Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajor

Byłym Zołnierzem PKW Afganistan Odpowiem Na Kazde Pytanie

Polecane posty

Gość gość
Ile wypłaty miesięcznie otrzymywałeś , będąc tam?

Gość Bajor
3,44 tys. zł

Gość kuniushykrolewski
dziwny to kraj ten Afganistan, najpierw Sowieci, teraz amerykanie, oni się chyba w sumie przyzwyczaili do ciągłej wojny i wykorzystują białych głupków ile wlezie. Dowiozą im żarcie, a oni sobie w urodzajnych dolinach uprawiają mak opiumowy, i wykorzystują nauki Amerykańców z czasów wojny z Sowietami. Szkoda tylko tych żołnierzy z Polski co zginęli, nie wiadomo po co.

Gość gość
nie rozumiem co to jest 3,44 tys złotych 3440zł 344 000 ile?

Gość gość
dzisiaj na maturze miałam wypracowanie: jakie są plusy i minusy uczestnictwa polskich żołnierzy w operacjach NATO w Afganistanie. Dajesz

Gość gość
2013-11-29 19:02:13 3440zł + mundurowe + dodatek za długoletnia służbę 300 zł + dodatek specjalny od 150 do 1.350 zł zależy jaki wiec jak to podsumować to trochę jest

Gość gość
29.11.13 + są takie ze jak tam jesteś to naprawdę pomagasz tym ludzia nie chodzisz tam po co by zabijać walczysz o wolny Afganistan tak jak teraz o wolna syrie tam Polacy są bardziej szanowani od Amerykanów nawet oni jeżdżą z naszymi flagami bo czuja się bezpiecznie Afgańczycy wiedza ze Polska jest po to by pomagać - jest taki ze w Polsce nie jesteś bohaterem każdy myśli ze jesteś najemnikiem wszystko co złe to ty

Gość gość
Przeciez to sciema:Dktos nabija temat a wy dajecie sie wpuscic.Juz tu ktos pisal ze odpowie na kazde pyt,teraz ze niby zolnierz.Kolejny kafeterianin,ktory ma zaburzenia,albo specjalnie podbijaja temat:D.Kto normalny pisze tutaj na tym syfie i to jeszcze w taki sposob:D

Gość Bajor
29.11.13 Nie wiem co mam ci odpowiedzieć był tutaj już taki jeden co tak mówił i znowu się pojawił kolejny czyli ty możesz tak uważać możesz nie wieżyc co mnie to

Gość chcetylkotakie
a ja chce zostac zona zolnierza :P

Gość Bajor
29.11.13 coś ci napisze z doświadczenia to trudny związek bywa na odległość

Gość chcetylkotakie
znaczy moze dlatego ze w rodzinie praktycznie kazdy wojskowy i mi sie tez marzy taaaakiiii

Gość Bajor
29.11.13 ? 2013-11-29 19:32:42 A u mnie w rodzinie tylko ja taki jak by powiedzieć czarna owca która wybrała wojsko :)

Gość gość
jak chcesz kobieto normalnego meza,to nie ogladaj sie za mundurowym.Sam fakt zobacz,ze ten Pan wypisuje po forach,swiadczy,ze nie jest z jego mozgiem najlepiej.Poza tym bylabys wciaz sama,bo te misje wyszlyby ci bokiem,nie majac pewnosci,czy wroci zywy i nieokaleczony psychicznie.Ktos,kto musi sie uzewnetrzniac publicznie,ma zaburzenia:p

w my family im soldiers alone. im killim more jelow stupid china boy end man. Bot aim shet him to face end eye.

Gość chcetylkotakie
mój tato wojsko, dziadek wojsko, brat wojsko... skoro moja mama potrafi utrzymać taki związek to ja też

Gość gość
ooo i Pan zolnierz od razu umie emotikonki kafeteryjne uzywac,a znaczy to,ze to staly gawedziarz tutejszy,teraz wlasnie wyszlo:D

Gość chcetylkotakie
gościu a kto powiedział, że każdy wojskowy wyjeżdża na misję?

Gość Bajor
29.11.13 heh a co to jest zabronione wysyłanie emotikonek dziewczyno ja mam 28lat nie jestem taki stary jak byłem na służbie to pisałem z dziewczyna i dawałem tego mnóstwo

Gość chcetylkotakie
strasznie się ludzie czepiacie, o jakieś buźki, paranoja

Gość chcetylkotakie
JohnyRambo3 man write some complete nonsense, just go away

Gość Bajor
29.11.13 wiesz jeżeli się jest zawodowym to nie ma ze nie wtedy należysz do nich zależy co się podpisuje ja po SP chciałem od razu jechać i tak się stało minęły 4 miesiące i dostałem się do PKW

Gość gość
tak durnego forum to jeszcze nie widziałem:-D były zołnież cz też może jeszcze aktualny:-D:-D:-D wylewa swoje żale na babskim forum:-D:-D:-D a pelikany łykaja takie bzdety,boże co tu za ludzie siedzą!!!

Gość chcetylkotakie
no i fajnie mi się to podoba

Gość Bajor
29.11.13 może jak to wygląda ale tak nie jest 4lata w wojsku potem boom szpital wracam do domu odpoczywam nagle dowiaduje się ze już się nie nadaje do służby i tak siedzę dniami w domu dziewczyna mówi masz szczęście ze żyjesz nagle wyjeżdża zostawia mnie na tydzień nodze się i dzisiaj wpadam na taki pomysł napisze coś i zobaczę wasze pytania