Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilka1

Poszukiwany mężczyzna po 40 mądry dobry delikatny pracowity

Polecane posty

Gość chwilka1
Dzień dobry wszystkim, dziś mamy Andrzejki wszystkim solenizantom najlepsze życzenia spełnienia marzeń tych najpiękniejszych ,pogody ducha,radości i uśmiechu na co dzień.Miłego weekendu .

Gość gość
A ja mam brata Andrzeja i nie wiem czy dzwonić do naiego z życzeniami. Niedawno były moje i on nie zadzwonił... I tak co roku.. Zaczynam mieć tego dość..Mieszkamy w jednym mieście... to jakaś porażka .

Gość chwilka1
Gościu 22.42, ale wcześniej napisałam że wolność jest przeciwieństwem ignorancji i ulegania namiętnościom.My decydujemy o nas samych a nie pozwalamy rządzić namiętnościom nami. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ja do niego dzwonie a on nie ... Czy to jest fair?

Gość chwilka1
Dzwoń nie czekaj ,dobro wraca.Stań ponad to,okaż mu serce.:) pozdrawiam.

Gość gość
Ale sytuacja powtarza się każdego roku, nie może być tak, że on pamięta o mnie tylko wtedy, gdy trzeba odpisać podatek na jego niepełnosprawne dziecko :-(

Gość gość
i juz wszystko jasne nic dziwnego, ze jestes sama i zdesperowana :D

Gość gość
nie jestem sama, mam męża i dzieci :-)

Gość gość
Nie jestem też zdesperowana, dziwi mnie to, że brat nie pamięta o jedynej siostrze, a wiele innych osob tak...

Gość gość
chwilka - Ty byś dzwoniła co roku, nawet gdyby on miał Twoj dzień imienin gdzies?

Gość chwilka1
Gościu dzwoń ,to nic że nie dzwoni.Ktoś kiedyś powiedział spieszmy się kochać bo ludzie tak szybko odchodzą,pamiętaj o tym!

Gość chwilka1
Tak bym dzwoniła ,mimo wszystko.:)

Gość gość
Ok. Wiem o tym, moja siostra odeszła nagle i strasznie to przeżyłam,,, ale prosiłam niedawno brata zeby podwiozl mnie pare km, bo nie mogłam się niczym dostać,a on na to, że nie da rady, bo jest w domu, ale mnie nie zawiezie.

Gość gość
A bylismy na komunii u bratanka i dałam 500 zł w prezencie i nie chodzi o to ze czekam na rewanz, tylko trochę dobrej woli.. to wszystko ...

Gość gość
Chwilka - ludzie umieraja na potęgę, sama mam problemy z sercem i silną nerwicę, nie wiem ile jeszcze pożyję...Nie sądzę, że doczekam emerytury ;-)

Gość chwilka1
Pamiętaj, kochamy pomimo wad,dajemy nie oczekując nic w zamian wtedy to co ofiarujemy ma wartość.

Gość gość
Dobra - wcisnęłam się w czyjś temat, sorry :-) Te życzenia dla Andrzeja tak mnie zainspirowały ;-)

Gość gość
chwilka - jak można kochać kogoś, kto ma nas gdzieś? Nawet jeśli chodzi o rodzonego brata? To nie ma sensu... Ja, po iluś tam latach, w końcu czuję się upokorzona, bo mieszkamy w jednym mieście i nie dosyć, że nie przyniesie 1 głupiego kwiatka, to nawet nie zadzwoni... Czy to takie trudne? :-(

Gość chwilka1
Gościu medycyna idzie naprzód,więcej optymizmu radości wewnętrznej,naucz się cieszyć z drobiazgów a wtedy ten świat będzie piękniejszy.Pamiętaj nawet w pochmurny dzień słońce świeci :)

Gość gość
Czy Ty masz rodzeństwo?

Gość gość
chwilk - to znaczy, że mam łykać Prozac i udawać że jest okey i ze nie mam brata? :-D

Gość gość
Lubię pochmurne dni ;-)

Gość chwilka1
Więcej radości jest w dawaniu aniżeli w braniu.Stań ponad swoje uprzedzenia,przecież jesteś jego siostrą .Skoro już straciłaś kogoś bliskiego (wyrazy współczucia)tym bardziej powinnaś docenić to co masz.:)

Gość gość
Ale dlaczego On nie doceni mnie? Nosiłam kwiaty, prezenty i dla niego i dla bratowej, a oni nic... jakby mnie nie było...

Gość chwilka1
Mam siostrę ,którą b.kocham.I nawet gdy milczymy obydwie wiemy że jedna kocha i pamięta o drugiej.Czasami nawet nie trzeba słów,wystarczy po prostu być przy kimś obok niego(niej).I świadomość tego już pomaga.

Gość chwilka1
Są różni ludzie,o różnych charakterach i w różny sposób okazują lub nie okazują swych emocji,uczuć.Każdy jest inny i ta inność ma też swoje plusy.Nie możemy wymagać od innych zachowania takiego jak nam odpowiada,prosty przykład masz do wyboru różny zestaw ubrań każdy wybierze to co jemu odpowiada.Niby zestaw ten sam a dodatki mogą zmienić ostateczny wizerunek.Nie wiem czy zrozumiałaś to co chciałam c***owiedzieć?

Gość gość
Moja siostra była moją największą przyjaciółką, rozumiałyśmy się bez słów., ale zmarła.. Dobrze, że Ty masz ukochaną siostrę :-) Moj mąż jest jedynakiem...

Gość chwilka1
zmienię ostatnie dwa wyrazy na Tobie powiedzieć,bo gwiazdki się pojawiły.

Gość gość
Rozumiem... ale czy Rodzina nie powinna sobie pomagać? Ja nie odmawiam pomocy, a poprosiłam tylko raz o podwiezienie pare km i ... pudło ... mysle, że predzej jakis sasiad by mnie zawiozl... ;-)