Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilka1

Poszukiwany mężczyzna po 40 mądry dobry delikatny pracowity

Polecane posty

Gość gość z brzuchem
nawet nie wiecie skad sie bierze termin "polaki". Ale mentalnosc macie taka sama, jak ci co przywedrowali do nas pod koniec XIX wieku. Po prostu "polaki".

Gość gość
tacy mężczyźni ( jak w temacie) jeśli istnieją.. to są zajęci!!!! Po 40-tce nie licz na wiele.. sorry

Gość gość
27 letnia dziiwa szuka 40latka... tylko poczekaj aż sama bedziesz miec 40tke, wtedy dla 50latka bedziesz za stara. Takie dziiwy jak ty same srają sobie w gniazdo..

Gość gość z brzuchem
nieprawda, sa jeszcze ci z "odzysku"

Gość gość z brzuchem
skad u was tyle nienawisci ?

Gość Kudlata dzeny ta prawdzowa
ma szanse i to duza.. przecież zonkosie wlasnie stwierdzają ze zona jest za stara (często rowiesniczka) i wymieniają na lepszy/inny/nowy model. ale powstaje pytanie, czy chce się być za kilka lat znow wymienona na inna, bo przecież faceci się nigdy nie starzeją hahahaha! niestety ale polska to taki ciemnogrod, gdzie ludzi, zwłaszcza kobiety ocenia się tylko po metryce

Gość gość z brzuchem
a nie po BMI ?

Gość gość
chwilka ja jestem po 40 i chętnie cię poznam :)

Gość gość z brzuchem
kogo Masz na mysli ?

Gość gość
chwilke

Gość feda
Gdzie Autorka ? :) chyba ją przestraszyliśmy, zniechęciliśmy ... Zawsze zastanawiałam się jacy to nasi rodacy używają sformułowania "polaczek" ? Mierzi mnie ten termin :O Dobrze być samokrytycznym, ale wyrażać się pogardliwie o własnym narodzie, zresztą o jakimkolwiek, to na prawdę nie na miejscu :( Skąd w ludziach tyle nienawiści ..? Przepraszam za temat, trochę nie na temat :)

Gość chwilka1
Witam wszystkich,przyznam się szczerze,że nie spodziewałam się takiego rozdźwięku . Feda dziękuję za słowa i życzenia myślę szczere. Gościu z 11.32 nikt nie zna miejsca dnia ni godziny. Gość z brzuszkiem prawda zawsze najważniejsza tylko umiejętnie powiedziana. Gość z 14.26 myślę że porządni ludzie istnieją i po 40-tce . Gość z 15.30 miło mi tylko jak? FEDA już jestem z powrotem bo nie wiem czy wiesz do 67 roku życia mamy pracować buziaczki i uśmiech dla Ciebie : )

Gość chwilka1
No i nastała cisza.To teraz monolog. Też się zastanawiam dla czego w ludziach tyle złości,niechęci do drugiego. Skąd się to w nas bierze i po co .Życie jest jest jak chwilka,która szybko umyka .Czas tak szybko leci ,że gdzie my teraz jesteśmy będziecie wy za chwilę(mówię do młodzieży).Człowiek do końca powinien być człowiekiem.

Gość chwilka1
Obiecałam powiedzieć coś o sobie a więc do dzieła się biorę. Dawno dawno temu byłam z kimś związana los inaczej jednak chciał,bo nas rozdzielił.Długo czekałam z nadzieją ze może się coś zmieni,zajęta obowiązkami pracą domem czekaniem nie zauważyłam że czas szybko tak leci.Aż właśnie nadeszła ta chwilka kiedy się spostrzegłam,ze nie wróci to co było co jest przemija a co będzie i tu się zatrzymałam i powiem przeraziłam. NIe nie jestem desperatką , szukam po prostu człowieka !

Gość rozwódkaaaa
"po 40 mądry dobry delikatny pracowity " a tymczam co jeden to coraz wiekszy kanciarz i leń. Do tego szukaja 20-tek, a jak znajdą nawet młoda ładna i niegłupia to nia sobie co najwyzej nosa wytrą... To smieciuchy i skąpe brudasy.

Gość chwilka1
Chyba dzisiejsze wiatry przeciąg tu zrobiły i wszystkich przegoniły. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za odzew wcześniejszy czy późniejszy o ile takowy będzie. :)

Gość gość z brzuchem
Gdziekolwiek zwrócę lot swój, tam wszędzie piekło, piekło jest we mnie a na dnie odchłani głębsza, ziejąca czeluść się otwarła, przy której piekło dręczące jest niebem... Nie ma juz miejsca dla mej pokuty i dla przebaczenia... Nie ma Zostało jedynie poddanie i lęk przed hańbą która mnie okryje wśród duchów w dole...........

