Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 lat razem a on nie mowi o slubie

Polecane posty

Gość gość
Ma wszystko w dvpie??

Gość gość
Odezwaly sie te wszystkie dorosle zony tylko pewno polowa z was mieszka z mezami i dziecmi u tesciow albo u mamusi, ewentualnie w ynajmowanej kawalerce na kupie haha Wasi mezowie dopiero cwani, byle jak najszybciej sie hajtnac i miec darmowa sprzataczke, kucharkee i r****czke - taki gladki transfer od mamy prosto do zony. Autorko, porozmawiaj z narzeczonym i zapytaj go jakie ma plany, porownaj, czy sa podobne do twoich i zdecydujcie co robic dalej

Gość gość
Tak plujesz z 17:56:04 bo sama tak skończyłaś?? Są kobiety na poziomie, szanujące się i swoja rodzinę.

Gość gość
ale idioka ta z 17.56 , troche ambicji i pracy a ma sie dom i kochajacego mezczyzne a nie na kupie u mamusi sie zyje, dziecko obudz sie i nie pluj jadem tylko zakasz rekawy i do pracy a sama zdabedziesz to wszystko a rodzicow zaprosisz w gosci :):):)

Gość gość
Gdyby tylko obraczka swiadczyla o pozomie, to Polska bylaby innym krajem hahaha

Gość gość
Ah, te polskie "kobiety", dla ktorych najwiekszym osiagnieciem w zyciu jest maz, no i jeszcze synus albo corunia haha Nikomu pewno sie nie przyznajecie jakie samotne nieraz sie czujecie, jakie same sie czujecie w wykonywaniu codziennych obowiazkow, jakie zaniedbane seksualnie i przede wszystkim emocjonalnie, ale zaobraczkowane i to sie liczy :) To nic, ze maz zdradza, czasami nawet wyzwie od najgorszych, ale jest jakby ktos pytal. A dlaczego jest? Bo jest obraczka i nie bardzo da sie odejsc, bo rozwod, bo podzial majatku itp. Podczas, gdy ci bedacy w zwiazkach partnerskich latami sa razem bo tego chca choc wedlug polskich standardow nic ich razem nie trzyma, wy czesto jestescie razem z przymusu. Teraz po mnie bluzgajcie, te najbardziej nieszczesliwe najbardziej :)

Gość gosc autorka
Ktos pisal, ze zyje u mnie za darmo. No nie do konca tak wyglada. Fakt, ze nie doklada sie do jedzenia czy mieszkania ale co miesiac wydaje prawie polowe pensji na moje zachcianki, jak cos chce zawsze mi daje kase a to na ciuchy czy kosmetyki. Nie chce go bronic ale naprawde nie wierze, ze on mysli o tym, zeby mnie wymienic na mlodszy model. Wiem, ze jest ze mna zzyty i nie jest ze mna dla seksu, bo szczerze mowiac ten seks to u nas raz na tydzien moze...

Gość gość
zakladasz temat a jak tutaj Ci inni pisza ze to i tamto... to go bronisz , ech mysle, ze sama nie wiesz czego chcesz i zacznij od siebie : uswiadom sobie czego Ty oczekujesz od zwiazku i jak on ma wedlug Ciebie wygladac i czy chcesz bycc z tym czlowiekiem jak tak, to stanowczo rozmawiaj z nim o WAS i planach...

Gość gość
Połowa pensji na zachcianki?? Wyobraź sobie, że nadal masz swoje zachcianki, do tego dzieciaka, który pochłania jego kolejna połowę pensji, do tego macie rachunki i musicie odkładać dla siebie i przyszłość dziecka. Potrzebna jest kolejna pensja, ale nie możesz pracować, więc co zrobicie???

Gość gość
Nawet nie mieszkanie razem? Szok. Jeśli ci to nie odpowiada, to wiesz co robić.

aha, czyli stać "was" na wywalenie połowy pensji na zachcianki, ale nie stać na wynajem choćby kawalerki? to tak chcecie być razem?

Gość gość
Odezwaly sie te wszystkie dorosle zony tylko pewno polowa z was mieszka z mezami i dziecmi u tesciow albo u mamusi, ewentualnie w ynajmowanej kawalerce na kupie haha Wasi mezowie dopiero cwani, byle jak najszybciej sie hajtnac i miec darmowa sprzataczke, kucharkee i r****czke - taki gladki transfer od mamy prosto do zony. Autorko, porozmawiaj z narzeczonym i zapytaj go jakie ma plany, porownaj, czy sa podobne do twoich i zdecydujcie co robic dalej 100% prawdy powiedziała. Nie każdy facet ma głowie sianko, żeby się szybciutko hajtać z byle kim. Porozmawiaj z narzeczonym o planach.

Gość gość
o jakim zwiazku tu jest mowa, bo ja zadnego nie widze ? :P

Gość gość
Chodzą ze sobą, bo nawet nie mieszkają. Spotykają się odpicowani raz na jakiś czas to co mogą wiedzieć o swoich planach?