Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko1234

co ja mam zrobićAborcja czy urodzić

Polecane posty

Gość dziecko1234

wczoraj dowiedziałam się,że jestem w 4 tygodniu ciąży.mam chłopaka,który mnie nie szanuje i już kilka razy uderzył,zaczełam się spotykac z turkiem i on jest ojcem taraz przekonowuje mnie o aborcji,bo twierdzi,że nie jest w stanie utrzymac mnie i dziecka BARDZO PROSZE POMÓŻCIE MI

Gość gość
usunąć...

Gość gość
następna to forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci a nie poradnik o skrobaniu ANTYKONCEPCJA i tabletka 72 godziny po a nie teraz będziesz się zastanawiać i wyskrobiesz się w 36 zrób coś pożytecznego i oddaj do adopcji

Gość gość
niestety masz teraz problem na własne życzenie... kobiety dlaczego tak pieprzycie sobie życie ?

Gość dziecko1234
co ja powiem wszystkim on mi nie pomoze wychowac,co ja powiem chłopakowi

Gość gość
takiego chłopaka to w d**e kopnij, teraz cie nie szanuje to co będzie później.

Gość dziecko1234
jakby mój chłopak mnie szanował i czułabym się przy nim bezpiecznie to nie zdradziła bym go

Gość letnie późne wino
najgorsze jest nie to że oni Cie nie szanują, najgorsze jest to, że Ty się nie sznujesz . nie skończyłaś związku mimo iż podniósł na Ciebie rękę, zdradziłaś go, uprawiasz seks z jakimś połamańcem z którym wpadłaś i nie jest w stanie nic dziecku zapewnić...eh a jednak mi cię żal

Gość gość
to odejdz od niego. jeszcze z turkiem sie puscila... matko jedyna!

Gość dziecko1234
prosze nie oceniajcie mnie tylko pomóżcie

Gość gość
to weź się w garść i nie pierdziel dziecko możesz zostawić w szpitalu i nie musisz nic mówić a zasranego tatusia też pociągnąć do odpowiedzialności można a nie k***a usuwać

Gość gość
Jesli chlopak Cie nie szanue to go zostaw a nie zdradzaj, nie mysl o tym co powiedza ludze tylko o tym co czujesz, jesli czujesz ze chcesz urodzic dziecko i ze dasz rade finansowo i sie nim zajac to podejmij sie ego chocby sama, w mezczyznach nie masz wsparcia, musisz byc silna, kieruj sie sercem, powodzenia

Gość mama aniolka oli i igorka
urodzić dasz rade,potem będziesz zalowac............

Gość letnie późne wino
ale możemy tylko osądzać, bo przecież nie wejdziemy do Twojej głowy i nie powiemy Ci czy chcesz tego dziecka czy nie...to Ty musisz sama umieć zdecydować, to taka decyzja , której nie mamy prawa za Ciebie podjąć...

i tak decyzję już w głębi duszy podjęłaś. i myślę, że usuniesz. nie oceniam, bo po co? możesz żalować. zresztą wiem o czym mówię.

Gość dziecko1234
dziekuje za wszystkie wypowiedzi

Gość gość
Dokonaj aborcji i nie chadzaj z ciapatym...

Gość dziecko1234
co to ma znaczyc ciapaty?ja bardzo kocham turka jest mulatem, a ty zachowujesz się jak rasista i dla mnie niema znaczenia jakiej karnacj jest dziecko

Gość usun ciapatych jest juz
za duzo. I ma znaczenie jakiego koloru bedzie dziecko, beda sie smiac z ciebie idiotko wszyscy beda cie wytykac palcami, ze bylas szmata dla jakiegos turasa:O bo on z toba nie bedzie przeciez. Pouzywal i ma cie w d***e kretynko. A dzieciak w przyszlosci wp*****l jeszcze dostanie za to ma gebe bezowa a matka jego byla ciapacka d****a. Powodzenia.

