Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wam tez tak duzo idzie kasy na picie

Polecane posty

Gość na szczescie nie lubujemy sie
Slodkich napojach. Jezeli pijemy soki to tylko wyciskane przez nas. A tak to na codzien woda przegotowana,herbata, czasami woda z kompotami,sokami wlasnymi. Od czasu do czasu kupujemy zgrzewke wody gazowanej w lidlu. Cole lub tymbark pomaranczowy gazowany kupujemy doslownie od swieta albo jak gdzies jedziemy.

Gość gość
Pije wodę z kranu :)

Gość edabrowska
gosciu, ktory kupil tak wiele napoi na miesiac... strasznie duzopijecie cukru pomijajac cole, soki sa bardzo dosladzane, wszystkie napoje, ktore wymienilas maja mase cukru my oczywiscie kupimy cole czy pepsi, kubusia, pysia czy kartonowy ale od czasu do czasu. piejmy tez herbate i kawe ale najwiecej poprostu wody-przegotowanej badz kranowki z cytryna cy kapka soku

Gość edabrowska
a, kranowke mamy pitna, mieszkamy poza Polska

kiedyś dużo wydawaliśmy na wody i soki teraz pijemy kranówę przefiltrowaną przez britę, czasem z dodatkiem soku z limonki (kupuję już wyciśnięty) w końcu skończyło się to cholerne noszenie butelek z wodą mineralną. Ostatnio moim nałogiem jest kwas chlebowy :)

Gość gość
autorko to duzo tacicie, rzeczywiscie ja namietnie piję wode i tego ucze tez moje dzieci, jak chca cos innego to kupuje sok do rozcienczania Paola.Napojów gazowanych u nas w domu nie pijemy-chyba ze przychodza goscie to kupujemy "pod" gosc****iwko owszem od czasu do czasu lub cos mocniejszego;)

Gość gość
cukru i syropu glukozowo-fruktozowego... nic dobrego nie jest lekko, ale można się odzwyczaić

Gość gość
ja niestety też nie mgę sobie codziennie odmówić jakiegoś soku, nie lubię pić wody (ewentualnie jeszcze żywiec truskawkowy przejdzie) ani kawy, herbatę też rzadko. i codziennie sobie kupuje karton jakiegoś soku, wiem ,że to sam cukier ale to mi się najlepiej pije, poza tym w pracy zawsze pod ręka a nie mam czasy,żeby sobie robić herbatki jak mnie pragnienie najdzie. mój facet też codziennie jakiś napój , czasami dwa. przeważnie cola albo jakiś energetyk. Alkoholu on nie pije, ja sporadycznie jakieś winko.

Gość gośćop
U nas najwięcej na picie idzie latem bo wtedy często kupujemy colę bo nam najbardziej wtedy smakuje , piwo smakowe cytrynowe itp. Teraz przeważnie wszyscy piją ciepłe napoje typu kawa, herbata, plus do tego woda (mam brite ) lub wodę z sokiem. Do szkoły syn dostaje Tymbarka lub Kubusia.

Gość gość
Nie wiem jak mozna codziennie pic cole, a w kubusiu jest syrop fruktozowo glukozowy najgorszy syf od ktorego amerykanie sa tacy spasli! 20 zl dziennie na picie to baaardzo duzo, i jeszcmze ńiezdrowe, bardzo duzo cukru, ćellulit pewnie masz

Gość gość
2l soku tymbark 100% pomarancza to ponad 800 kcal!!!

Gość gość
ja kupuję wodę 5 litrową bystrą, którą oboje bardzo lubimy, do tego zawsze jest jakiś sok lub cola w domu ale jedna butelka wystarczy na 2-3 dni spokojnie, więcej nam schodzi tej wody, ale to groszowe sprawy :)

Gość gość
Co wy z tym kubusim toc to najgorszy chemiczny syf daliscie ie omotac reklamie i jeszcze drogo placicie za ten syf

Gość gość
Soku typu tymbark polecam rozczenczac woda 1:1 nadal smakuje a ma 50% mniej kalorii, jest roznica pochlonac w ciagu nia 800 kcal. 400 kcal nieprawdaz?

Gość gość
Czytam jak krytykujecie soki, Cole, kubusie, a pijecie wodę z biedronki. Gratulacje ha ha ha xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nawet woda z kranu jest zdrowsza niż cola czy kubus

Gość gośćop
Mój syn dostaje do szkoły Tymbarka 300ml więc jest to ok. 130kcl więc bez przesady z tymi kaloriami jak jedną butelkę dziennie wypije.