Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadMaxi

Co u Ciebie dziewczyno z Albatrosa

Polecane posty

Gość gość
teraz cicho, robie kupe!

Chcę ... i nie jednocześnie,wiem co robisz,siedzisz przed kompem jak ja i piszesz na kafie,w kominku się pali,słuchasz muzyki,może Madonny,i zastanawiasz się dlaczego on się tak zachowuje i czego tak naprawdę chce... A ja abym wiedziął czego,to bym był mądrzejszy o te przynajmiej informację :(

Gość gość
Boję się , że jednk to nie Ty-nie słucham Madonny. Jak długo się już nie odzywasz do niej?

Gość gość
Ehh nie mam juz zalu. Rozumiem i wiem jak jest. Zycie;) pomoglo mi ostatnie. Chcialabym Cie przytulic ostatni raz. Ale nie moge. Nie gniewam sie, ze nie odpisales. Zycze Tobie szczescia.

Gość gość
Nie wiem czy to Ty ale mi bardzo brakowało jakiegoś sensownego wyjaśnienia, pożegnania.Przez to nie mogłam zamknąc za sobą drzwi.:( Nie rozumiesz mojej psychiki.

Czy to ważne ...piszę tak sobie,w przestrzeń,może nawet Ona tego nie przeczyta,ale to nic tak będę pisał jak czubek jakiś,a co mi tam,jeśli tu piszą że robią kupę,albo że są pedałami ,lub że zostali zgwałceni i im się to podobało ! To ja też coś mogę tu napisać

Gość gość
jak długo ją olewasz? Ona tak sobie to tłumaczy i jej jest bardzo przykro

Gość gość
Nie tęsknisz za nią/mną?

Nie myśli tak ,bo wie że nie mogę do niej się odzywać,smutno?pewno tak :( ale nic nie mogę zrobić innego,w mojej sytuacji mogę tylko powoli się od niej oddalać,niczym kawałek śmiecia kosmicznego w próżni kosmicznej od ziemi :(

Nie myśli tak ,bo wie że nie mogę do niej się odzywać,smutno?pewno tak :( ale nic nie mogę zrobić innego,w mojej sytuacji mogę tylko powoli się od niej oddalać,niczym kawałek śmiecia kosmicznego w próżni kosmicznej od ziemi :(

Gość gośććona
jak dlugo masz dziewczyne?

Upss dwa razy poszło :( tęsknię ...zawsze,ale to nie ma znaczenia teraz ani nigdy

Gość gość
Dlaczego musisz się oddalać?

Gość gośććona
to po co do mnie piszesz?

Gość gość
nic nie ma i nie miało żadnego znaczenia, nie ma obowiązku ani tęsknić ani myśleć ani pisać ani...

Gość gość
Masz dziewczynę?

Bo tak trzeba ? Bo rozum mi tak doradza Czas już nie jest nasz Wstrzymał oddech świat Wypadła z rąk bezpieczna nić Co plotła życia nam Jak mamy żyć dla siebie ? Oszukać śmierć dla siebie ? Jak ? Nie ma dla nas szans Tak ktoś powiedział za nas Świat, który rodził nas Dziś umrzeć ma na rękach nam Kto chce być nieśmiertelny ? Kto chce być nieśmiertelny ? Kto ? Kto chce być nieśmiertelny Gdy śmiertelny jest świat ? Układaj czas z takich chwil W których świat kochasz z całych sił I bądźmy nieśmiertelni I bądźmy nieśmiertelni Bo wieczność w miłości jest Kto chce być nieśmiertelny ? Kto chce być nieśmiertelny Niech wieczność układa z chwil Dopóki serce będzie bić... Dopóki serce będzie bić...

Gość gość
To smutne ze nie mozemy byc razem:( co to za zycie

Gość gość
Bo chcesz być nieśmiertelny..............

Gość gośććona
nie interesuja mnie zajeci, czesio 🖐️

Gość gość
Po co tu się wypłakujesz? Nie chcesz mnie znać i tyle, swoje wycierpiałam Twoim nagłym zerwaniem kontaktu.

Gość gość
Jesteś pewny, że to ja? wydaje mi się, że to jednak Ty........z tym pisaniem dla mnie od siebie.............rozumiem.Zawsze miałeś duszę romantyka.Zresztą ja też.

Nie wypłakuję się :) płaczę tylko na romantycznych filmach :D Ale nigdy nie z bólu ani strachu czy cierpienia,płaczę tylko gdy ktoś mi bliski cierpi a ja nie mogę pomóc... nigdy się nie wypłakuję :(

Gość gość
Nie możemy być przyjaciółmi bez przekroczenia pewnych granic? no fakt, czasem je przekraczaliśmy-przynajmniej tak to wyglądał.Ale teraz?

Skąd wiesz że piszesz do właściwego ? Może się mylisz a ja się mylę że to TY?

Gość gość
Bo upłynęło sporo czasu, 2 tygodnie temu faktycznie powiedziałam coś, co Ci się nie spodobało.No i chcesz być nieśmiertelny, unikasz mnie.