Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zwracac uwage mezczyznie

Polecane posty

Gość gość

moj maz nie lubi jak mu sie zwraca uwage jak cos zle zrobi, czesto ma do mnie jakies glupie pretensje, obraza mnie a jak sie wkurzam to on sie obraza ze ja wogole smiem mu zwrocic uwage i jestem zla,czasem mam wrazenie ze on sie zauracza w nowych kobietach, bo jak widzi jakas to przy mnie mowi: jaka ona piekna, a czasem takie glupie teksty: po co ogladasz ten film..zapytaj D nawet ona go nie oglada, wiem ze nie ma romansow bo nigdy nie wychodzi z domu, zawsze razem, a po pracy odrazu przyjezdza do domu, jest domownikiem i nie lubi raczej wychodzic, sama nie wiem czy ja nie rozumiem faceta, czy on jest niedojrzaly czy ja?

Gość znamie
Dziwny ten Twoj maz. Moj maz tez nie lubi, jak mu zwrtacam uwage, ale do mnie przytykow nie robi. Ja zwracam uwage i nie patrze na nic. Prawda jest taka, ze malo z tej uwagi zostaje, ale swoje powiedziec musze. Uwazam, ze zawsze w jakiejs sytuacji moze to wykorzysta. Moj maz tez zwraca uwage na inne koniety, ale ja sie tym nie przejmuje. Mezczna jest i nie owija tego w bawelne. Madra kobieta mezczyznie troche ustepuje, bo on zawsze jest bardzo potrzebny w domu. Czas mija i zauroczenie przechodzi, a zyc trzeba dalej. We dwojke zawsze razniej, bezpieczniej i ciekawiej. Nie dasaj sie na meza. To stworzenie potrzebuje ciaglej aprobaty, pocieszenia i humoru. Baw sie zyciem i nie przejmuj sie mezczyznami - kto by to nie byl. Szukaj w zyciu przyjaciela [obojetnie czy kobity czy mezczyzny]. Maz rzadko jest przyjacielem. To ze swieca szukac ! Przyjaciel oslania nas od samotnosci w kazdej kwesti i dopiero wtedy jest wspaniale zycie. Pozdrawiam.