Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajor

Byłym Zołnierzem PKW Afganistan Odpowiem Na Kazde Pytanie

Polecane posty

Gość Bajor
29.11.13 bardzo się mylisz i proszę nie obrażaj mnie bo to mnie akurat w*****a

Gość gość
mam pytanie jaki wpadek co się stało jak można wiedzieć

Gość gość
zaraz się przekonamy czy piszesz prawdę

Gość Bajor
2013-11-29 20:16:23 nie chce o tym mowic 2013-11-29 20:16:31 tak jest czekam

Gość gość
a ja mam poważne pytanie, czy facet ma możliwość bzykania jakąś laskę?

Gość Bajor
2013-11-29 20:18:19 nie i zachęcam do zapoznanie się z Koranem poczytaj trochę o Islamie

Gość gość
dzieki tak właśnie słyszałam, ale chciałam się upewnić kogoś doświadczonego, ale jeśli facet chce to może to zrobić z jakąś kobietą np pielęgniarką, żołnierzem- kobietą, czyż nie?

Gość Bajor
2013-11-29 20:21:56 jednak ktoś tutaj miał racje ze lepiej było nie zakładać tematu ale tobie tez napisze mylisz się

Gość Bajor
29.11.13 nie nie może to nie jest żaden burdel a co do Islamu to musisz tam szanować każda zasadę a jest ich sporo hmm nie będę tutaj pisał ze ja jestem Muzułmaninem bo w to tez nie uwierzycie

Gość mamaaaa
ale widać mu zazdrościcie, szlak was trafia że koleś mógł być w Afganie a wy sieroty pewnie w wojsku nie byliście bo się baliście :P

Gość gość
Na podstawie tego co dotychczas napisales, ciezko jednoznacznie stwierdzic czy tam byles, nic konkretnego nie napisales..baa.. wrecz przeciwnie - oczerniasz kolegow, ze to trzeciemu siada na psyche, stanowczo z tym sie nie zgodze, nawet na proste pytanie jaka baza-nie potrafisz odpowiedziec. to co opisales we wczesniejszych odpowiedziach nie jest pod zadnym wzgledem kompetentne. Chyba faktycznie serial " Misja Afganistan" sie naogogladales.. a podam tylko jeden przyklad... odpowiedziales wczesniej ze nie bzykales Afganki bo miales swija tutaj w PL.. zadna Afganka nie pojdzie nigdzie z zadnym zolnierzem..poniewaz nie ma ich na wojskowych bazach.nie pracuja tam. poza tym spalili by je zywcem gdyby taka przylapali. zolnierz nawet nie ma do czynienia z kobietami afganiskimi, chyba ze na patrolu, jak je mija na drodze ubrane w burke..od stop po glowe...

Gość mamaaaa
ale słyszałam że był przypadek, że jakiś koleś puścił się z pielęgniarką i wrócił z nią do kraju, zostawił żonę itp :/ pytam z ciekawości bo mój mąż się wybiera :( a jak wiadomo facetowi do konca nie można ufać ;) :) :P

Gość Bajor
29.11.13 dziękuje za plusa ze stajesz po mojej stronie i fakt ja tutaj pisze bo się nudzę a temat założyłem naprawdę tak po prostu bo o tym co tam się dzieje nie mówi się w telewizji ale jak widać znowu wyszedłem na kogo złego

Gość Bajor
29.11.13 przeczytaj to dokładnie tutaj wszystko się zgadza ja miałem odpowiadać na pytania a nie pisać o sobie o Islamie wiem wszystko znam koran cały bo jak byś nie wiedział stała sie w moim życiu taka sytuacja ze jestem z Arabka tylko ja poznałem przed wyjazdem do wojska w Polsce a czemu zmieniłem bo ona nie może być ze chrześcijaninem wiem w to tez nie uwierzycie a co ona tutaj robi uciekła z Syrii i akurat tak się stało ze znalazła się na moim podwórko ale nie będę o tym pisał

Gość gość
pare pytan, napewno odpowiedz na nie, nie jest tajemnica... jaka baza ? ktora zmiana ? kto byl dowodca tej zmiany ? jakie jednostki wchodzily wsklad ? wczesniej padla miejscowosc Ghazni...jesli to Ghazni to ile metrow od drogi w strone Warriora znajduje sie Hesco bazy ?

