Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A CO Singielkom Sexu nie wolno

Jestem SINGIELKA i potrzebuje SEXU to normalne wiec spotyakm sie tylko na sex

Polecane posty

Gość gość
Autorko, chwalisz się czy potrzebujesz przyklasków? Co to kogo obchodzi? Zero inteligencjii. Co za durna dziołcha z Ciebie!

Gość gość
po co pytać? bo dla mnie ma znaczenie czy dziewczyna spała z dwoma, trzema przede mną czy z 10 albo wiecej

Gość gość
czym się przejmujesz, przecież nikt ci w oczy nie powie, że jesteś d****ą, a gdyby nawet, to nie interesują cię opinie innych ludzi.

Gość gość
Dokładnie, obgadać tak, pomóc już nie.

Gość czy ona zabija kradnie
a co ona takiego zlego RObi -KRADNIE -Zabija ????bije kogos? rani??? nie!!! wiec nic zlego nie robi!!

Ludzie zazwyczaj krytykują takie osoby twierdząc, że seks bez zobowiązań, bez uczuć i poza związkiem w jakiś sposób uwłacza człowiekowi, zwłaszcza kobiecie. Tylko na pytanie z jakiego powodu rezerwują seks dla związku nie potrafią logicznie odpowiedzieć.

ja się mojego przyszłego Ukochanego wypytam co gdzie z kim jak a przynajmniej czy to było z miłości, a jak nie z miłości to dlaczego po czym nastąpią jasne deklaracje co do wspólnej przyszłości i wtedy dopiero mogę iść z nim np. do kina

Gość ludzie zawsze obgaduja
Zdrada zony.lub dziewczyny to cos bardziej gorszego

Gość gość
czym się przejmujesz, przecież nikt ci w oczy nie powie, że jesteś d****ą, a gdyby nawet, to nie interesują cię opinie innych ludzi. A czemu miałby jej tak ktoś powiedzieć? Haha raz dziewczyna - pasztet idąc ze swoją matką powiedziała na głos, że wstydu nie mam, a ja ją wyśmialam w głos. Ciekawe czy paszczurzyca "z dobrego domu" i w jednych sweterku wyleczyła trądzik ;) a z tego co wiem, nie jest święta. U ludzi zawsze widać ich kompleksy. Tacy ludzie mogą ci bardziej zaszkodzić jak już niż to, ze dbasz dyskretnie o swoje potrzeby.

Gość do panienki wyzej
T ypanienka wyzej A TY TAKA IDELANA Piekna ze wysmiewasz tamta dziewczyne? wysmiewasz jej wyglad??

Wg badań długotrwały brak seksu wpływa negatywnie na psychikę człowieka. Dlaczego więc osoba nie będąca w związku ma sobie tego odmawiać? W takich krajach jak Polska przespać sie z kimś to wielkie halo, a np w brazylii traktowane jest to po koleżeńsku, jak wyjście do kina

Gość do panienki wyzej
w Niemchech w Belgi FRancji Holandi to samo po kolezeznsku wzajemna pomoc w potrzebie

Gość gość
DAREIOS wypierrdalaj ty k*****arzu!!!! :o

Gość gość
T ypanienka wyzej A TY TAKA IDELANA Piekna ze wysmiewasz tamta dziewczyne? wysmiewasz jej wyglad?? Kłania się rozumienie czytanego tekstu. Obrona chamstwa - to jest to :D Nie wyśmiewałabym jej wyglądu, bo to mnie delikatnie mówiąc, g***o obchodzi, gdyby ona publicznie mnie nie komentowała. P***a mnie znała z widzenia i chciała pouczać. Taka to może polecieć do twojego przyszłego faceta i coś próbować nagadać głupio.

Gość gość
dla mnie sex to jakaś intymność i rezerwuje to dla związku bo chyba nie potrafiłabym bez uczuć tego zrobić. Ale też nie rozumiem dlaczego seks bez związku miałby UWŁACZAĆ komukolwiek,a już dobija mnie podwójna moralność,że niby facetowi to wolno,ale kobieta ma być "cnotliwa". A co to kobieta nie ma potrzeb? gorsza jakaś jest?

ja uważam, że partnerzy w normalnych związkach powinni o takiej przeszłości wiedzieć ja w każdym razie się dowiem.

