Gość smushing Napisano Listopad 25, 2013 Tyle ma lat dziewczyna, którą poznałem W dniu jej urodzin napisałem jej , by każdy dzień był jak jej urodziny -napisała mi , że lepiej, żeby nie-bo właśnie siedzi sama w domu i pije piwo -doszliśmy do wniosku, że fajnie było by się spotkać, ale obecnie dzielą nas kilometry-przeprowadziła się Jest to luźna znajomość Pewnego wieczoru chciałem sprawdzić, czy Ona faktycznie chce się ze mną kontaktować uznałem, że jak nie odbierze, tzn, że mogę sobie odpuścić Dzwonię---i nie odebrała, było późno uznałem, że to już koniec Gdy po 4 minutach napisała, że nie może teraz odpisać, ale zadzwoni do mnie w niedzielę i , że MIŁO, że O NIEJ PAMIĘTAM minął piątek,sobota, nastała niedziela i nie zadzwoniła. Wcześniej zrobiła podobnie ze spotkaniem,odkładała, a gdy powiedziałem, że to nie ma sensu zgodziła się w ostatniej chili, pisząc, że ma nadzieję, że jeszcze bym się do niej odezwał Zwodzi do ostatniej chwili- nie rozumiem jej zachowania Czy to jakaś gra? jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach