Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A CO Singielkom Sexu nie wolno

Jestem SINGIELKA i potrzebuje SEXU to normalne wiec spotyakm sie tylko na sex

Polecane posty

Gość mysla jak muzulmanie
dokladnie!!! gadaja na moslemow ,a Maja takie samo podejscie ;)

Gość gość
Dareios wydaje ci sie, ze kogoś zainteresuja te twoje truizmy?? :o lepiej idz tam posuwac ta swoja dziwwkke poki jeszcze ci daje, bo drugiej tak szybko nie znajdziesz, az tylu desperatek nie ma :o

Gość gość
no racja z tymi arabami. Do tego nienawidzą arabów i chcieliby pozabijać ich - tak jak oni nas.

Gość W Zyciu NIC nie przewidzisz
NO tak SWITA PRAWDA nibdy nie przewidzimy co spotka czlowieka za tydzien za rok za pare lat ,wiec nie badzmy zbytnio tacy pewni ,jak co niektorzy,wrecz aroganccy,wiecej pokory!!

Gość gość
zejdźcie z dareiosa.Nie raz mialam z nim stycznosc tu na forum i to spoko facet.Jakby zachcialo mi sie seksić bez zobowiązań to mogłabym to zrobić z nim :classic_cool:. Przynajmniej potraktowalby mnie jak człowieka, jako równą sobie,a nie nazwał potem szmatą.

Z każdego seksu, nie tylko niezobowiązującego może być dziecko, ale czy to jest powód aby seks uprawiały tylko pary które planują dzieci? Jest masa zabezpieczeń, są metody po wpadce, przy zachowaniu odpowiedzialności i rozsądku ten problem jest naprawdę marginalny. Tak samo z chorobami. Seks bez zobowiązań nie musi oznaczać hurtowego przerobu z nieznajomymi osobami, to może być konkretna osoba z którą się zna i z którą się uprawia seks. Co do zakochania - cóż, na początku się ustala takie kwestie. Jezeli ludzie niczego więcej sobie nie obiecują to niczego więcej nie mogą wymagać. A co do choroby czy wypadku - a jak się postępuje ze znajomymi z którymi idzie się wieczorem do pubu, na bilard czy na zakupy? Seks w takim układzie nie jest niczym więcej poza taką koleżeńsko-przyjacielską czynnością i tak nalezy do tego podchodzić.

Gość POLACY tez bija
Moj maz bij mnie,byl agresywny,czasami pil i mi tez nie pozwalal zeby tak sobie wychodzila z kolezankami za tance do klubu,raz chcialm wyjsc ,pwoiedzial ze nie,a ja mowie ZE IDE nie obchodzi mnie to mam prawo i rzucil sie na mnie.... No wlasnie tak gadaja na tych muzulmanow a podobnie postepuja!!!

"Dareios wydaje ci sie, ze kogoś zainteresuja te twoje truizmy?? lepiej idz tam posuwac ta swoja dziwwkke poki jeszcze ci daje, bo drugiej tak szybko nie znajdziesz, az tylu desperatek nie ma" x x Jeżeli jedyne na co cię stać to atak ad personam to pozostaje mi jedynie współczuć.

Gość gość
faktem jest,że kobiety same siebie opluwają niestety.Faceci są bardziej solidarni...a tu kobieta kobiete opluje,tak jak arabki zresztą że ich siostra jest "nieczysta". a jak czytam jak kobieta ma wyrzuty sumienia bo przespała sie na 1 randce i zastanawia sie czy czasem ten facet nie weźmie jej za dziwkę i sie zamartwia ze to z nim zrobila to nie wiem czy śmiać sie czy płakać...:O

"zejdźcie z dareiosa.Nie raz mialam z nim stycznosc tu na forum i to spoko facet.Jakby zachcialo mi sie seksić bez zobowiązań to mogłabym to zrobić z nim . Przynajmniej potraktowalby mnie jak człowieka, jako równą sobie,a nie nazwał potem szmatą." x x Dzięki za miłe słowa. Ciesze się że ktoś przynajmniej rozumie moje podejście.