Gość dziecko1234
nie wchodź na ten temat i się nie wypowiadaj h*ju

Gość usun ciapatych jest juz
jestem kobieta idiotko:O prawde ci napisalam wiec sie nie oburzaj tak. Twoj turek ma cie gdzies i to dziecko, pewnie w swoim kraju ma wlasna zone i wlasne dzieci a ty bylas darmowa k***eka z ktora sie zabawil. I w dodatku glupia, bo ani sie nie zabezpieczylas ani nie pomyslalas przez chwile, ze on cie na powaznie nie traktuje.

Gość dziecko1234
słuchaj ja mam 25 lat i wiem co to zabezpieczenia tylko poprostu stało się,on niema żony ani dzieci d 5 lat jest w Polsce.myśli o mnie i dziecku bo mnie samą z tym problemem nie zostawia

Gość gość
Nie szanujesz się dziewczyno. Chłopak - patologia jakaś, następny nie lepszy (chciałby tobą rządzić), Ty sama też mądrością nie grzeszysz. Strasznie mi szkoda takich ludzi jak Ty - marnują się na własne życzenie - jasne do listy kar i przewinień dopisz jeszcze sobie morderstwo własnego dziecka - i żyj dalej z uśmiechem na twarzy.

Gość psycholog_dyzurny
no okej, turka oceniają... a ten turek taki biedny i może biedne dziecko oceniać? w sensie: 'od razu usuwaj!' moim skromnym zdaniem, daj dziecku i Wam szansę, skoro Ci na nim zależy. mowa o turku... ale niech on też pokaże. bo póki co to Ty jesteś w trudnej sytuacji, nie on. nie usuwaj tej ciąży, urodź te dziecko... jak nie będziesz w stanie wychować/ utrzymać, to oddasz do adopcji. tyle par jest bezpłodnych i z otwartymi ramionami przyjmie chore dziecko, a co dopiero jak będzie zdrowe. zobaczysz, że to najlepsza opcja.. ;)) zważ, że on Ci mówi o utrzymaniu dziecka, a nie rodzeniu. nie powinien Ci wg mnie dyktować, czy rodzić, bo on tego robić nie będzie. potem najwyżej oddasz dobrym ludziom... pozdrawiam i trzymam kciuki ! :)

Gość dziecko1234
nie oceniajcie mnie,jestem ciekawa jak wy byście się zachowali w tej sytuacji

Gość dziecko1234
dziękuje bardzo,boję się urodzić bo pracowac nie bede mogła a rodzina mi nie pomoże bo niema jak,on miał własny sklep ale zamknął bo nie handlował.

Gość gość
Całe szćżęscie ni była w takiej sytuacji bo szanuję siebie i znam swoją wartość. Nie byłabym z kimś kto mnie nie szanuje to raz. Dwa - nie ma znaczenie turek nie turek - ale ten facet jest beznadziejny - jak można kazać komuś usunąć dziecko???????N Sama doprowadziłaś do takiej sytuacji - podziękuj sobie. A co do aborcji - jesteś śmieszna - chcesz zabić dziecko i pytasz o radę w tej sprawie na tak niepoważnym forum jakim jest kafeteria???? Tutaj większość to małolaty którym tylko seks i zabawa w głowie.

Gość gość
Ja bym usunęla. I rzuciła zarówno chłopaka jak i Turka.Jeden cię bije a drugi każe usuwać... jakoś dziwnie mi się wydaje że jeszcze zanim byś urodziła to byłabyś samotną matką.

Gość gość
Ja byłam w twojej sytuacji miesiąc temu też miałam ten dylemat i szukałam tu rady. Tylko u mnie jest inaczej bo ojciec dziecka nie chce i dla niego jedyną opcją była aborcja. Strasznie długo mnie do niej namawiał i miałam momenty zwątpienia i chciałam się ba to zgodzić, ale teraz jestem z siebie dumna, co prawda jestem teraz troszkę samotna , bo bardzo go kochałam , ale będę miała dziecko które będę kochać ponad życie. Może nie będzie łatwo, ale kto powiedział , że życie jest usłane różami a jeżeli nawet jest to każda róża ma kolce. Idź do ginekologa jak usłyszysz bijące serduszko to sobie uswiadomisz, że bez facetów tez sobie poradzisz. Trzymam za Ciebie kciuki i napisz co zdecydowalaś.