Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę poirytowana

Dziewczyna ktora leci na mojego faceta komentuje jego wpisy

Polecane posty

Gość troszkę poirytowana

Hej. Dziewczyna której mój partner się podoba (ona mu to daje znać oraz pochwaliła się tym innym osobom, które mi doniosły) komentuje jego wpisy na fb, zdjęcia. Trochę mnie to irytuje. On jest wierny i cenię go za to, ale my kobiety nie lubimy takich sytuacji, gdy inna ślini się na widok naszego chłopaka. Jesteśmy razem już od kilku lat, ona jest nim zafascynowana od kilku m-cy. Na początku nie zwracałam na to uwagi, bo przecież on ma prawo mieć znajome, ale irytujące jest gdy pod każdym jego wpisem są jej komentarze (niektóre totalnie bez sensu, dodaje je chyba tylko po to żeby mu skomentować i przypomnieć o sobie), wszędzie jej polubienia. Ja raczej nie udzielam się na Jego profilu, nie komentuje. Może pod jej postami powinnam dodać jakąś delikatną uszczypliwą uwagę? Mam 24 lata, więc nie chcę bawić się w dogryzywanie, ale zależy mi żeby ona przestała tak intensywnie przeżywać ten jego profil. On uważa, że przesadzam, bo to tylko znajoma, ale ja wiem, że owa znajoma czeka tylko żeby się do niego przybliżyć (zarówno w życiu, jak i przez fb), pomimo tego, że wie o mnie.

Gość gość
Mnie też by to denerwowało. Skoro ona leci na niego to chce dać o sobie znać tymi komentarzami.

Gość gość
napisz jej niech u kogo innego komentuje i po sprawie

Gość gość
skoro ona tymi komentarzami pokazuje jaka jest głupia, to lepiej niech pisze dalej:D on nie będzie głupią zainteresowany

Gość troszkę poirytowana
Może i nie będzie, ale wolałabym żeby przeniosła się z tymi komentarzami do kogoś innego ;)

Gość psychiatra gminny
zamknij go w zlotej klatce, przykuwajac zgrabnie nozke do kaloryfera na wystarczajaco dlugim lancuchu aby siegal do toalety bedziecie bezpieczni ;)

Gość troszkę poirytowana
Nie dziękuję, z takiej rady nie skorzystam. Napisałam przecież, że nie ma nic przeciwko żeby miał znajome i koleżanki. Denerwuje mnie jedynie fakt owej znajomej, tak bardzo zainteresowanej jego osobą. Każdy z nas nie lubi takiej sytuacji, gdy koło drugiej połówki ktoś się kręci.

Gość hanka szklanka
ja tam sie nie dziwie autorce, tez by mnie szlak trafial w takiej sytuacji.

Gość gość
no niestety, ale chyba nic z tym nie zrobisz, bo jak do niej napiszesz to pewnie poskarży się twojemu facetowi,on bedzie miał pretensje do ciebie,bo jej nic nie powie...a co ona mu np. pisze? ja Cie rozumiem, nawet nie wiesz ile nerwów straciłam przez tego fejsbuka

Gość troszkę poirytowana
On uważa, że ja przesadzam i nic się nie dzieję, ale gdyby któryś z moich znajomych tak namiętnie mi komentował każdy wpis/każde polubienie to on by inaczej mówił. Ona zachwyca się wszystkim co on doda, napisze. Komentuje wszędzie, że on ma racje, przytakuje. Czasem to są beznadziejne komentarze, aby tylko coś dodać.

Gość psychiatra gminny
i ty uwazasz ze jestes z kolesiem ktoremu wystarczy poslodzic cokolwiek nie napisze zeby cie zdetronizowac, tak?

Gość troszkę poirytowana
Ona robi z niego takiego najmądrzejszego, przysłowiowo mówiąc włazi mu w tyłek.