Gość ehhhhhhh okropnosc
A jak FECET---idzie do d****i do burdelu i taka wczesniej miala w sobie k u t a s a -w swobie i w buzi ,a ten gostek mial jakas chorobe lub AIDS(bo wiadmo dzifki przyjmuja kazdego) a pozniej ona wklada twojego penisa do buzi bzykasz ja a wczesniej byl tam penis z aids lub Jaks choroba..

"A jak FECET---idzie do d****i do burdelu i taka wczesniej miala w sobie k u t a s a -w swobie i w buzi ,a ten gostek mial jakas chorobe lub AIDS(bo wiadmo dzifki przyjmuja kazdego) a pozniej ona wklada twojego penisa do buzi bzykasz ja a wczesniej byl tam penis z aids lub Jaks choroba.." Gratuluję znakomitego posługiwania się znakami interpunkcyjnymi.

Gość polaK myslI podobnie jakMUSLIM
POLSCY FACECI-wiele nie odbiegaja od muslemow !!!!

Gość gość
02:15 - to pisał DAREIOS hahaha :D:D śmieszny facecik :D:D:D:D

Ja generalnie do tego podchodzę jak do wspólnej zabawy, miłego spędzenia czasu, a nie w sposób mechanicznych - gol strzelony, spodnie na d**ę i papa. Najwazniejsza jest atmosfera. Musi być miło, sympatycznie, wesoło, tak żeby przed i po było fajnie.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu
BLEEE Najpierw dzifka bzyka sie z facetme z AIDS,jaks chorobe,a pozniej wklada do tej sammej papy, twojego penisa i do tej samem c**** y twojego k u t a s a :( ;(

Gość gość
nie zesraj sie z tymi bajeczkami, dziwwkkarzu :D

Oskarzenie jest bezwartościowe ponieważ niefalsyfikowalne z punktu widzenia użytkownika. To kolejny atak personalny który świadczy o atakującym a nie atakowanym

Gość gość
kurde...to nowe kafe przygnębia..chciałoby sie podszyć pod gościa wyżej - ale samemu jest sie tylko gościem..goście mnożą się jak grzyby po deszczu. Mi to nie wypada być gościem,jestem tu za długo ale..niewazne. widze że chociaż cenzurę k***a znieśli no cóż...dareios i ja wiemy,kto to napisał

"nie zesraj sie z tymi bajeczkami, dziwwkkarzu" x x No tak, poziom wypowiedzi godny intelektualisty. Z burdeli ani prywatnych dziwek nie korzystam ponieważ nie uznaje seksu za pieniądze

Gość gość
znieśli ją częściowo..skoro można napisać d****a i szmata noo jak ktoś seks uprawia mechanicznie,aby sie spuścić i papa,to jest porażka jak zwierze jakieś

Gość gość
to ciekawe..wczesniej slowo "d****a" mi przeszło no nic,nowe kafe,to jednak nie to co kiedyś

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu
a po dz i f c e ---z burdelu pozniej do zony idzie lub kochanki dziewczyny i ja bzyka...

Gość gość
nie uznajesz za kase bo za biedny jesteś :D poza tym z twoją brzydotą mozesz posuwać jedynie równie brzydkie i zdesperowane jak ty :o

Abstrahując od tego że człowiek jest zwierzęciem to jest po prostu kwestia pewnego poziomu. Są ludzie dla których gorący kubek to rarytas, są tacy którzy wolą jagnięcinę. Na erotycznych portalach jest pełno desperatów którzy nie mają absolutnie żadnych wymagań co do kobiet, byle tylko zgodziła się z nimi spotkać bo po prostu chcą sobie ulżyć. To trochę żałosne.

"nie uznajesz za kase bo za biedny jesteś poza tym z twoją brzydotą mozesz posuwać jedynie równie brzydkie i zdesperowane jak ty" x x hehe, kolejna porcja arcymerytorycznych argumentów. Aluzje co do mojej sytuacji finansowej oraz mojego wyglądu po raz kolejny są zwykłymi obelgami które to zastępują brakującą argumentację ad rem. Już 200 lat temu Schopenhauer o tym pisał.

Gość gość
wyjadam resztki z miski mojego psa :classic_cool:

Gość gość
Hej dziewczyno ogarnij się

Gość gość
Małolaty spać, jutro rano szkoła! Zawsze musi ktoś rozwalać temat

Gość gość
nie spuszczam po sraniu wody w toalecie :classic_cool: