Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilka1

Poszukiwany mężczyzna po 40 mądry dobry delikatny pracowity

Polecane posty

Gość gość z brzuszkiem
I nic prócz małej chwilki żalu nie złączy nas kochana w tym dziwnym życiu, śmiesznym balu miłości niewyznanych...............

Gość gość z brzuszkiem
W białych zim białych wierszach srebrnych grudnia pokojach moja miłość największa nie wie nic że jest moja.......

Gość chwilka1
Gościu teraz to już naprawdę muszę uciekać miło było, pozdrowienia dla tych co tu zajrzą :)

Gość gość
I co tak tu cicho ,gdzie te 40 stki

Gość gość
niech c***omaga ten co cie rócha

Gość gość
na starej piczy dobrze się chóuja ćwiczy

Gość gość
Lepsza stara bo możesz być pewien że podczas stosunku nie będzie c****erdziała;)

Gość gość
skończcie już z tymi ckliwymi pierdołami.... jeżeli rycząca 40 szuka 30 latka, to kogo ma szukać 40 latek...? piszta jak chceta....

Gość gość
Panowie wasz wszechstronny poziom powala.

Gość chwilka1
No drodzy goście widzę, że wasz poziom intelektualny nie wychodzi poza dolną partię ciała. gość 15.02 nikogo ryczącego poza wami tu nie widzę a więc o chodzi?!

Gość gość z brzuszkiem
wieczorem chcę wsunąć się pod kołdrę Twoich rzęs ogrzej mnie raz jeszcze i jeszcze raz na każdy centymetr ciała przypadnie jedna łza by zmyć ze mnie całe zmęczenie i pustkę

Gość feda
Witam wieczorem romantyczne dusze :) gościu z brzuszkiem, serio nie jesteś Polakiem ? Chwilka pięknie napisane to o wolności .. :) pozdrawiam.

Gość gość z brzuchem
Nie , ale od 88 regularnie bywam w Polsce.

Gość gość
Turek?

Gość gość
mądry zostanie uznany za nudnego dobry zostanie zdradzony i porzucony delikatny zostanie uznany za niemęskiego pracowity zostanie wykorzystywany finansowo

Gość chwilka1
Witaj Feda ,bardzo Ciebie brakuje jak Ciebie tu nie ma musisz częściej zaglądać.Twoje słowa są jak promyki słońca przedzierające się przez zachmurzone niebo. Witaj Gościu z brzuszkiem już wieczorowo. http://www.youtube.com/watch?v=HwLk_ewj41w Miło że jesteście :)

Gość chwilka1
Gościu z 20.10 mądry- tak nie pomyśli dobry- przebaczy delikatny- w tym jego siła pracowity-dojdzie do prawdy pozdrawiam cię

Gość hedvika
chwilka1 Gościu z 20.10 mądry- tak nie pomyśli - ale kobieta tak dobry- przebaczy - tylko ile można? delikatny- w tym jego siła - ale i tak kobiety tak go będą widziały pracowity-dojdzie do prawdy - to nie zmienia fakty, że będzie wykorzystany pozdrawiam cię - również pozdrawiam

Gość chwilka1
Dobry wieczór hedvico -każdy sądzi według siebie -przebaczać można zawsze -najważniejsze jest nie widoczne dla oczu -szlachetność,szczerość :) :):) miło że jesteś.

Gość gość z brzuszkiem
Nawet nie wiesz ile bym dał za noc jedną, za jeden dzień bycia przez Ciebie kochanym tak blisko Ciebie choćby przez sen Dotyk rąk, smak Twych ust i szept nie śpieszmy się, poczekajmy tak trudno mi pojąć Twój każdy gest co sercu mojemu dotąd nieznany………..

Gość chwilka1
gościu z brzuszkiem czy jesteś tą samą osobą co gość z brzuchem?

Gość gość z brzuszkiem
To zalezy od punktu widzenia, dla jednych mam brzuszek, dla innych brzuch a dla mnie to brzuszysko.............

Gość chwilka1
Ale czy na tym topiku jesteś pod tymi dwoma nickami ? A brzuszysko zawsze można zmniejszyć.;)

Gość gość z brzuszkiem
Tak to ja, walcze jak wilk a on coraz wiekszy

Gość gość z brzuszkiem
Tych słów, o miłości tych słów dziś nie zbywaj milczeniem razem ze mną je mów. Z tych słów jesteś wszystkim co mam utkam nowe marzenie odpłyniemy nim znów czy tam dokąd odejść dziś chcesz są ogrody, gdzie też kwiaty pachną spełnieniem. Jakaż to była noc, bogowie, boginie. Jakże miękkie łoże. Przywarliśmy do siebie płonąc I z warg do warg Przelewaliśmy nasze błądzące dusze Gdzie jest dla mnie miejsce wolne od sideł gdy nawet w mroźnej świętej wodzie Ogień ukryty Żegnajcie troski śmiertelne, ku innemu zmierzam już światu O bogowie, boginie, co za noc Ty słów, o miłości tych słów dziś nie zbywaj milczeniem razem ze mną je mów Już wiesz, to dla Ciebie ta pieśń Pieśń ma siłę tajemną Już na wieczność będziesz ze mną Nie mów mi, że chcesz iść Powiedz mi, że od dziś Nigdy już z dłoni swych nie wypuścisz mych dłoni W ten blask w słońca blask ze mną chodź Dla nas cały jest świat Dla nas dzień, dla nas noc ..................

Gość gość
ale przecież człowiek który realizuje własne cele pożądane właśnie ulega tym swoim słodkim namiętnościom