Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sustaczka666

Wróżby Andrzejkowe

Polecane posty

LANIE WOSKU i odgadywanie kształtów jego cieni to najpopularniejsza wróżba andrzejkowa. Będziesz potrzebował: zwykłych świeczek, papierowego (tekturowego), samodzielnie wykonanego klucza, miski z wodą, dobrego humoru. Wosk należy roztopić w rondelku na małym ogniu. Uwaga rondelek pewnie do niczego innego nie będzie się już nadawał! Ciepły wosk ostrożnie przez dziurkę od klucza lejemy do wody. Gdy wosk na wodzie zastygnie podnosimy go do światła i oglądamy powstały na ścianie cień. Z jego kształtu wróżymy naszą przyszłość. ANDRZEJKOWE SERCE Aby wykonać tę wróżbę należy wyciąć serce z papieru i napisać na nim imiona chłopców i dziewczynek. Następnie trzeba serce odwrócić zapisaną stroną do dołu i przekłuć je igłą. Imię na które natrafimy należy do naszego przyszłego ukochanego/ukochanej. Będziesz potrzebować: kolorowy papier (lub biały papier i farby), nożyczki, długopis, szpilka. hmmm jeszcze MAGICZNY KRĄG NA ANDRZEJKI np

Gość gość
jest to bałwochwalstwo skutkuje cierpieniem do 4 pokolenia twoje dzieci będą cierpieć za twój grzech

Gość gość
lanie wosku to podstawa w andrzejki, ja bardzo lubię to święto. W tym roku będę się bawić tutaj http://www.bwkrakow.pl/bwoldtown/special/andrzejki/ i bardzo z tego powodu się cieszę. Będzie można potańczyć no i też poznać przy okazji nowych ludzi.

Forum kartylosu(kropka)pl zaprasza na trzy dni DARMOWYCH wróżb i zabaw andrzejkowych! (od28.11 do30.11) Aby wziąć udział, wcale nie trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem forum! Dostęp do działu "Andrzejkowe wróżby" mają także goście. Więc wystarczy tam wejść i po prostu się wpisać, klikając "odpowiedz". Każdy może zadać swoje pytania! Oferujemy m.in. wróżby miłosne, magiczne przesłania, a także wróżby z wosku!! i wiele innych ciekawych zabaw. Zresztą wejdź i sam zobacz ;) Przyjdź na forum i baw się razem z Nami. Serdecznie Zapraszamy :)

Wróżby i zabawy andrzejkowe, na naszym forum kończą się już dziś o północy. Tak, więc jeżeli ktoś z Was chce skorzystać - zapraszamy! ------ Aby wziąć udział, wcale nie trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem forum! Dostęp do działu "Andrzejkowe wróżby" mają także goście. Więc wystarczy tam wejść i po prostu się wpisać, klikając "odpowiedz". Każdy może zadać swoje pytania! Oferujemy m.in. wróżby miłosne, magiczne przesłania, a także wróżby z wosku!! i wiele innych ciekawych zabaw. Zresztą wejdź i sam zobacz ;) Przyjdź na forum i baw się razem z Nami. :)

Gość Franciszka1978
Jeśli chodzi o prawdziwą wróżkę, to tylko Pani Grażyna ze strony http://wrozkagauri.pl . Intuicji i zdolności interpretacyjnych mogą jej zazdrościć najbardziej znani wróżbici w tym kraju.

Gość gość
Potwierdzam Grażyna z wrozkagauri.pl to bardzo konkretna wróżka i doskonale doradza

Gość Oleksyy
Ja tak samo jak i w tamtym roku bede korzystal z wrozb wrozki Beatris. Zawsze ma jedno pytanie za darmo a reszta taniutko. No i sie sprawdza! Polecam

Gość gość
Rozmowa z wrózką Dianą z wrozkadiana.pl nie była dla mnie prosta. Dowiedziałam się, że czekają mnie trudne momenty w życiu, ale dzięki temu mogłam się do nich lepiej przygotować. Zdecydowanie polecam, ale jednocześnie ostrzegam, że wróżka potrafi być szczera do bólu.