Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO SĄDZICIE O FACECIE KTÓREMU MATKA USŁUGUJE PRZYKŁAD

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, facet 24 lata, mieszka z matką, pracuje. Matka nie tylko sprząta, gotuje, pierze (on w domu nie robi NIC), ale też jest w pewnym sensie taką służącą, przykład- -on dzwoni "będę za 30 minut, zrób mi jajecznicę i ciepłą herbatę" - jak przychodzi ma to podane pod nos -mówi "jak wróce z pracy uprasuj mi szarą koszulę" -jak wraca z pracy dzwoni, żeby matka robiła obiad -wysyła ją do urzędu/do sklepu/nawet do fotografa ona to wszystko robi I nie są to zwykłe prośby, bo wiecie każdemu z nas zdarza się poprosić o coś mamę- to normalne. Ale ona mu po prostu usługuje...Dodatkowo uważa, że jest on pępkiem świata, przez co tak na prawdę go krzywdzi- przykład ma on możliwość zrobienia nadgodzin, a matka go butuje- po co będziesz dłużej w pracy, wróc do domu, jest zimno. Pyta się go czy jest zmarznięty, czy założył kalesony...

Gość gość
a tyłek po defekacji mu tez podciera ??

Gość gość
Myślę, że to chore. On już jest dorosłym mężczyzną, nie jeden w jego wieku ma rodzinę. tak na prawdę matka tylko robi mu krzywdę.

Gość gość
kaleka życiowy. omijac takich szerokim łukiem :O

Gość gość
Mamuśka powinna się puknąć w dekiel! Niech zgadnę? stare babsko, mąż ją zostawił i całą swoją miłość przelewa na synusia. Taki to nawet dziewczyny nie znajdzie, ale mamusi to na rączke

Gość gość
a mnie się wydaje że obecne pokolenie matek parolatków , bedzie własnie takim pokoleniem usługujacym swoim dzieciom gdy te juz bedą dorosłe. Straszny nacisk obecnie kładzie się na to aby dzieciom było lepiej , żeby czasem się nie napracowały przy codziennych obowiązkach, matki chcą im zapewnić wszystko, więc im usługuja i robią wszystko za nie( bo ono nie umie, nie zrobi tak jak ja chcę itp)

Gość gość
przykład z zycia .........matka 18latka i 13latka , nie pójdzie do pracy , bo młodszy syn nic by nie zjadł jak ona będzie w pracy, bo on nie umie sobie zrobić nawet kanapki, bo on się boi być sam w domu( w tym samym domu pietro wyżej mieszka szwagierka z dziesmi w podobnym wieku)

Gość gość
Że się r***ają :D

Gość gość
"naprawdę" to JEDEN wyraz, ciole!!!!!!!!!!

Gość gość
No mój młodszy brat mieszka z matką i jest bardzo podobnie. Tłumacze matce ze musi zmienic zachowanie wzgledem niego ale do niej nic nie dociera. Ona nawet mu placi za przesylki i studia choc brat pracuje...