Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poplatana

czy to patologia wg Was

Polecane posty

Gość gość
gość no ale jak ktos mieszka w 1 pokoju z dzieckiem, to przy nim sex uprawia, bo chyba kazde malzenstwo uprawia? dla mnie to jest patologia *************************** A dla mnie Twoje plytkie myslenie to jest wlasnie patologia! To już zakrawa o pedofilię smiech.gif @ pedofilia bawi cię to dziwny wpis i potwierdza się jesteś chora jak ci których to bawi i piszą takie dziwactwa polecam poradnie

Gość gość
24.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość ********************* To ze uwazam tamta wypowiedz za plytkie myslenie i nazwalam ja patologia,to Ty porownujesz to do pedofili? No ludzie co wy bredzicie w ogole?

Gość gość
jesteście chorzy i powinniście brać leki tylko patologia i pedofilia wam w głowach więc skoro co dziennie się tu tak udzielacie to to was po prostu kręci

Gość gość
To w takim razie ja tez jestem patologia bo nie mam wlasnego mieszkania tylko wynajmuje. Dziecko 3 lata. Mieszkanie 60m za 1600/miesiac. Stac nas zeby wynajmowac, ale nikt nam kredytu dac nie chce na kupno (mimo ze wyszloby pewnie tyle samo oplat). I co mam czekac z rodzeniem dzieci 30 lat az tesciowie umra i moj M odziedziczy po nich mieszkanie? To nigdy bym ich nie miala.

Gość gość
no ja jak to czytam to też wolę być patologią nie umiem być suką i jestem wierzaca

Gość gość
To i ja jestem patologia i wole nia byc niz taka jadowida zmija jak niektore tu piszace PATOLOGIA GORA :)

Gość gość
Wiecie co? Cala Polska to jedna wielka patologia jest wiec nie ma co sie jednostkom dziwic :P

Gość do a ja jestem facetem
"... no ja jak to czytam to też wolę być patologią nie umiem być suką i jestem wierzaca..' no nie, wierząca patologia, to już całkowity odchyl, to już w kościele też się porąbało, patologia wierząca, księżą pedofile, księżą mający dzieci, co jeszcze, może, katolicy mordercy

Gość gość
a ja jestem facetem "... no ja jak to czytam to też wolę być patologią nie umiem być suką i jestem wierzaca..' no nie, wierząca patologia, to już całkowity odchyl, to już w kościele też się porąbało, patologia wierząca, księżą pedofile, księżą mający dzieci, co jeszcze, może, katolicy mordercy # ale masz nasrane we łbie aż u mnie zaśmierdziało i rozbawiło mnie to do łez

Gość gość
Ktoś was podpuścił,sprowokował...a tu proszę..sam " kwiat" kafeterii się od razu zleciał...krytykowanie wszystkich i wszystkiego to nasza, polska specjalność..a jak już można anonimowo..to już hulaj dusza... Autorka ma takie wynajęte lub nie mieszkanie i wasze komentarze na nic się zdadzą..po prostu ktoś żyje tak... Normalnie sama " elita " siedzi na kafe...ha,ha...ciągle tylko patologia, patologia..zajrzycie do słownika, co to słowo oznacza.. Prawie same pustaki tu siedzą.. Nas w domu była trójka, wychowaliśmy się na dwóch pokojach, długo bez łazienki, wszyscy mamy studia( ukończone jakiś czas temu , na porządnych uczelniach, nie za pieniądze:)), zaliczamy się do klasy średniej..idąc tokiem rozumowania kurzych móżdżków, których mamy tutaj zlot dzisiaj, to 70 % moich rówieśników to PATOLOGIA, bo wychowywała się w podobnych warunkach..Czasy się zmieniają i dobrze...( moim marzeniem w dzieciństwie był osobny, tylko dla siebie kąt), ale bez przesady.Moi drodzy w życiu nie zawsze się ma, to czego by się chciało..

Gość gość
o przepraszam ja tu tylko komentuje- komentujących bo bawią mnie w internecie inny świat a na ulicy za patologa w buzię można dostać