Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda dzieciątka matka przyznała się

Polecane posty

Gość gość

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tajemnicza-smierc-dziecka-Matka-przyznala-sie-ze-wymyslila-historie-z-opiekunka,wid,16215721,wiadomosc.html?ticaid=111c0a Mam 6 miesięcznego synka, łzy mi się cisną do oczu :(

Gość gość
najwidoczniej następna pokroju Waśniewskiej

Gość gość
po co płakać??? najpierw trzeba się zastanowić: DLACZEGO? co złego się stało, że sobie nie poradziła. bo to nie jest normalne

Gość gość
tak samo nie posłałabym waśniewskiej do więzienia na tyle lat. to nie tylko jej wina. gdzieś coś zawiodło, że mózg woła: zabij, a nie powinien. zanim osądzimy zastanówmy się: dlaczego tak się stało???

Gość gość
normalne to nie jest wymyślac niestworzone historie kiedy dziecko ginie

Gość gość
no jasne, to niech biegają na wolności i cieszą się życiem, nalepiej w bikini siedząc na koniu

Gość gość
gość 17.42- bezduszna krowa!

Gość gość
masz racje Waśniewska nie powinna na tyle lat do więzienia trafić powinni ją na krześle usmażyć taniej

Gość gość
Nie osadzajcie,bo same kiedys zostaniecie osadzone,nie wiadomo co sie stalo,mala mogla umrzec we snie zdarza sie :( Matka moze byla w szoku,ten kto nie przezyl takiej tragedii nie ma pojecia jak mozna dziwnie sie zachowac,moze matka tak gleboko obwiniala siebie za smierc tej malej,ze zwalila wine na nieistniejaca opiekunke... Co do Wasniewskiej to fakt tu zabraklo pomocy dla niej,ona byl;a w glebokiej depresji zero pomocy z zadnej strony naciski tesciowej,to ja przeroslo szkoda ze nikt wczesniej nie zauwazyl jej stanu tylko kazdy wymagal,a to byla no w sumie jest bardzo mloda kobieta zagubiona w tym wszystkim.Zal tej Madzi i zal tez jej

Gość gość
ja nie widziałam, żeby waśniewska się cieszyła. ona ma oczy zaszczutego zwierzęcia. najpierw bardzo trudne dzieciństwo w domu, potem jako niechciana synowa w ciąży. przecież tak naprawdę gdyby jej teściowa wyciągnęła do niej rękę to tego by nie było. jak znam życie to było: złapała na d.. mojego cudownego syna, takie zero. i jakieś ujście złych emocji jest. nie sądzę, żeby ktoś kochał małą Madzię, raczej to było dziecko niechciane przez wszystkich. tutaj nie ma jeszcze szczegółów ale samo z siebie tak się nie stało.

Gość gość
A kara smierci to co to za kara w ogole? gdyby byla przywrocona to niczym bysmy sie nie roznili od tych zabujcow,bo tez bysmy zabijali i to legalnie,to chyba nawet jeszcze gorsze.

Gość gość
Ty żałujesz waśniewskiej??? Masz z deklem czy jak? Tobie trzeba by zrobić jakieś badania. Powinna wrócić kara śmierci najlepiej przez ścięcie tępego łba gilotyną na rynku, żeby ludzie i niedoszli mordercy sobie popatrzyli co ich czeka za zbrodnię na drugim człowieku. Pedofilów i g****icieli ustawiłbym w tej samej kolejce do ścięcia. $ no nareszcie coś mądrego żeś popisał popieram w 100%

Gość gość
Tak biedna Waśniewska ...było widać po niej na sali sadowej . Zero emocji tylko głupi uśmiech .,

Gość gość
przestan pieprzyć jaka to Waśniewska biedna, kim trzeba być, jakim psycholem żeby zachowywać się w taki sposób jak ona po morderstwie, żeby chociaż jakąkolwiek skruchę okazała, ale ona tego nie zrobiła i nic nie tłumaczy jej czynu, ani trudne dzieciństwo, ani wredna teściowa

Gość gość
Co Wy wiecie...tyle tylko co chcecie wiedziec i widziec.

Gość gość
dlatego zachowujecie się jak bezmyślny tłum, jak bydło dlatego matki mordują swoje dzieci, bo wydaje im się, że tak będzie szybciej, łatwiej, może nikt się nie dowie itd. A tak naprawdę to te kobiety potrzebowały pomocy, wsparcia, żeby do tego nie doszło. tak samo niedawno pisała tutaj bardzo biedna dziewczyna i jakie były komentarze: trzeba było dokonać aborcji,a nie rodzić jak nie masz pieniędzy. na większą karę załsuguje taki głupi motłoch.