Gość mamaaaa
nie przejmuj się tymi jełopami oni po prostu zazdroszcza bo to c***y które nie były pewnie w wojsku, uważają żołnierzy chooj wie za kogo, ale jak będzie wojna to te jełopy nie będą walczyć za naszą ojczyznę tylko ci właśnie żołnierze...

Gość Bajor
dobra kończymy to ci co uwierzyli to uwierzyli a resztę j***e ktoś chce porady jak się dostać do wojska co zrobić to pisać dam porady odpowiem teraz na poważne pytania na takie jakie chciałem od samego poczatku pozdrawiam

Gość gość
" pare pytan, napewno odpowiedz na nie, nie jest tajemnica... jaka baza ? ktora zmiana ? kto byl dowodca tej zmiany ? jakie jednostki wchodzily wsklad ? wczesniej padla miejscowosc Ghazni...jesli to Ghazni to ile metrow od drogi w strone Warriora znajduje sie Hesco bazy ? " widzisz..zadalem C**proste pytania na ktore nie chesz odpowiedziec a komentujesz inne durnoty ktore nie wnosza nic na temat... JESTES SCIEMA czlowieku.. za duzo filmow sie na ogladales...

Gość gość
już go Shatyn pytał o szczegóły to nie potrafił odpowiedzieć. widać, że zmyśla.:D

Gość Bajor
2013-11-29 20:40:45 chcesz to wiedzieć chcecie to wiedzieć a ja nie chce tego pisać bynajmniej wam wiedza to moi znajomi moje otoczenia ale nie będę tego pisał tutaj aby udowodnić prawdę i szerze j***e mnie to dla mnie to jest tak jak byś podał adres cała swoja prywatność

Gość gość
to sa dane oficjalne, żadna twoja prywatność.

Gość gość
" jaka baza ? ktora zmiana ? kto byl dowodca tej zmiany ? jakie jednostki wchodzily wsklad ? wczesniej padla miejscowosc Ghazni...jesli to Ghazni to ile metrow od drogi w strone Warriora znajduje sie Hesco bazy ? " > to nie twoja prywatność.

Gość gość
co Ty pieprzysz ??? cala zmiana to kilkaset osob rozmieszczona na kilka baz..wiele plutownow bojowych..rozne jednostki..nie masz szans by po tych odpowiedzi dojsc do Ciebie..nie udzielilbys zadnej wskazowki dotyczacej Twoich daych osobowych... KLAMAC TO TRZEBA POTRAFIC

Gość gość
autor po prostu chciał podyskutowac o tym jak to jest źle, że jesteśmy w Afganistanie, jaki bałagan panuje bo rządzi Tusk, itp i mu się nie udało bo został zdemaskowany.

Gość gość
ja bylem na II zmianie ISAF , Ghazni, 2 pluto bojowy Brawo... dowodca kontygentu PLK Zieja.. masz..i znajdz mnie po tych info ... powodzenia. serio, jestes cienki w te klocki, nawet porzadnie sie nie przygotowales do tych klamstw

Gość gość
masz pecha autorze-trafiłeś na znawcę tematu,który faktycznie tam był......

Gość Bajor
wiesz możesz się znać ja tak samo się znam nie wierzysz to po co piszesz czy ludzie muszą wszystko udowadniać bo ja nie i nie mam zamiaru

Gość gość
jak nie masz zamiaru to po co piszesz o tym? najpierw chcesz odpowiadać na KAŻDE pytanie a potem, jak przychodzi co do czego to "nie mam zamiaru"

Gość gość
ale sie przedstawiasz jako zolnierz ISAF-u, powinienes chociaz uwierzytelnic jakos swa osobe, by ludzie ktorzy zadawali C**pytania mieli poczucie szczerej odpowiedzi. a Ty żerujesz na ludzkiej nawinosci.A jak do tej pory nie zrobiles nic by pokazac ludziom ktorzy zadaja pytania ze faktycznie jestes kompetentny...komentujesz durnoty innych..a co do konkretnego tematu zaslaniasz sie jakimis daymi osobowymi ? jedna wielka sciema

Gość gość
A ja mu wierze może chciał być inny od innych i pokazać ludzia jacy są niewierni dopołki nie pokażę się prawdy i myślę ze głupio by wam było jak by udowodnił wszystko