Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A CO Singielkom Sexu nie wolno

Jestem SINGIELKA i potrzebuje SEXU to normalne wiec spotyakm sie tylko na sex

Polecane posty

Gość gość
mieszam nogą gotującą się zupę :classic_cool:

Gość gość
siedze na drzewie z gołym dupskiem i udaje pawiana :classic_cool:

Gość gość
podlewam kwiatki spirytusem :classic_cool:

Gość gość
Nosz k***a debilu zawszony zamknij japę

Gość tez nie lubie udawanego sexu
Nie o ja tez nie lubie UDAWANEGO SEXU za kase i to dzifka ktora robi z kazdym nawet takim zarazonym aids ,a pozniej ze mna bee...ONA CHCE TYLKO KAsy a jak chce wspolnos przjemnosc bo wtedy to jest prawdziwy sex ,a nie Taki udawany za kase:(

Gość gość
Pewnie jakaś "cnotka" i temat nie pasuje

Gość gość
rzucam jajkami w telewizor ilekroć pojawia się na ekranie tata muminka :classic_cool:

Gość gość
Nie zawsze ;) czy "normalna" kobieta nigdy nie udaje i zawsze się zabezpiecza?

Gość gość
W y p i e r d a l a j matole, nie zarzucaj tekstami z internetu

Gość PL zawsze narzekaja na Polskie
Polak zawsze patrzy na wyglad w pierwszej i drugiej kolejnosci. Ocenia czy masz kase czy nie. Jak nie masz to nie jestes godzien z nim rozmawiac. Patrzy wtedy z pogarda i wyniosloscia. Czuja niesamowiya pokore i uleglosc wobec bogatszych od siebie. Garna sie do nich jak muchy do gowna.

Gość PL zawsze narzekaja na Polskie
Polak zawsze patrzy na wyglad w pierwszej i drugiej kolejnosci. .........Ocenia czy masz kase czy nie. Jak nie masz to nie jestes godzien z nim rozmawiac. Patrzy wtedy z pogarda i wyniosloscia. Czuja niesamowiya pokore i uleglosc wobec bogatszych od siebie. Garna sie do nich jak muchy do gowna.

Gość gość
ktoś tu chyba dawno nie podymał stąd ta agresja :D

Gość gość
teksty są moje :classic_cool: po prostu irytuje mnie tata muminka i jego kapelusz :classic_cool:

Gość gość
czesze sie widelcem a kąpie sie w Wiśle :classic_cool:

Gość gość
Czy to jest k***a na temat?

Gość gość
ktoś tu chyba dawno nie podymał stąd ta agresja Głodnemu chleb na myśli.

Gość gość
tak k***a :classic_cool: to kafeteria,podszywy były są i będą czy to fajne czy c*****e. jak temat do niczego,wypowiadający się p******i,zbyt napięta atmosfera... nie podoba sie to zaloguj lub - s********j :classic_cool: ja jestem u siebie.

Gość gość
Zastanawiam sie co mysli taki troll internetowy piszac bzdury o mieszaniu zupy noga. Temat jest bardzo dobry bo porusza intereaujace zagadnienie

Gość gość
d a r e i o s . t y . s m i e c i u . o b r z y d l i w y :o d a r e i o s . t y . s m i e c i u . o b r z y d l i w y :od a r e i o s . t y . s m i e c i u . o b r z y d l i w y :od a r e i o s . t y . s m i e c i u . o b r z y d l i w y :od a r e i o s . t y . s m i e c i u . o b r z y d l i w y :od a r e i o s . t y . s m i e c i u . o b r z y d l i w y :o

Gość gość
nabijam się z tych durnot które głupi tekst wprowadza w stan agresji i plują jadem. lubie dokuczać takim internetowym napinaczom,co to plują jadem i wyzywają pewnie macie zmarszczki na tych złośliwych gębach.

Haha, mentalny przedszkolak. Rozwalanie duskusji wpisami o takim formacie samo w sobie swiadczy o poziomie czlowieka

Gość gość
Zastanawiam sie co mysli taki troll internetowy piszac bzdury o mieszaniu zupy noga. Temat jest bardzo dobry bo porusza intereaujace zagadnienie Nic sobie nie myśli :D

Gość gość
temat stał sie c*****y przez napinaczy obrażających ludzi poza tym,takich tematów jest na pęczki,nic nowego i odkrywczego. tylko wypływa w nich tylko ludzka głupota,zaściankowość i agresja. to już lepiej być trollem który ogląda muminki

Gość gość
*tylko wypływa w nich ludzka głupota. żeby było jasne,podszywacz i spamer to co innego i nie ja pisałam,że dareios jest obrzydliwy.

Gość gość
to interesujące zagadnienie,że singielka spotyka sie na seks?

Tamto ja pisalem tylko zapomnialem sie zalogowac. Tak, to interesujacy temat bo nie chodzi tu tylko o jedna kobiete spotykajaca sie na seks, ale przede wszystkim o podejscie spoleczenstwa do seksualnosci

Gość gość
...które to podejście potrafi osłabić człowieka. ale niezaspokojenie seksualne często prowadzi do agresji,pewnie stąd tyle jadu w nich wszystkich jak ktoś uprawia seks to "d****arz"

Gość Rozpalona i namiętna
D****ą mnie nazwali :D

Gość gość
Co to jest sex: nic innego jak wybedlęcenie się.kto nie potrafi zapanować nad tym jednym z najpierwotniejszych instynktów jest "małogłówką":-D

Gość gość
oczywiscie,ze mozesz uzywac sobie do woli i jak spotkasz takiego ktorego nie bedzie obchodzilo to zadnego problemu nie bedzie. Gorzej jak spotkasz takiego ktoremu to bedzie przeszkadzalo albo prawiczka. Jak sie zakochasz na zaboj a on cie oleje ze wzgledu na frywolny styl zycia. Nigdy nie wiesz jak bedzie