go lubi ale kocha,tez ją pociąga i pewnie nie dopuszcza do siebie ,ze jakaś jej interesuje sie jej mężem' ' a ty masz męża?

Gość gość
dobrze nie napiszę co myślę o tobie, nie wiem dokładnie jak wygląda sytuacja ale, własnego szczęscia na cudzym nieszczęsciu nie zbudujesz, 20 lat małżeństwa i chce zone zostawić dla ciebie mimo że nie sypiają ze sobą to szok, nie znam cię ale odpuść ,ciebie też zostawi oleje, nie szukaj porad na forum masz niby swój rozum, wiem że nigdy nie byłabym niczyja kochanką bo jabym nie przeżyła jakby mnie mąż zdradził,dlatego nigdy nie zrobiłabym tego innej kobiecie i czyimś dzieciom, on tez nie jest uczciwy wiec nie buduj takiego związku, moze lepiej być samym ale z spokojnym sumieniem, i nie myślec,że ciebie też zrani tak jak żonę

Gość gość
nie baw sie w ciucubakę,tylko postaw sprawę jasno i powiedz mu: interesuje cię tylko wolny facet i bądz konsekwentna,będziesz szanowana przez niego i innych dlaczego wszyscy pogardliwie wypowiadają się o d****ach? odpowiedz sobie na to pytanie

Gość gość
"a moze to ona nie chce sexu, bo ma innego?" ###################### nawet nie próbuj oczerniać jego żony,szmato wytarzana

Gość gość
Jak on jest 20 lat po ślubie to pewnie jest facetem po 40.Ty w taki razie musisz być sfrustrowana stara panna ktorej nikt nie chcial bo wierzyć mi się nie chce ze młoda i ladna dziewczyna bedzie się łaszczyć na starego żonatego dziada.

Gość gość
kurcze dziewczyny kochanek to ma być przygoda a nie angażowanie się uczuciowo i robienie sobie jakichkolwiek nadziei.... romans nie na tym polega...wchodzicie w czysty układ sex i tyle !!! ...nie ma co się angażować a tym bardziej zakochiwać się a jak już się to zdarzy to s***********e od nich bo nie ma sensu licytować się z nim o rozwód czy jakieś inne d**erele...i nie rozbijajcie rodzin i nie wymagajcie tego to ma być jego decyzja...a nie prześpicie się z nim i już wyobrażajcie sobie przyszłości u jego boku...tak się nie robi no chyba że ktoś tu jest nie dojrzały emocjonalnie i nie umie rozgraniczyć między związkiem a romansem

Gość gość
ja wam cos powiem, wlasnie tez sie szanuje i to bardzo i dlatego ta ksie waham i zastanawiam co z tym dale. Tak, on jest po 40 a ja po 30... nie jestem stara panna, mam meza i dziecko. A on lata za mna od kilu miesiecy ,codziennie smsuje, dzwoni

Gość gość
wiesz, jesli bym sie nie szanowala to bym juz 4 miesiace temu mu ulegla, bo sie lasi i prosi itd... nie wiem czy spia czy nie, ale obstawiam ze nie, choc moge sie mylic. nie chce byc kochanka wlasnie, wiem ze musze sprawe postawic jasno ale przciez on nie odejdzie teraz, a ja z nim do lozka chyba nie pojde... Czuje ze to pozostanie na etapie znajomosci... o jego zonie cos wiem od znajomych wiec... wiem ze ma kogos ... nie oczerniajcie od razu jego.

Gość w temaciee
bezwstydnie ...

Gość gość
masz męża i dziecko i sie zastanawiasz nad pójsciem do łóżka z żonatym,i ty piszesz że się szanujesz, jesteś zwykłą szmat ą,, puszczalską, dziw ką, kurw ą itp. jesteś zerem i nikim i jeszcze sie tym chwalisz na forum, szkoda twojego dziecka

Gość gość
ludzie jak wam nie pasuje czyjeś zachowanie to po prostu jesteście na nie odpowiednim forum..idz wypowiedz się lepiej na tematy np. kulinarne i tam sobie popisz a nie będziesz komuś ubliżał za jej zachowanie g***o ci do tego

Gość gość
ZASTANAWIASZ SIĘ ??? Masz męża i dziecko kobieto. Powinnaś powiedzieć jego żonie jakiego ma męża. Myśl o dziecku !!!

Gość gość
myśl o dziecku ..!! a co dziecko ma do tego ..??? po bzyka się trochę i to wszystko...

Gość gość
Wiesz nie chciałbym mieć matki która byka się na prawo i lewo

Gość gość
alez ja sie nigdzie nie puscilam, nie obrazaj mnie ok? a nasze malzenstwo to od kilku lat fikacja...

Gość gość
w sumie adres tej zony mam, nawet nie wiem czy sie z nia nie skontaktuje, mam jej profil na nk tez, na fb.. tylko co jej napisac i czy warto?

Gość gość
twoje małżeństwo jest fikcją,ale nie jego!!!!!!!!!!! teraz wiem,dlaczego tak przesz na niego, d****a!

Gość gość
Co z tego że fikcja, to się rozwiedź. A on jest żonaty i powstrzymaj się z szacunku dla siebie i jego żony

Gość gość
Poinformowuj ją jaki jest jej mąż

Gość gość
ludzie, przestan juz z ta d****a bo nic tym nie zdzialasz

Gość gość
ja na nikogo nie pre dziewczyno, wrecz sie dziwie ze mnie cos takiego spotkalo, ze mnie zonaty facet, 10 lat starszy kusi i neci.. co d ozony, moglabym dac jej znac, napisac wiele rzeczy, moze sie dowiedziec od nej czegos a propos ich zwiazku, ale czy by chciala ze mna gadac... hmmm w kazdym razie nie ma go na fb ani na nk w znajomych, podobno nie chciala go nawet do grona znajomych przyjac... ciekawe nie?

Gość gość
a fikcja jest tylko z powodu sexu, bo maz mnie nie kreci i tyle, poza tym jakos funkcjonyjemy, no i mamy dziecko... wiem ze to nie warte romansu, nawet mnie to nie interesuje, stad moje pytania o jego rozwod, czy to w ogole planuje, kiedy, co zrobil w tym celu... a on ciagle mnie podrywa, nawet chce na kilka minut przyjechac do mnie, bo tak sie zakochal i teskni;-)

Gość gość
No cóż facetowi nudzi się żoną to szuka innej do sexu, nie daj się