Gość gość
hmm,mojemu kiedys jedna napisała na profilu, ze za nim tęskni i ma wracać albo ją zabrać do siebie(on jest za granicą_)wyobraz sobie jak sie wtedy wkurzyłam...ale on sobie nic z tego nie zrobił, ostatnio dodał swoje zdjecie i chyba z 20 komentarzy od samych dziewczyn...dla mnie to troche nienormalne, nie wiem czy chciał sie dowartosciowac czy zrobic mi na złosc..

Gość troszkę poirytowana
Psychiatra gminny - nie oczywiście, że nie wystarczy mu posłodzić. Jednak to nie chodzi tylko o to. Ona czeka tylko żeby się zbliżyć do niego.

Gość gość
co ? ja nie ro zumie

Gość troszkę poirytowana
Gościu - mojemu inne też komentują, ale ta jedna nagminnie wszystko. Wyobrażam sobie co musiałaś czuć. Oczywiście "faceci" nie widzą w tym nic złego, ale gdyby było odwrotnie to każdy z nich miałby do nas pretensje....

Gość gość
no własnie,on by pewnie sie na mnie obraził za takie coś. kiedys dodałam swoje zdjecie i miałam komentarze od kolegi, to mój chłopak odrazu napisał komentarz od siebie, czego nigdy nie robił, bardzo mnie to zdziwiło, zwłaszcza,ze on na fb ukrywa,ze jest w związku.

Gość troszkę poirytowana
Skąd ja to znam. Tez nie ma ustawionego zwiazku na fb.

Gość ja Cię rozumiem autorko
bo każdą dziewczynę by takie coś wkurzyło... ale chyba nie ma na to rady, poczekać, aż się lasce znudzi i tyle ;)

Gość troszkę poirytowana
Powiedzialam mu kiedys w klotni, ze niech sobie "wolny"ustawi skoro nie ma zwiazku ustawionego, ale on ma ukryte wszystko.

Gość gość
takim laksom nigdy sie nie znudzi, niestety, a facetom to sie podoba jeszcze takie coś :O

Gość troszkę poirytowana
Dzięki, że mnie rozumiecie ;) A moze dopisac coś pod jej komentarzem? Do niego, ale zeby ja troche zdenerwowac.

Gość gość
mój kiedys dodał zdhecie z psem i jakis kolega mu napisał:nie myslałes tak zeby sobie znalezc kobiete...a kolezanka nizej dodał, pies przynajmniej nie zdradzi. według mnie to było nie na miejscu, poczułam się trochę urażona....

Gość troszkę poirytowana
Nie dziwie sie, tez bym sie poczula urazona.

Gość gość
napisz coś takiego,zeby zaznaczyc, ze jestescie w związku

Gość ja Cię rozumiem autorko
" mój kiedys dodał zdhecie z psem i jakis kolega mu napisał:nie myslałes tak zeby sobie znalezc kobiete...a kolezanka nizej dodał, pies przynajmniej nie zdradzi. według mnie to było nie na miejscu, poczułam się trochę urażona...." nie dziwię się Twój chłopak powinien jakoś zareagować :O kurczę niby to tylko głupi fejs, ale jednak...

Gość troszkę poirytowana
Moj to sie denerwuje jak mu chcialam skomentowac cos, od razu mi zaznaczyl, ze nie. Tylko, ze jak inny facet na mnie spojrzy to w nim juz zazdrosc buzuje.

Gość gość
jak to dobrze, że na mojego faceta żadna nie poleci. trochę smutno, że ciachem nie jest, ale z drugiej strony jaka cisza i spokój :) na miejscu autorki byłabym non stop w****iona i pewnie ten związek szlag by trafił. no niestety albo ja albo "koleżaneczki". normalne znajome i koleżanki jak najbardziej, ale żadnych takich franc czyhających tylko na moment, by faceta odbić.

Gość troszkę poirytowana
Wlasnie o czyms takim myslalam tylko nie wiem co.

co jest złego w komentowaniu profilu jakiegoś fajnego faceta na pejsbuku;) nie przeżywaj tego tak, bo nie będziesz mogła majtek doprać;)