Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilka1

Poszukiwany mężczyzna po 40 mądry dobry delikatny pracowity

Polecane posty

Gość Lili z ostatniej chwili
Są i fajne kobiety i fajni facec**** 20-ce, 30-ce, 40-ce itd. Są również ludzie niefajni i to w różnym wieku. Co to za generalizowanie, że wartościowi, dobrzy, mądrzy są związani. Tyle samo 40 latków chadza wolnych stanem cywilnym a co najważniejsze i duchem, co 30 latków czy 50 latków.

Gość gość
Lili... masz rację, nie można generalizować.Nie wiem czemu uważa się, że jeśli ktoś jest sam po 40 to musi być jakiś "feler". A może ten ktoś szuka czegoś więcej niż tylko przelotnych znajomości. A gdyby ci wszyscy fajni byli zajęci, to skąd tyle rozwodów, romansów , zdrad itd?

Aaaaa i 20 latków :D Jest pełno ludzi na świecie w róznym wieku o przeróżnych zapatrywaniach, historiach o najróżniejszym wyglądzie.... Co ma wiek do rzeczy!?

Bycie samemu, to żaden feler. Jestem dwukrotną rozwódką a niedawno zakończyłam dwu i pół letni konkubinat. Teraz jestem free i na razie niech tak zostanie :)

Gość gość z brzuszkiem
Ide ztad bo mnie tu nikt nie lubi. Biore zabawki i ide do innej piaskownicy

Gość Vic R
Ifka, chyba nie lubisz gości z brzuszkiem. Czemu?

Gość gość
I znowu wszyscy się rozeszli pech to pech.

Gość gość
Łobiady gotują :D

Gość gość
dopiero 😭

Gość feda
Witam w dniu św. Andrzeja ;) Wczoraj padłam brzydko mówiąc na pysk .. :( Przez ostatnich kilka nocy kiepsko spałam i się uzbierało ... Chwilko, dzięki za miłe słowa skierowane do mnie :) ale myślę, że to w Tobie wiele więcej słońca, ciepła i optymizmu. Ja jestem różna, raz potrafię śmiać się do łez, innym razem nimi rzewnie płakać.. Ostatnio więcej tych drugich. Ale będę z Wami bywać jak tylko dam radę :) Gość z brzuszkiem, nigdy bym się nie zorientowała, że nie jesteś rodakiem, no nigdy .. Chyba bardzo "przesiąknąłeś" naszą kulturą, obyczajowością, myśleniem...czy może się mylę..? Do mnie bardzo przemawia ta poezja, lubię też muzykę "ubraną" w słowa, które dają coś do myślenia. Pozdrawiam 40latków , bez względu na poglądy, bo ilu jest ludzi, tyle zapatrywań :) No i smacznego obiadu, jeśli są tacy spóźnialscy jak ja.

Gość gość
Dla mnie samotny 40latek ktory nie zalozyl jeszcze rodziny to znak, ze ma jakis feler , albo jest geyem, albo nieudacznikiem zyciowym, ktory nie potrafil poderwac zadnej babki :-p

Gość gość
albo to takie cieple kluchy ktore biegaja co dzien po pracy do mamusi na obiadek lub - nie daj Boze - mieszkają razem :-D

Gość gość
Gosc z brzuszkiem tez jest jakis dziwny :-(

Gość gość
pop********e sobie jeszcze :D

Gość baranekk
ooo Lilly ...nie spodziewałem sie że masz taki niezły przebieg wyglądało to kiedyś dość lagodniej i raczej w roli ofiary :D

Gość feda
Znacie kogoś tak w stu procentach idealnego ? Bo ja nie. Każdy ma jakiś feler, ci żonaci również. Gdyby tak było, to każdy związek byłby szczęśliwy i trwał do końca. Przecież to, że ktoś założył rodzinę, nie jest równoznaczne z jego doskonałością. Nawet jeśli trwa w takim związku, choć nie jest np. szczęśliwy. Dawniej wiele małżeństw było zawieranych zaraz po 20stce, już nawet w "naszych" czasach. Ile takich par dojrzało wtedy do takiej decyzji, ile przetrwało? Teraz to wyłazi, 40latkowie często się rozwodzą. A Ci co pozostali samotni, czy zawsze z własnej winy ? Niekoniecznie. Wrażliwość u każdego jest inna. Są tacy, co wchodzą związek niewiele myśląc, bo wystarczy że ktoś ich pociąga często tylko fizycznie i po iluś tam latach klapa .. Są i tacy, którzy poszukują w drugim czegoś więcej, by móc powiedzieć to sakramentalne "tak".

Gość chwilka1
Dobry wieczór wszystkim tym którzy już tu byli i tym którzy tu zajrzą FEDA witaj 🌻 dla Ciebie. Dodam ,tylko do Twoich słów ze życie jest pełne niespodzianek.To prawda nasze wybory są tu najważniejsze ,decydują o naszym losie ale, nie potrafimy przewidzieć wszystkiego i czasami coś może pójść niestety nie tak jak miało być. :(

Gość feda
Co tu tak cichutko ? Hej Chwilka i dzięki za kwiatek :) Tak te wybory ... ale bywa, że wybór jest ok. tylko czasy, okoliczności już niekoniecznie :( Rzadko, bo rzadko ale dobry wieczór, jeśli ktoś zajrzy :)

Gość gość
Cichutko bo nie ma już tych super mężczyzn wyginęli na wojnie. :p

Gość chwilka1
Witam wszystkich w tę trochę wietrzną niedzielę. I mamy już grudzień,za moment święta Nowy Rok, ale najpierw adwent,czas przygotowań tych wewnętrznych jak i zewnętrznych. Życzę szybkiej regeneracji sił i miłej niedzieli. Pozdrawiam :)

Gość gość
chwilka chwilka... Autorko ----------- a ty jestes rozwodka czy stara panna? :-)

Gość chwilka1
Witaj gościu. Tak jak już wcześniej napisałam ,że był ktoś w moim życiu,ale niestety nie było nam dane być razem.Jestem stanu wolnego. Pozdrawiam.:)