Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawiałam seks a jestem w zagrożonej ciąży

Polecane posty

Gość ja poronilam przez seks
widocznie dziecko bylo za slabe to lepiej ze poronilam niz mialabym chore dziecko urodzic

Gość wifigdańsk
przykre. jesli dziecko jest za słabe to tak czy owak się poroni. nawet gdyby lezec plackiem przez 9 msc. ale ile jest przypadkow ze sa ciaze zagrozone i matka dba o siebie i o dziecko oczywiscie,stosuje sie do zalecen lekarza i dzieci rodzą sie zdrowe i kochane. to moze ty tez nie lecz się gdybys przypadkiem zachorowała na powazną chorobę bo jeslki bedziesz islna to sama chorobę zwalczysz a jesli nie to znaczy ze bylas za słaba by żyć.

Gość wifigdańsk
"ja poronilam przez seks ciaza byla od poczatku zagrozona i lekarz zabronil seksu. No ale chcialo nam siejezyk.gif No i po seksie zaczelam krwawic. trudno. Doszlismy z mezem do wniosku ze dziecko niedorobione bylo i tak musialo bycjezyk.gif" i jeszcze się tym chwali.

Gość gość
Jak zwierze

wifigdańsk po pierwszeto w Uk maja wlasnie zdrowe podejscie. Nie ma zadnych zwolnien, nie ma latania co miesiac na usg, nie ma robienia z siebie obloznie chorej. Kobiety jakos tam zachodza w ciaze i rodza zdrowe dziec***przy tym potrafia pracowac***prowadzic normalny tryb zycia. Moze tez dlatego nie sa sloniami z nadwaga ciazowa a porod to zadna trauma dla nich. Jak sie uprzesz w UK to mozesz po pierwszym poronieniu miec druga ciaza szczegolnie monitorowana, ale trzeba umiec sie wyslowic w obcym jezyku co dla wiekszosc***olek to strasnzie trudne. Dlatego robia z siebie chore histeryczki z ktorych potem wszyscy sie smieja. Wszytskie potrzebne badania w UK ci robia i jeszcze jak masz chore dziecko to mozesz wybrac czy urodzic czy nie. Nie wiem wiec cos tak wsiadla na ta sluzbe medyczna. Ano tak bo jakas stara babcia ci naopowiadala o chorej wnuczce ktora zaniedbali. Jestem w to sklonna uwierzyc ale w Pl takie zaniedbania tez sie czesto zdarzaja. Po drugir nie chwale sie, jak ciaza i plod jest zdrowy to sie utrzyma podczas normalnego trybu zycia. Jak nie to nie. Trzeba myslec rozsadnie.

Gość gość
ja poroniłam.. weź ty już swoimi mądrościami nie świeć,bo chwalisz tych angolii jak nie wiem co. Dla mnie ich służba zdrowia jest nie do przyjęcia. A twoje teksty że ciąża to nie choroba to se w d**e wsadź tępa idiotko

bo ciaza to nie choroba leniwa osobo. Najpierw traktujesz ciaze jak chorobe i oczekujesz specjalnych wzgledow a potem chcesz by ciebie z dzieckiem jak madonne traktowali:D zapomnij:D nie jestes wyjatkowa z brzuchem czy dzieckiem przy piersi. Radze sie z tym pogodzic;)

Gość gość
ja p*****le weź sie puknij w ten pusty łeb debilko

Gość gość
sex moze wywołac przedwczesny poród w zagrozonej ciazy, co trzeba miec zamiast mózgu zeby chcica przewazyła zycie dziecka :O

cos jeszcze roszczeniowy leniu bez kultury chcesz napisac? Prawda zabolala? Mozesz sobie wyzywac mnie ile wlezie, ale tego ze twoj brzuch i dziecko nie czynia cie wyjatkowa sie nie zmieni.

Gość gość
ile jest samoistnych ronien, albo po implantacji juz krwawień bo coś się slabo rozwijalo? kazda z nas prawdpodobnie to przeszła. organizm sam wie, kiedy jest coś nie tak. może ta dziewczyna od poronienia to zbyt drastycznie opisała, ale po czesci, niestety, taka jest fizjologia.

Gość gość
ok tylko do poronienia nie dochodzi tylko wtedy jak płód jest słaby albo chory. Z dzieckiem może być wszystko ok a wina lezy po stronie organizmu matki. Np. zaburzenia hormonalne, choroby tarczycy, toksoplazmoza i cała masa innych rzeczy. Wiele z nich można leczyc

Gość gość
Tak ale seks do tych Chorob ma sie Tyle co twoj mozg do madrosci

Gość gość
Ja jestem w swojej pierwszej ciąży. Koncze 27 tydzień. Z dzieckiem jest wszystko ok, rozwija się bardzo dobrze. Ale gdybym nie latała co miesiąc na usg to mogłoby już być po wszystkim bo okazało się ze skraca mi się i rozwiera od srodka szyjka. Musze lezec, brac leki i będę mieć zakładany krążek bo mam niewydolność szyjki, która nie daje zadnych objawów

Gość gość
Kolejna ktora jest prorokiem I wie dokladnie co by sie stalo Gdyby. Ja cala ciaze z Miekka I krotka szyjka latalam bo w uk to nie zagrozenie a urodzilam w 42 tyg mialam wywolywany porod wiec wasi lekarze maja nie halo

Gość gość
a NASI lekarze... Ty jesteś angielką rozumiem? :D

Gość gość
Wasi czyli ci do ktorych chodzicie ...

Gość gość
Idiotki

Gość gość
Do tej Szanownej Pani z UK O poroniniach się nie mówi to jest temat tabu wśród kobiet nawet w UK. Opieka nad kobietą ciężarną w UK jest taka a nie inną ze względu na przyjęte rozwiązania prawne. Nie ma zbieżności, wykazanej badaniami, że podania na się tylko ciaże chore, upośledzone etc. Gdyby tak było to dzieci chore i upośledzone by się nie rodziły. O tym, że dziecko było prawdopodobnie zdefektowane mówi się po to, aby kobieta łagodniej przeszła okres po poronieniu. Piszę Pani, że dziecko było niedorobione to świadczy albo o Pani młodym wieku i niedojrzałości albo o niskim poziomie świadomości -do wyboru według uznania.

Gość gość
Do tej Szanownej Pani z UK O poroniniach się nie mówi to jest temat tabu wśród kobiet nawet w UK. Opieka nad kobietą ciężarną w UK jest taka a nie inną ze względu na przyjęte rozwiązania prawne. Nie ma zbieżności, wykazanej badaniami, że podania na się tylko ciaże chore, upośledzone etc. Gdyby tak było to dzieci chore i upośledzone by się nie rodziły. O tym, że dziecko było prawdopodobnie zdefektowane mówi się po to, aby kobieta łagodniej przeszła okres po poronieniu. Piszę Pani, że dziecko było niedorobione to świadczy albo o Pani młodym wieku i niedojrzałości albo o niskim poziomie świadomości -do wyboru według uznania.