Gość zabawny jestes broken
a ja ci nie powiem prawdy powiem ze tylko 3 mialam ,a tak naprawde 20 facetow :);)

Gość gość
ja potrzebuje dobrze poznać faceta zaufać mu i sie w nim zakochać żeby był seks ale mimo to nie krytykuje bez powodu tych co wolą inaczej. Za to jak facet oczernia kobiety "łatwe" a sam miał z 20 partnerek to już dla mnie jest żałosny.I takiego krytykować będe.Dla mnie taki sie nie szanuje bo..sypia z kobietami,których nie szanuje. Bo jak nie milosc to chociaz szacunek miedzy sypiającymi ze sobą powinien być. A jak facet sypia z kobietami,ktore nazywa "k*****i" to jak takiego okreslic inaczej niż k****arz? sam siebie taki przezywa

Oczywiście jak ktoś jest pruderyny to może sobie być - jego święte prawo, ale nie widzę za bardzo powodu do krytykowania takich osób ja autorka tego tematu. Zauważcie że o takiej kobiecie często się mówi że "daje". Bo w mentalności społeczeństwa utkwiło, że w seksie kobieta coś komuś oddaje, że sama nic z tego nie czerpie, a więc jak daje bez zobowiązań to znaczy że siebie nie szanuje. Tylko nikt nie pomyślał że seks jest wymianą przyjemności, a więc zarówno kobieta jak i mężczyzna coś komuś daje i otrzymuje coś w zamian. W tym przypadku chodzi o przyjemność. I wtedy już pokrętna logika ławkowych filozofów przestaje działać

Gość cwaniaki kombinuja
FACECI to manipulatorzy --chca wzbudzic w kobiecie poczucie winy wmawiajac ze ,on to moze chodzic na sex ,bzykac sie z roznymi a jak kobieta to zrobi to latwa dz i f k a...cwaniaki ;) jak u muzzulmanow ...;)

Gość gość
Mentalność muslima

brokenside, z tego co piszesz wnioskuję że seks nie sprawia c**przyjemności. więc czy w związku z tą szczerością i prawdomównością którą tu propagujesz zamierzasz powiedzieć o tym fakcie przyszłemu partnerowi? bo wiesz, mało kto by chciał aby jego partnerka do seksu podchodziła bez zaangażowania

Gość mysla jak muzulmanie
FAKTYCZNIE mysla jak moslemy

Gość gość
ja uważam Dareios że masz rację chociaż mam inne podejście do seksu niż Ty. Ale nie przeginajmy w drugą stronę - to,że ja łącze seks z uczuciami nie czyni ze mnie osoby pruderyjnej. A Ty chyba i tak masz najlepsze podejście z możliwych do seksu jak na osobę która woli seks bez zobowiązań. Nie mydlisz żadnej oczu,nie zdradzasz i szanujesz swoje seksualne partnerki,nie jesteś hipokrytą i szowinistą,nikomu krzywdy nie robisz. Tak trzymaj. Tez wkurza mnie okreslenie "kobieta daje tyłka"

:) nie wiem czy nie sprawia, ale jestem asem i jest to dla mnie dziwna, dodatkowa z niczym niezwiązana czynność więc wiesz nawet jakbym chciała to trudno by mi było ukryć TAKIE coś więc jeśli jakiś seksualny chciałby zemną być to chyba mam prawo wymagać takiej szczerości jeśli ja mówię O CZYMŚ TAKIM. wydaję mi się, że bardziej ja się otworzę niż on. taka logika.

Gość gość
Z niezobowiązującego seksu można mieć zobowiązanie do końca życia w postaci dziecka. Można zarazić się chorobą weneryczną, niekoniecznie hivem, ale opryszczką, żółtaczką, chlamydiami, grzybicą. Kobiety są bardziej podatne na takie choroby, a niechciana ciąża też jest przede wszystkim problemem kobiety. A co, jeśli partner od seksu bez zobowiązań zachoruje albo wpadnie pod autobus i będzie niezdolny do kopulacji? Odwiedzać go , wspierać w chorobie i czekać aż wyzdrowieje, czy zapomnieć o nim i poszukać kogoś innego? A jeśli jedna ze stron się zakocha, to ta druga osoba powinna powiedzieć, że nie taka była umowa i że to nic ją nie obchodzi?