Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweaTywea

Upływa szybko zycie jak potok plynie czas

Polecane posty

Gość PraweaTywea

Eh... Jednak madre i ponadczasowe to slowa :(

Gość gość
To zycie mije nie ja. Boję sie śmierci, chorób i biedy :(

Gość PraweaTywea
Ja sie nie boje, ale smutna to wizja i prawda ze z kazdym dniem jestesmy starsi :( I nigdy juz nie wroca stare czasy :( Inna madra prawda to ze ludzie przychodza i odchodza a na dluzej malo kto zostaje.

Gość PraweaTywea
A wciaz w mej pamieci tkwi dzien w ktorym szlam do zerówki :( pamietam jak sie bawilam w przedszkolu w sklep, potem pierwsza klasa, moja podstawowka byla okropna, gdy do niej chodzilam wydawalo mi sie ze ciagnie sie okrutnie, potem gdy ja ukonczylam zobaczylam jak szybko minely te lata najbardziej beztroskie :( 6 lat a minelo jak jeden dzien, a potem kolejne etapy oswiaty.

Gość PraweaTywea
Czasem sobie mysle ze chcialabym zeby potracil mnei samochod, zeby umrzec w kwiecie wieku :( Piekne i jeszcze mloda, poki jeszcze mogliby mowic "umarla tak mlodo" potem juz tak nikt nei powie :( Pozniej powiedza co najwyzej "Mogla pozyc jeszcze 25 lat"

A w jakim jesteś wieku?? Ja mam 46 lat Moje najpiękniejsze lat już przeleciały ale może jeszcze coś mnie ciekawego w życiu. Dobrze że nikt nie zna swojego przyszłego losu. Wówczas nie moglibyśmy marzyć!!

Gość PraweaTywea
ja jestem znacznie znacznie mlodsza, ale mentalnie to chyba jestem 60 latka :(

Gość emcekwadrat
Mam 28 lat i córcię, ktora ma półtora roku. Czas płynie zdecydowanie za szybko :(

Gość PraweaTywea
emcekwadrat - to prawda, najgorsze ze ja z kazdym rokiem czuje ze plynie coraz szybciej :(

Skoro jesteś znacznie młodsza to nie powinnaś mieć takich odczuć. Jesteś jeszcze w kwiecie wieku i życie przed tobą. Ale chyba wiem czego ci brakuje tych lat jako Nastolatka!! To jedne z najpiękniejszych lat dla kobiety. Zmam dobrą receptę na takie dolegliwości. Basen z sauną z pewnością poprawi twoje samopoczucie!!

Gość PraweaTywea
Jarek - to prawda, chcialabym miec 17 lat :(

Ale mam też wrażenia że brakuje ci kogoś bliskiego. Kogoś takiego z kim mogla byś porozmawiać o wszystkim i o niczym. Kogoś z kim mogła byś usiąść wypić kawę i chociażby pomilczeń. Kogoś do kogo mogła byś się przytulić tak najzwyczajniej i naładować baterie.

17 lat 17 lat to wspaniały piękny wiek. Nie wie się czy się jest kobietą czy dziewczyną. Wszystko by się chciało mieć. Ma się wiele pięknych marzeń. I o miłości wielkiej się śni. To są najpiękniejsze lata. Najpiękniejsze też są dni. 17 lat dziewczyna. To jak białej róży kwiat. Ma się wszystko to co piękne. Wdzięk urok oraz smak.