Gość rozwódkaaaa
gościu z brzuchem "Nie ma juz miejsca dla mej pokuty" Choćże do mnie, a taką pokutę dostaniesz, że po tygodniu na niebo zasłużysz... hihihihi co prawda po 2 dniach będziesz wolał do piekła uciec, ale cóż.... pokuta to pokuta

Gość feda
Witaj :) Bardzo piękne te słowa. Chwilka, bardzo szczerze Ci życzę byś znalazła Miłość .. czy tu w sieci, czy gdzieś indziej.. Doskonale znam to uczucie samotności, niespełnionych oczekiwań, zawodu itd. Będę tu zaglądać, w nadziei że znajdą się Panowie, przynajmniej w jakiejś części odpowiadający Twoim oczekiwaniom :) W każdym razie choć może nie będzie łatwo, to jednak nie trać nadziei ... PS. co zrobić ..? Życzmy sobie 67miu lat w zdrowiu i takiej kondycji, która umożliwiłaby nam efektywną pracę ... Choć przy obecnym pędzie staje się to prawie niemożliwym :(

Gość feda
witam każdego :) zanim napisałam tekst, pojawiły się i inne wypowiedzi.

Gość gość z brzuchem
Między nami nic nie było ! Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych, Nic nas z sobą nie łączyło prócz jesiennych marzeń zdradnych

Gość chwilka1
John Milton"Raj utracony",księga III Witajcie :)

Gość chwilka1
Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy. Z tej przyczyny zrodziliśmy się bez wprawy i pomrzemy bez rutyny. Choćbyśmy uczniami byli najtępszymi w szkole świata, nie będziemy repetować żadnej zimy ani lata. Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. Wczoraj, kiedy twoje imię ktoś wymówił przy mnie głośno, tak mi było, jakby róża przez otwarte wpadła okno. Dziś, kiedy jesteśmy razem, odwróciłam twarz ku ścianie. Róża? Jak wygląda róża? Czy to kwiat? A może kamień? Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. Uśmiechnięci, współobjęci spróbujemy szukać zgody, choć różnimy się od siebie jak dwie krople czystej wody. Wisława Szymborska

Gość feda
no i już na płaszczyźnie poezji jest porozumienie .. :)

Gość chwilka1
Fedo bardzo Ci dziękuje za słowa za wszystko za to po prostu ,że jesteś

Gość rozwódkaaaa
gościu z brzuchem "Między nami nic nie było !" eee tam brzusio bylo na pewno

Gość feda
Chwilko, fajnie, że nie jesteś sama, że się odważyłaś ... :) może nie jest jeszcze tak źle, jak chodzi o ludzi :) Na razie zmykam do moich obowiązków, ale na pewno tu zajrzę nieraz ... Powodzenia :)

Gość chwilka1
Feda dziękuję :):):):):)

Gość gość z brzuchem
Dzień po dniu ginie w cieniu nocy nie wierząc w sen puste oczy ma każdy dzień rdzawych liści bukiet jak list we krwi śle jesień Dzień po dniu nam niesie smutki i mgły Nie potrafię... Więcej już nie muszę I nie chcę nic wszystko wiem Ostatni raz spróbujemy uśpić noc ujrzeć duszy nagie dno oszukać czas Ten ostatni raz, ten ostatni raz spróbujemy Tam gdzie szumi las, tam gdzie szumi las uciekniemy Oszukamy czas, oszukamy czas To nie my! Że pomylił nas, że pomylił nas Bo pragniemy ostatni raz, ostatni już raz Nie ma już nic i już nic nie spotka nas Nie ma w niebie naszych gwiazd Czy warto żyć ? Dzień po dniu topi się w kałuży bezbarwnych łez Każda noc o świt się przedłuża gdzieś gubiąc kres Nie ma już nic i już nic nie spotka nas nie ma w niebie naszych gwiazd Więc po co warto żyć ? Kolejny raz swiat zatoczył z nami krąg Wyrwał wiarę z naszych rąk nie ma już nic.....................

Gość 40 stka
czytam te Wasze wypowiedzi, że po 40 stce to już lepiej zapomnieć.. i oczywiście tyczy to tylko kobiet:) powiem Wam tak-mając 20 parę lat nie narzekałam na powodzenie, ale wtedy dla facetów byłam "seksowna" ja tymczasem tak naprawdę byłam nieśmiała ,niepewna siebie mając 30 plus przytyłam, byłam zaradna ale z pewnością nie seksi ; w tym roku skończyłam 40schudłam,zadbałam o siebie i nigdy dotąd nie spotkałam się z taką ilością komplementów czuję się atrakcyjna ale i pewna swojej wartości; nie desperatka, umiem żyć sama, zadbać o siebie, szukam prawdziwego związku a nie substytutu nie potrzebuję , żeby mężczyzna podbudowywał się mam wymagania ale nie jestem księżniczką, nauczyłam się, ,że życie to tez kompromisy' i nigdy nie czułam się tak kobieco jak po 40stce:)