Gość gość
Oczywiście ze powinna wrócić kara śmierci . Nie dosc ze ktos zabije drugiego człowieka to jeszcze zre za pieniądze podatników dobre obiadki w wiezieniu.

Gość gość
ja też miałam przej****e dzieciństwo, jak urodziłam martwe dziecko teściowa mi powiedziała może i lepiej się stało na co ci kolejny bachor też często mam smutne oczy to mnie usprawiedliwia żeby zabić dziecko

Gość gość
śmiesz kogoś, kto pietnuje morderczynie nazywac bydłem???????????? a kim ty jesteś w takim razie?

Gość gość
"ona ma oczy zaszczutego zwierzęcia" - że co proszę?! Dla mnie to ona ma oczy wyrachowanej, cwanej suki!

Gość gość
Ja nie bronie Wasniewskiej,bo to co zrobila jest potworne,ale zal mi jej,nikt wczesniej jej nie pomogl a ona ewidentnie takiej pomocy potrzebowala,dopiero ja sie stala tragedia to kazdy zaczal sie zastanawiac czy mozna bylo teu zapobiec.tak to jest jak ma sie w d***e wszystko a przede wszystkim uczucia innych

Gość gość
studiowałam prawo, przez kilka miesięcy zajmowałam się właśnie zabójstwami dzieci, i to wcale nie jest takie proste jak się wydaje. zabiła to zabić i ją. tylko pytanie: dlaczego zabiła??? dlaczego do tego doszło??? wyrok waśniewskiej jest pod publikę i tyle. i w normalnych warunkach nigdy by taki nie zapadł. ona powinna być leczona i tyle.

Gość gość
a dla mnie sprawa jest oczywista: jest wina, jest kara i zero tolerancji dla morderców, g****icieli, pedofilów

Gość gość
ona ma oczy diabła normalnie, co ty wypisujesz! jak można dusić swoje dziecko- które nosiło się w sobie i patrzeć mu w oczy jak zycie z niego uchodzi, jak wierzga nóżkami, rączkami błagalnie chcąc złapać oddech. a później wyrzuca się ciałko jak śmieć, zasypując kamieniami. Nie ma żadnego usprawiedliwienia na ten bestialski czyn, gdyby to ode mnie zależało skazałabym tą psychopatkę na śmierć w boleściach. Trudne dzieciństwo, brak zrozumiennia...g***o, nie ona jedna to przechodzi a ludzie nie mordują ot tak swoich dzieci.

Gość gość
nawet nie wiesz o czym mówisz. dzieciobójstwo z powietrza się nie bierze, jest coś, jakiś element, który powoduje, że ta psychika siada. tylko dlaczego? co złego się stało, że matka sobie nie radzi? to nie jest usprawiedliwienie. od wielu lat pomagam osobom potrzebującym. i nie rzucę nigdy kamieniem, bo wiem, że można po prostu wszystkiego nie wytrzymać psychicznie. mamy nieludzkie, społeczeństwo i dzieje się jak się dzieje.

Gość gość
wiesz co, w taki sposób, że komus siada psychika, że ktoś miał ciężkie dzieciństwo itd. można usprawiedliwić każdego, dla mnie to nie jest wytłumaczenie

Gość gość
nawet nie wiesz o czym mówisz. dzieciobójstwo z powietrza się nie bierze, jest coś, jakiś element, który powoduje, że ta psychika siada. tylko dlaczego? co złego się stało, że matka sobie nie radzi? to nie jest usprawiedliwienie. od wielu lat pomagam osobom potrzebującym. i nie rzucę nigdy kamieniem, bo wiem, że można po prostu wszystkiego nie wytrzymać psychicznie. mamy nieludzkie, społeczeństwo i dzieje się jak się dzieje. @ nieprawda perfidna wyrachowana bestia wiesz po czym to można poznać po tym że wszystko zaplanowała w najmniejszym szczególe ludzie z zaburzeniami nie planują działają spontanicznie w afekcie

Gość gość
są tutaj czasami tematy z prośbą o wsparcie psychiczne i co: większość wyzywa od k..., namawia do aborcji, chciałaś to masz, to twój problem, itd. i i czego się dziwicie??? gdyby każde dziecko było wartościowe to nie byłoby tego. a teraz pochwalcie się jak wspieracie biedne i niechciane dzieci? ile wydaliście w tym roku na pomoc dla takich dzieci, matek? może porozmawialiście czy nie trzeba pomóc? kto się pochwali????????????

Gość gość
każdego nie można usprawiedliwić, te kobiety niedawno rodziły i jest to zdecydowanie odmienny stan psychiczny, nie tylko fizyczny. tutaj mówimy, o tym, że pojawia się dziecko, i za nie trzeba wziąć pełną odpowiedzialność.

Gość gość
a ty się pochwalisz?