Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nowy sposób na odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy warto ale znalazłam stronę do odchudzania, teraz każdemu chętnie polecam. strona sam dobiera plan do naszego ciała www.schudnij-natychmiast.iscool.pl/

Gość gość
nawet strony nie potrafisz zrobić oszuście, koszt smsa to nie 1,23 zł a 23,37 zł. Zrobiłem zrzuty strony i jutro z rana dostarczę z kopią notarialną na policję.

Gość gość
To nie moja strona...

Gość KamilOS6
Chyba nic tym nie zrobisz. Regulamin mówi to co mówi i pełno jest takich serwisów, które tak mają. To zwykły chwyt reklamowy :P koszt jest podany w regulaminie...

Gość gość
Oszustwo (art. 286 kk) to najprościej ujmując świadome wprowadzenie kogoś w błąd lub wyzyskanie czyjegoś błędu dla własnej korzyści. Do 8 lat. Były przypadki takich stron, wielu poszło siedzieć. Poczytaj www.telix.pl/artykul/za-pomoca-spamu-wyludzili-40-tys--smsow--kazdy-po-30-zl-na-kwote-2-mln-zl-3,36636.html Regulamin regulaminem, ale w ofercie nie podał ceny. Kopia notarialna i koleś jutro ląduje w tymczasowym areszcie na 3 miesiące.

Gość KamilOS6
Panowie, ja napiszę do gościa i zobaczymy co z tego będzie.

Gość KamilOS6
Zgłosiłem błąd, strona jest w remoncie :P Administrator podziękował za wskazanie błędu na stronie.

Gość gość
tak tak możesz sobie teraz kolego tłumaczyć... w tym tygodniu spodziewaj się wezwania. nie rozmawiaj sam z sobą... admin i ty to ta sama osoba. konsekwencje są już nieodwracalne.

Gość SchudnijNatychmiast
Witam serdecznie. Dziękuje za kontakt i problem został natychmiast rozwiązany. Strona nie była do końca ukończona i płatność SMS nie była aktywna. Przepraszam za usterki i pozdrawiam.

Gość ankawik
Nic innego tylko picie zielonej kawy , w 100% naturalna metoda a wiec juz powinna przemawiac, mozna sie wiele dowiedziec o niej w necie, a w skrócie to ma o wiele więcej antyoksydantów i przeciwutleniaczy niz zielona herbata, przyspiesza spalanie tluszczu , wspomaga przemiane materii i oczyszcza z toksyn, ja pije od ponad miesiąca regularnie i udalo się pozbyc 3 kg to wynik jest niezly jak myslicie? Ja kupuje w sklepie www.filizankaherbaty.pl więc polecam