Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilka1

Poszukiwany mężczyzna po 40 mądry dobry delikatny pracowity

Polecane posty

Gość gość
Chwilka - wyobrazmy sobie ze dzwonisz kazdego roku do siostry z zyczeniami, a ona od lat nie... jak bys sie czuła?

Gość gość
Podobna sytuacja w czasie Wigilii.... Dalismy jego dziecom drogie prezenty pod choinkę, a nasze nie dostaly od wujka i cioci nic... zero... to przykre...

Gość chwilka1
Mężczyźni są rożni od kobiet .Jesteśmy jak dwa różne bieguny,(które nota bene się przyciągają).To co nam się wydaje naturalne im trzeba pokazać palcem.I odwrotnie to co im wydaje się oczywiste dla nas wydaje się jakby z kosmosu,Także różnice w zachowaniu związane są też z psychiką, naszą innością.:)

Gość chwilka1
Wiesz że zakupami zazwyczaj zajmują się kobiety,być może żona jego ma na niego taki wpływ?!

Gość gość
To znaczy ze bratowa mnie nie lubi, albo zabrania mu dzwonic? Nie wierzę :-) Sama tez nie pamięta? Kobiety raczej maja pamięc do dat.. A z y tymi prezentami dla naszych dzieci, to bylo nie fair, mogla byc nawet czekolada, cokolwiek, bo liczy się pamięć, prawda?

Gość gość
mezczyzni sa rozni od kobiet - jestem mężatką od 20 lat i wiem coś o tym ;-)

Gość gość
Tymczasem, dzisiaj jednak sobie odpuszczę... może choć raz moj brat poczuje jak to jest, gdy ktos bliski nie dzwoni ... jest starszy ode mnie i sam dał mi taki przykład... trudno... może wtedy zrozumie ze to nie jest przyjemne, albo bedzie mu to obojętne... nie wiem.

Gość chwilka1
Gościu kochany nie powiedziałam że ktoś Cię nie lubi! Próbuje tylko powiedzieć ze jesteśmy różni,i dla jednych coś jest priorytetem a dla drugich jest to błahostka.Rzeczywiście przykre to było na pewno dla dzieci a wiec na drugi raz już się zabezpiecz i sama kup jakiś drobiazg.Może też być inna przyczyna finansowa(może mają problemy)wiem to nie wytłumaczenie a jednak możliwe.

Gość gość
zakupami zazwyczaj zajmuja sie kobiety ... x czyli o moich dzieciach bratowa zupelnie zapomniała? Nie rozumiem tego :-(

Gość gość
Autorko tu lepiej nie szukać:) Rozejrzyj się dobrze w swoim otoczeniu.Forum to forum . Tu każdy jest anonimowy.Ja bym tu nie szukała.:)

Gość chwilka1
Myślę że jak nie przedzwonisz to Ty będziesz się źle z tym czuła,(widzę jak to przeżywasz) ja bym przedzwoniła.

Gość gość
W tym roku nie kupię bratankom NIC ! Pierwszy raz w życiu ! Kłopotow finansowych nie mają, chodzą na imprezy, jezdża na urlopy, dobrze im się żyje :-)

Gość chwilka1
Gościu z 9.23 jestem ostrożna dzięki :) za troskę.

Gość gość
chwilka - masz racje, bede przeżywać, ale jakoś to przeżyję..

Gość chwilka1
Gość 9.25. Dzieci są nie winne tylko my dorośli.

Gość gość
chwilka - życzę powodzenia w poszukiwaniu tego"jedynego" :-D narazie

Gość chwilka1
Trzymaj się i Tobie również powodzenia miej serce i patrz w serce.:)

Gość gość
Dzieci są niewinne wiem... ale moim było bardzo przykro... TAK SIĘ NIE ROBI... mógł być nawet jakiś drobiazg... Dorośli ludzie taknie robią :-(

Gość gość
miej serce - ale kto ma miekke serce musi miec twardą d**ę :-D życie mnie tego nauczyło :-)

Gość gość
kobiety chcą dobrych facetów jak już są stare, brzydkie i żaden bad boy już ich nie chce r****ć

Gość gość
w tym wieku to juz nawet dodrzy przejrzeli na oczy i nie poleca na takie stare pudlo

Gość chwilka1
To w jakim ja jestem wieku Ty będziesz za lat kila??? ,ale będziesz A życie to nie tylko sex jest jeszcze coś więcej i życzę ci abyś to zrozumiał oby nie za późno.

Gość Lili z ostatniej chwili
A guzik :) Ja mam zdrowo po 40-ce i żyję pełną piersią. Wcale nie szukam dobrego faceta bo dobro to pojęcie względne. Nie szukam żadnego bo ich pełno wokoło. Bad boy-e są przereklamowani, "dobrzy" zazwyczaj okazują się w praniu jednak nieznośni. Jestem singielką i jest mi z tym stanem cudownie. Rozumiem chwilkę1 bo tyle ile ludzi na świecie tyle pojęć i charakterów. Chwilka1 poszukuje. Jej prawo do szczęścia :). Ściskam Cię, chwilko1 i pozdrawiam pozostałych :*

Gość gość z brzuszkiem
"Bóg myśli w geniuszach, marzy w poetach - a w pozostałych ludziach cierpi"

Gość chwilka1
LILI dziękuję i odwzajemniam uściski :) / Powiem tak gdybym napisała poszukiwany przyjaciel, kobieta każdy po swojemu to z interpretuję. Zarzucano by mi że szukam frajera lub że jestem"les".Każdy jednak sądzi wg siebie, staram się to uszanować i rozumieć. Pozdrawiam wszystkich :)

Gość chwilka1
Witaj gościu z brzuszkiem,długo dziś spałeś.!?

Gość gość z brzuszkiem
"Lili z ostatniej chwili" - jestes po mastektomii ? Dlaczego nie oddychasz pelnymi piersiami ?

Gość gość
kolejna co obrzuca błotem dobrych facetów tylko po to by usprawiedliwić siebie :P

Gość gość z brzuszkiem
Weekend to najgorsze "szczescie" jakie moze mi sie przydarzyc. Nie sypiam, a to jak byl udany licze po wyrzucanych w poniedzialek butelkach.

Gość gość z brzuszkiem
moje IQ jest troche wyzsze od debilizmu