Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie istnieję dla mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Czuję się przez nich niedostrzegana i to rzutuje na moje poczucie wartości.

Gość gość
Doradzi ktoś coś?

Gość gość
Jesteś wyłączona ze sfery rozrodczej, ale czy to czyni Cię gorszym człowiekiem? Otóż, NIE. Nie daj sobie wmówić, że życie to tylko bycie odpowiednim materiałem do reprodukcji i prokreacja. NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE.

Gość gość
Staram się tego tak nie traktować, ale przykro mi, że nie podobam się płc***przeciwnej. A zwłaszcza temu, za którym szaleję.

Gość gość
Wiem, że C**przykro. A to uczucie przykrości, to nic innego jak frustracja biologiczna. To normalne.

Gość gość
Hm, liczyłam raczej na to, że podpowiesz mi, jak to zmienić. Zakochałam się w chłopaku, tak wiele dla mnie znaczy, a z tego, co widzę, nie jestem dla niego nikim szczególnym.

Gość gość
Ale co możesz zmienić? Jak mu się nie podobasz fizycznie, to nic na to nie poradzisz, przecież od samych chęci nie przemienisz się w młodziutką kopię Sophii Loren...

Gość gość
spoko, ja jestem powyżej przeciętnej jeśli chodzi o urodę, a mój ukochany mnie nie chce :( i co z tego że inni się uganiają, im z resztą chodzi w większości o to żeby zamoczyć

Gość gość
To już nic z tego nie rozumiem. Raz piszesz, że jesteś niewidzialna dla mężczyzn a innym, że jesteś powyżej przeciętnej. Czy to aby pisze jedna i ta sama osoba?

Gość gość
Niby tak, ale jednak chciałam jakoś próbować go do siebie przekonać. Może do tej pory byłam zbyt mało kobieca, mało seksowna?

Gość gość
Przestań pierdzielić, ze nie istniejesz dla mężczyzn, skoro to nieprawda. Robisz w ten sposób przykrość dziewczynom, którymi na serio nikt się w życiu nie zainteresował.

Gość gośćbbbbbbbbb
01:54:06 to nie autorka tylko ja :)

Gość gość
To powyżej pisał ktoś inny, nie ja. Ja cały czas utrzymuję, że źle z moją samooceną.

Gość gość
,,spoko, ja jestem powyżej przeciętnej jeśli chodzi o urodę, a mój ukochany mnie nie chce smutas.gif i co z tego że inni się uganiają, im z resztą chodzi w większości o to żeby zamoczyć" - ale przynajmniej Twoje ego jest ciągle łechtane przez to, że masz powodzenie u samców.

Gość Zoe21___
To ja autorka.

Gość gośćbbbbbbbbb
a, dodam jeszcze że dopóki nie dopuszczałam do siebie żadnego mężczyzny byłam szczęśliwa, po prostu skupiałam się na innych rzeczach. a teraz hm powiedzmy że wdałąm się w relację bez przyszłości i co? jestem emocjonalnym wrakiem.

Gość gość
Dobra, już się tak nie żal. Jakby żaden na Ciebie nawet nie splunął, to dopiero byś była wrakiem, a tak to po prostu możesz pluć sobie w brodę, że dokonałaś kiepskiego wyboru...

Gość Zoe21___
Może odejdź dla swojego dobra? Po co męczyć się z kimś, kto Cię wyniszcza?

Gość gośćbbbbbbbbb
"ale przynajmniej Twoje ego jest ciągle łechtane przez to, że masz powodzenie u samców." niby tak. ale wiem że patrzą tylko na wygląd, a nie na to jakim jestem człowiekiem, jakie wartości wyznaję. gdybym dostała komplement w stulu: jesteś inteligentna, wrażliwa, albo masz dobre serce to by połechtało moje ego. a tak to tylko się ślinią, co bywa obrzydliwe i nawet niebezpieczne

Gość gośćbbbbbbbbb
no już dobra, chciałam tylko pocieszyć autorkę :)

Gość gość
Ślinią się, bo tak ich zaprogramowała natura, nie ma od tego wyjątków. Nie istnieje facet, który dostaje erekcji, z tego powodu ze jakaś kobieta komuś pomogła czy powiedziała coś mądrego.Erekcję wywołuje ładna twarz i seksowne ciało kobiety.

Gość Zoe21___
I tak to wszystko wygląda. Mam 21 lat i nikt nie zwraca na mnie uwagi. Może gdybym była przebojowa, coś bym znaczyła, ale gdy jestem nieśmiała... Takie dziewczyny się nie liczą w dzisiejszym świecie.

Gość gość
Chyba nie pocieszyłaś, bo ona nie wie co to znaczy podobać się facetom i możliwe, że nigdy się nie dowie....

Gość gośćbbbbbbbbb
ale ja już z nim nie mam nic wspólnego. co nie zmienia faktu że cholernie tęsknię, myślę dzień i noc, nie mogę spać, nie mogę jeść, nic nie mogę

Gość gośćbbbbbbbbb
skoro to z powodu nieśmiałości, to moim zdaniem powinnaś popracować nad charakterem. przełam się jeden raz, później drugi i dalej już samo poleci ;)

Gość gość
Ojeju, jakaś Ty biedna. Poczekaj trochę a C**przejdzie. Masz wybór, przeogromny wybór. Miesiąc dwa i będziesz przeszczęśliwa z jakimś nowym przystojniaczkiem, a autorka? No cóż, pewnie nie...

Gość Zoe21___
Walczę z tym, staram się jak najwięcej przebywać wśród ludzi i być otwarta i sympatyczna, ale nie mam za bardzo szans pokazać się im z zupełnie innej strony. Przyzwyczaiłam ludzi do tego, że jestem cichą, ułożoną osobą, i tak już zawsze będę odbierana.

Gość gość
Tak i od przebojowości zmienią jej się rysy twarzy i kształt ciała. Poza tym to będzie POZA, a nie jej prawdziwe ,,ja". Ja jestem z natury introwertykiem i już pogodziłam się z tym, że TAKA JESTEM i nie będę na siłę tego zmieniać, bo to niewykonalne.

Gość gośćbbbbbbbbb
wg twojej teorii powinnam bujać się u boku 6-12 przystojniaczków ;)

Gość Zoe21___
Ale ja właśnie nie jestem wcale taka grzeczna i cicha jak mnie odbierają! Przy bliższym poznaniu jestem zakręcona i wygadana i wiem, że to jest właśnie moje prawdziwe ja. Dlatego razi mnie to, że wiecznie jestem odbierana za cichą szarą myszkę.