Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadMaxi

Co u Ciebie dziewczyno z Albatrosa

Polecane posty

Gość gość
nic z tego myśłenia nie wynika.................jesteś kretynem, raniącym kretynem.Niebawem znowu npiszę co myśłę jak 2 tygodnie temu.

Gość gość
jasne, a dlaczego ma to wiedzieć? nie wiesz jakie masz marzenia, czyżby? chciałbym ale boję się? kusiciel

Gość gość
Naprawdę sądzisz, żee ciągle o Tobie myślę? Mam swoje życie i się nim zajmuję.Czasem włączam net i wszystko się przypomina..to wszystko.

To dobrze,przynajmniej Ty masz w******e na to wszystko,przecież wcale nie sugerowałem Ci czegoś takiego,nie jestem pyszałkiem ani narcyzem,i cieszę się że masz swoje życie i tylko czasem jak włączysz neta to Ci się przypominam :)

Gość gość
Prawdę powiedziawszy , to nie zasługujesz nawet na to przypomnienie.Mam wrażenie, że z Tobą jednak coś nie tak.Próbujesz podbudować swojego ego.Próbujesz kokietować , by zaraz potem stawiać barierę.Niezły koleś z ciebie.

Ciekawe... ok skoro tak myślisz to faktycznie,szkoda Twojego czasu nawet na myślenie,nie kokietuję nie jestem kobietą,może fakt niepotrzebnie się odzywałem,jeśli powie się A powinno się powiedzieć B ja natomiast tego nie robię,ok już nie będę się odzywał,widzisz jak Ty zawsze masz rację.

Gość gość
A teraz jeszcze focha rzuciłeś.No pewnie..............to moja wina.Czy na pewno?Nie masz sobie przypadkiem nic do zarzucenia, Kotuś? :P

Gość gość
Czasem zadziwiają mnie tacy faceci jak Ty.Wiesz w ogóle czego chcesz?

No jasne że mam...ale coś mi się wydaje że Ty myślisz że piszesz z kimś innym i vice versa :) Jakoś Twój styl mi nie pasuje ...ale focha mogę strzelić zawsze :D

Gość gość
Nie chcesz przypadkiem być w centrum uwagi? Nie brakuje Ci tego teraz?

Gość gość
No wiesz...............tamten też miał swoje humorki.:P

Nieee ? Nigdy nie miałem zapędów przywódczych :D Raczej wolę pozostawać w cieniu... i przyczaić się ,by potem skoczyć do gardła i rozszarpać ofiarę na kawałeczki :D

Gość gość
Nie szukasz przypadkiem nowej laski na forum? wiesz bo jak co , to :P Mnie tm wszystko jedno............:D Trochę podobny do niego jesteś.Zakładając, że nie jesteś nim.

No ... nie szukam,ale miło że proponujesz mi nie jest wszystko jedno ,nikogo nie szukam,tak sobie piszę ...a muzą :D Dziewczyna z Albatrosa lepiej aby nie wiedziała że tu do niej piszę,ona też ma swoje życie i nikomu do tego !!

Gość gość
boze, juz wiem co to za kretyn :D

Gość gość
Nie brakuje Ci kogoś takiego, żeby sobie pogadać?

ja ? Dlaczego,przecież mnie nie znasz :( A może i kretyn skoro tu na babskim portalu piszę :(

Gość gość
Wiesz mnie np. brakuje kogoś takiego................tamten był kimś takim właśnie.Niczego więcej nie potrzebuję.

Mam z kim gadać,mam z kim milczeć,nie mam tylko jednego czego mi w życiu brakuje,ale o tym szaaa :)

Gość gość
No to czego Ci brakuje? Niech no zgadnę, biorąc pod uwagę to, żeś samiec , to pewnie seksu :P Faceci są tacy płytcy.

Aleś TY dziwna...sexu,nie nie tego,ale po co założyłem ten temat,co to za pytanie zadałem,do kogo,tu zawarta jest odpowiedz,każdy za czymś ,kimś tęskni,i nie znaczy wtedy że jest samony,biedny sflustrowany siedzi na kiblu i zajmuje się rękodziełem... nie nie sexu dziewczyno...

Gość gość
Wcale nie jestem dziwna, po prostu mnie nie znasz.Nie mogę przecież pisać tu cały czas na poważnie.

Gość gość
Nie ma Ciebie juz tutaj. To chyba dobrze. Dziekuje, ze posluchales i nie odpisales. Bardzo do Ciebie tesknie. Byloby tylko gorzej. Badz szczesliwy gdziekolwiek jestes. Za mnie tez.

Gość gość
Witaj, a co jeśli jestem nią? A Ty może nim? :P

Gość gość
A może to szansa, by poznać się na nowo.......ale z rozsądkiem? W naszej sytuacji nie możemy się zbliżyć do siebie emocjonalnie.No tak, ale już o tym wiemy.