Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawny cream

Moje powodzenie u kobiet jest równe 0

Polecane posty

Gość dawny cream

zapewne dzisiaj więksszosc dziewczyn na imprezie zostanie zaliczona przez jakis kolesi :O

Gość gość
kolego, taka moja rada. Nie idz na imprezę z zamiarem "Poznam jakąś dziewczynę i będzie fajnie". Weź znajomych i idź na balangę w celu dobrej zabawy wypić kilka kolejek (Zachowaj umiar), potańczyć i tyle, baw się, reszta z czasem sama przychodzi. Serio, chciałbyś zaliczyć pijaną lalkę która która co noc zalicza jakiegoś wieśniaka, która bóg wie jakie choróbska może w sobie nosić?

Gość dawny cream
ja imprez nie lubie , jak chodziłem kiedys na imprezy to powodzenia nie miałem wiec bez sensu na nie chodzic napic sie mozna w pubie , ja w klubach wypadam nienaturalnie bo poprostu nie lubie takich miejsc

Gość gość
To idź do Pubu, weź znajomych kilku i tyle. Podchodzisz do dziewczyny i zagadujesz do niej? Bo jeśli to mamy powód. Pewnie strach przed odrzuceniem. Ja jestem tego zdania że, podchodzisz i zaczynasz gadać, jak nie idzie rozmowa to odpuszczasz, jak cię spławia to niech się buja, nie wie co traci. A jak się dobrze gada. To pamiętaj by wziąć numer od niej. :)

Cream, a byłeś na tym spotkaniu kafeteriuszy we wrześniu 2013? Chętnie bym sobie gdzieś wyszła, np. na gorącą czekoladę :) może chcesz dołączyć, Creamuś?

Gość dawny cream
jakie spotkanie ? ja nic nie wiem i kiedy by siemiało ono odbyc? i kto na nim bedzie

Gość Robert12345
Autorze, a w jednym zdaniu jakbyś napisał tutaj czemu nie masz powodzenia u kobiet?

Cream i prawiczandra92 mają powodzenie u kobiety, jednej i tej samej, tylko biedaki o tym nie wiedzą. p.s- ciekawa jestem, co słychać u Edelgasta i Antykomunisty.

Gość dawny cream
nie ma wemnie " TEGO CZEGOŚ " :o

Gość dawny cream
wiara ..wiem o tym

Cream, jakie są Twoje wymagania... jaka ona musi być: charakter, osobowość, temperament, wygląd?

Gość Robert12345
Autorze, kobiety nie potrafią zdefiniowac "tego czegoś" choć mówią że to czują. A ty jako mężczyna, powiedz co to jest to męskie "to coś". Innymi słowy, czy wiesz czego ci brakuje skoro o tym piszesz?

Gość dawny cream
panna powinna byc szczupła , miec znosny charakter i w miareładna

Gość Robert12345
Autorze tylko tyle od kobiet oczekujesz? A czasami kobieta nie powinna byc lojalna, dawac od siebie a nie tylko brać, byc "elastyczna".Te rzeczy nie są ważne by wytrzymać z kobieta np 40 lat?

Gość dawny cream
takie wymagania są mało realne, ja sie po kobietach niczego dobrego nie spodziewam

Gość Robert12345
Czyli traktujesz je jako księżniczki? Oj chyba mamy tu problem z masturbacją, nieprawdaż?

Gość dawny cream
poprostu od kobiet lepiej duzo nie wymagac bo inaczej bedzie ciężko jakąs poznac

Gość Robert12345
A próbowałś nawiązać jakieś kontakty, relacje z samotnymi matkami? Czy to już dla ciebie za wiele?

Gość brzydulina
co tu duzo mowić. nie ma powodzenia, bo dziewczyny lecą tylko na super-przystojniaków. Smutne ale prawdziwe. Wydaje mi się, że w dzisiejszych czasach mniejszą uwagę na wygląd zwracają faceci niż kobiety, przynajmniej w moim otoczeniu.

Gość dawny cream
samotne matki mnie nie interesują

Gość Robert12345
Aaa, czyli jednak masz jakieś wymagania. Im więcej realistycznych wymagań w dobrze kobiet - tym mniej krzywdy dla mężczyzny w przyszłości.

Wolne Cię interesują? wyższa od Ciebie czy niższa? ze zgrabnymi nogami czy krzywymi? z poczuciem humoru? wierząca? opanowana? empatyczna?

Gość dawny cream
najwazniejsze aby mi sie podobała a ja jej bo inaczej to nawet charakter nic nie zmieni

Gość Robert12345
beruthiel, a jakie inne kobiety moga interesowac trzeźwego mężczynę, niz te co sa wolne?

Gość brzydulina
jesteście niesprawiedliwi, każdy ma prawo mieć wymagania odnośnie partnerki. Mimo, że ktoś jest brzydki, nie ma zaburzonego poczucia estetyki. Nikt nie powinien obniżać swich wymagań przez wygląd

Gość gość
No i sam widzisz kremówka, tyle lat na forum, tysiące postów i dalej dupa z tego wyszła :D

Gość dawny cream
ja tutaj nigogi nie szukam :D