Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilka1

Poszukiwany mężczyzna po 40 mądry dobry delikatny pracowity

Polecane posty

Gość gość z brzuchem
Już nie mów nic, już nie mów nic Nie trzeba szeptu ani światła Tu pozwól być, po prostu być Niech cisza ściele się jak atłas Niech palce rąk wygładzą mrok Co pnie się wokół ciał samotnych Niech nocy kwiat, pachnący wiatr Przywróci czucie zmysłom głodnym Tam jest samotna nasza wyspa Tak czysta potajemna przystań By odkryć ją nie trzeba mówić nic Już nie mów nic, już nie mów nic Nie pytaj dokąd ani po co Tu pozwól być, po prostu być Nie szukaj prawdy poza nocą W mroku jest dość bezpiecznych miejsc Z dala od gestów, min i przebrań W mroku, na samym nocy dnie Złota i srebra nie ma w naszych ciał katedrach Bo noc jest dobra i przejrzysta Jak kryształ, mroku głębia szklista Do rana nie zmącona perłą mgły Tam jest samotna nasza wyspa Tak czysta potajemna przystań By odkryć ją nie trzeba mówić nic Nic

Gość chwilka1
40stko nikt nie szuka substytutów ani zamienników,tylko człowieczeństwa.Staram się cieszyć z tego co dane mi było otrzymać .Ale człowiek nie jest samotną wyspą może kiedyś to zrozumiesz.I na pewno nie jestem desperatką . :)

Gość chwilka1
No i znowu sama ach ,smutnoooo!

Gość gość z brzuchem
Znowu jestem sam wbijam oczy w jeden punkt taki jest mój dramat tylko taki jest mój bunt przebić wzrokiem ścianę skruszyć cegły skruszyć mur bo może tam po drugiej stronie ktoś tak jak ja zaciska w dłoniach ból. Takie są me oczy taka moich oczu treść one gasną już tają tak jak taje śnieg.............“

Gość gość
Gościu z brzuszkiem tylko uważaj bo jak przebijesz ścianę to możesz trafić na sąsiadkę a co na to jej mąż nie ryzykuj! ;)

Gość chwilka1
Ta u góry to ja tylko coś mnie wylogowało.

Gość chwilka1
Chyba zostaliśmy sami o ile jeszcze jesteś gościu z brzuszkiem. Z jakich stron Polski pochodzisz,jeśli to nie tajemnica.

Gość chwilka1
Chyba jednak zostałam sama i Ty zdezerterowałeś ,to nic innego mi nie pozostało jak zrobić jak pozostali zniknąć, udać się do krainy tylko jakiej oto jest pytanie.

Gość gość
Nie jestem Polakiem ale mowie i rozumie biegle jezyk polski.

Gość gość z brzuszkiem
Nie jestem Polakiem ale mowie i rozumie biegle jezyk polski.

Gość chwilka1
A kim jesteś?powiesz.

Gość gość z brzuszkiem
Kto Ty jestes ? maly dojcz Jaki znak Twoj ? hakynkrojc W co Ty wierzysz ? w Niemcy wierze A gdzie sluzysz ? w bundeswerze (ZARCIK)

Gość gość
Zagraniczny moze byc? :-D

Gość chwilka1
Pózna już pora i jak przystało na porządną 40 + trzeba iść i złożyć swoją główkę na podusi i się do niej przytulić. Bo jutro też jest dzień.Życzę wszystkim miłych kolorowych snów i dzięki :)

Gość gość z brzuszkiem
Ty Panie tyle czasu masz, mieszkanie w chmurach i błękicie, a ja na głowie mnóstwo spraw i na to wszystko jedno życie. A skoro wszystko lepiej wiesz bo patrzysz na nas z lotu ptaka to powiedz czemu tak mi jest, że czasem tylko siąść i płakać DOBRANOC

Gość gość
Co to, kacik poezji się zrobil?

Gość chwilka1
Ale tylko nie płacz ! Pamiętaj jutro też jest dzień,i głowa do góry.Wróciłam bo zapomniałam powiedzieć ze ostatni gasi światło no wiecie oszczędność .Dobranoc i otrzyj łzy bo mi ciężko będzie zasnąć.

Gość gość
kłania się 36latek z kieleckiego. strasznie mi się podoba ten topik i mam nić sympatii dla autorki i 40stki. i pytanie czy młodszych normalnych też polubić i przytulić byście zdolne były? ;)

Gość chwilka1
Zawsze drzwi otwarte dla wszystkich którzy chcą się przytulić i porozmawiać.Tylko pamiętajcie o zgaszeniu światła.Ja juz naprawdę dzisiaj umykam pozdrawiam wszystkich zaglądających ;)

Gość gość
oczywiscie ,tylko nie zboków i staruchów

kolejna samotna, haha... zamiast się cieszyć wolnością, bo jak to powiedział Oscar Wilde "Kobiety są obrazami, a facec**problemami", to Ty kobieto, się męczysz myśląc, "och, ja samotna". A ja się cieszę, że nie muszę martwić, czy zadzwoni, czy nie... etc. WOLNOŚĆ cóż to za cudowne uczucie :-D

Gość chwilka1
Coś mnie cofnęło jeszcze a już widzę co. Beruthiel taka mala wzmianka na temat wolności Wolność jest ważnym problemem filozoficznym. Mówienie o wolności zakłada istnienie czegoś (duszy, umysłu), co potrafi podejmować decyzję. Filozofia często podkreślała, że wolność jest przeciwieństwem ignorancji i ulegania namiętnościom. Wolny jest tylko ten człowiek, który kierując się prawdziwą wiedzą i własnym rozumem może realizować cele, które uważa za pożądane dla siebie. Pozdrawiam i DOBRANOC

Gość chwilka1
Tak na chwilkę wpadam, z uśmiechem życząc wszystkim miłego dnia.Kochani dzisiaj mamy piątek ja tam się ciesze i mam nadzieję ze wy też.;):)

Gość gość z brzuszkiem
Obudzę Cię we śnie, a wtedy nie powiesz NIE. Rozbudzę Twe zmysły i ciało, a Tobie wciąż będzie mało. Czułe miejsca odnajdę językiem, a wtedy obudzisz się z krzykiem.

Gość gość z brzuszkiem
Chcę z tobą być, z twojej szklanki pić, mówić Ci kochanie, drapać Cię po brzuszku i spać z Tobą w łóżku

Gość chwilka1
Tak tu dzisiaj nas mało.No tak wszyscy pracują,pozdrawiam pracujących! To do potem :)