Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwilka1

Poszukiwany mężczyzna po 40 mądry dobry delikatny pracowity

Polecane posty

Gość chwilka1
To już wiem skąd ten brzuszek,tylko Ty możesz to zmienić!

Gość Lili z ostatniej chwili
"Dlaczego nie oddychasz pelnymi piersiami ?" x Bo to powiedzenie nie dotyczy cycków, stricte.

Gość chwilka1
Gra słów . Mowa jest srebrem,milczenie złotem. Słowa rzucone w eter nie wracają ale się odbijają. Tyle jest nieszczęść niech każdy odpowie tu sobie dla czego ja tylko dodam słowa,słowa,słowa.

Gość gość z brzuszkiem
Sorry, myslalem ze to tylko kobiety oddychaja piersiami, a mezczyzni "brzuszkiem"............

Gość gość z brzuszkiem
Whisky moja żono, jednak Tyś najlepszą z dam Już mnie nie opuścisz, nie, nie będę sam Mówią whisky to nie wszystko, można bez niej żyć Lecz nie wiedzą o tym ludzie, Że najgorzej w życiu to, To samotnym być, to samotnym być

Gość Lili z ostatniej chwili
Panie z brzuszkiem, miłośniku poezji:: ".....A gdyby tak... Tutaj na ziemi żyć pełną piersią - serdecznie i tkliwie Z przyjaciółmi swymi - na wieczność, zawsze i szczęśliwie?!" Elżbieta Bieńko Kornacka

Gość gość z brzuszkiem
"Jasiu Wedrowniczek" najlepszym moim przyjacielem jest

Gość gość z brzuszkiem
Za dużo piję...ach wiem... i topię smutki na dnie No cóż...to mój lek na sen i cena...w codziennej grze Powoli tonę...a Ty... spokojnie wchodzisz na szczyt No cóż...to jest cena gry rachunek...za każdy świt... Bo jedni za prawdy zasłoną wciąż toną...i toną...i toną... A drudzy, co kłamią i grają wspinają się w górę...wspinają Bo Ty masz swój bieg na czas a ja - lustro w którym grasz.....

Gość sorki
Hej brzuszek to nie wytłumaczenie i nie rozwiązanie.Człowieku bierz się w garść

Gość sorki
życie masz tylko jedno! szkoda na takie tam pijaństwo czasu.

Gość gość
po 40 tce, a brzmisz bardzo infantylnie, chwilko1

Gość gość z brzuszkiem
Zanim się serce rozełka czemu, a bo ja wiem warto zajrzeć do szkiełka w barze "Pod zdechłym psem" Hula po mieście listopad dmucha w ulice jak w flet w drzwiach otwartych mnie dopadł razem do baru wszedł Czym to ja się spodziewał pić z takimi jak Wy ? Pierwszy będzie mi śpiewał drugi będzie mi wył I poniosło, poniosło, poniosło na całego, na umór, na ostro i listopad pijany, i bies a mnie gardło się ściska od łez Przetaczają się falą pijaną i tak do białego dnia milcząc pijemy pod ścianą diabeł, listopad i ja Diable, bierz moją duszę jeśli jej jesteś rad ale przeżyć raz jeszcze muszę moje czterdziesci lat Daj w nowym życiu, diable miłość i śmierć, jak w tem wiatr burzliwy na żagle myśl poza dobrem i złem Znów będę pił i kochał bujnie, wspaniale żył radość, a nie alkohol wlej mi, diable, do żył Głupioś życie roztrwonił życie to jeden haust słyszysz jak kosą dzwoni stara znajoma, Herr Faust? Na diabła mi dusza poety tak diabeł ze mnie drwi w wiersześ wylał niestety resztki człowieczej krwi......

Gość gość
Mnie się wydaje, że kobieta po 40-tce praktycznie nie ma szans na znalezienie fajnego, wolnego faceta, bo normalni i wartosciowi mężczyźni od dawna są już zajęci i mają normalne rodziny :-) zostają albo starzy nienormalni kawalerowie (maminsynki) albo rozwodnicy, ktorzy nie chca wiazac sie na stale, chodzi im tylko o sex, a jak go dostaną to szukaja dalej, a chetnych kobiet nie brakuje i jest ich do wyboru do koloru :-)

Gość chwilka1
gość 11.30 Każdy ma prawo do swego zdania.Ocenianie do tego zawsze pierwsi jesteśmy, najłatwiej to przychodzi. Infantylna skoro tak uważasz! masz prawo. Tak naprawdę, zbyt szybko oceniasz przecież mnie nie znasz nic nie wiesz o mnie .To że ktoś jest wrażliwy ,chce wierzyć w człowieka,w dobro pomimo wszystko! pozdrawiam !

Gość Vic R
Mądry, dobry, delikatny, pracowity? Ciapkiem mocno trąc*****szukujesz ciapka na g***t?

Gość gość z brzuszkiem
Gosciu 11:51:50 - jst jeszcze trzecia alternatywa

Gość gość
do gościa z 11.30 a skąd masz takie wiadomości? bo ja znam mężczyzn po 40-stce, którzy są sami, a nie szukają "zabawy". A są sami, bo właśnie chcą poważnego związku, a nie przelotnej znajomości.Nie sądzisz, że nie należy "wrzucać" wszystkich do jednego worka.

Gość Vic R
jeszcze trzecia alternatywa   Podstarzały alkoholik ?

Gość gość
ps: to co powyżej miało być do gościa z 11.51 :)

Gość gość z brzuszkiem
"Podstarzały alkoholik ? " alternatywa nr 4

Gość gość
Bałabym się samotnego faceta po 40-tce :-p nie wiadomo co takiemu siedzi w głowie :-)

Gość gość
Mam sasiada - singla jest dobrze po 40-tce i jest dziwny.

Gość gość
do goscia z 12:08 a dlaczego sa samotni? to rozwodnicy czy maminsynki?

Gość gość
Chociaż rozwodnik tez moze być maminsynkiem, moze dlatego jest po rozwodzie ha ha ha.

Gość gość
Autorko szukaj faceta w realu, bo tu co najwyzej możesz spotkać podstarzałego alkoholika 40+ z dużym brzuszkiem :-p po co ci taki?

Gość gość
A poza tym co to za facet jesli przesiaduje na babskim forum :-D :-D to jakas ciamajda :-D

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
Nie Wiem czemu facetom sie wydaje, ze czytowanie I pisania wierszy dla kobiet jest romantyczne. Dla mnie 1 wiersz ok, ale potem to juz nuda I fk*****a mnie to.....taki Romantyk na sile

Gość gość
do gościa z 12.25- ani rozwodnicy ani maminsynki.Przecież napisałam, że nie szukają zabawy i przelotnych związków i widocznie nie mogą takich znaleźć.

Gość gość
Znaleźć takich "poważnych" miało być :)