Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę poirytowana

Dziewczyna ktora leci na mojego faceta komentuje jego wpisy

Polecane posty

brokeninside87 jak narazie to ty wylewasz pomyje. x Boże broń k***wskiego pokroju? :D teraz wylewasz frustracje na mnie k***wskiego pokroju może być Twój fagas, bo pewnie Cię zaraz z nią zdradzi ale ona nie robi nic złego pisząc sobie na necie. chyba, że k***ą nazywasz każdą osobę, która Cię zdenerwowała (stąd te słowa do mnie):):):)

Gość gość
daj mu na profilu tez serduszko, skoro ona może

brokeninside87 nie mierz wszystkich swoją miarą. Moze dla ciebie zdrada to codziennosc, ja jej nie doswiadczylam i on mnie nie zdradzi, spokojnie. Nie nazywam k*** osoby ktora mnie zdenerwowala, tylko taka ktora podbija do zajetego faceta. Proste i logiczne. Skoro jej bronisz to widac twoj charakter. Swoj do swego ciagnie :D

osoba, która podrywa Twojego faceta nie zdradza Cię, nawet jak się z nim prześpi też nie. ogarnij się. k***ą możesz być Ty lub Twój fagas, ona jest wolna:) chyba, że nie jest wolna

Gościu masz rację. Będę mu komentować, dodawać serduszka itp. On chcial wstawic ze mna wspolne zdjecie, ale ja uwazam, ze jestem niefotogeniczna i nie zgodzilam sie. Teraz zadbam o to, zeby wstawil jakie chce:)

Gość gość
Taa ma dawać serduszko i może się jeszcze bić o swojego faceta z podrzędną k***ą?

o o o już to z Ciebie wyszło:) wyszło to z Ciebie jak g***o:D jesteś śmieszna i żałosna i przewidywalna w ch*j zamknij pysk:)

Gość gość
Wstaw ładne wspólne zdjęcie z jakimś fajnym słodkim acz inteligentnym podpisem to się będzie zastanawiać pół dnia co napisać... jak napisze byle co to wiadomo z kim masz do czynienia, raczej niegroźną panienką.

Gość gość
wynocha stad szmato. Bronisz tamtej bo taka sama k***a z ciebie,co pewnie tez sie bierzesz za zajetych?

Gość troszkę  poirytowana
Gościu tak zrobię, dzięki za rady ;)

brokeninside87 nikt cie tu nie trzyma. Zalosna jestes

Gość gość
daj na swój profil wasze zdjęcie, albo jego z jakim opisem i go oznacz, wtedy tez chyba się pojawi u niego i ciekawe czy ona cos napisze

Gość gość
ja bym się w życiu tak nie poniżyła, żeby się bić o faceta na jego profilu na fejsie :o

ja p******ę:D nie no, wiesz, ja nie modlę się do związku i nie ściskam niczyjego penisa, zeby mi nie uciekł i musiałabym jęczeć na forum jak Ty. nie chcę być nigdy w związku jeśli mam skończyć jak Ty - obgryzając brudne łapy przed kompem, bo ktoś coś piszę do penisa, od którego chce mieć dzieci i ślub nazywanie k***ą wolnej normalnej dziewczyny, która sobie flirtuje z Twoim fagasem:D:D:D frustration level hard:D

ja nie zamierzam sie z nikim byc. Dodam tylko nasze zdjecie, a raczej on doda. Nic w tym dziwnego.

brokeninside87 ciebie nikt nie zechce wiec spokojnie. Lecz sie dziewczynko, dobrze ci radze :D

Gość gość
no ale dodajesz to po to, żeby zamanifestować że to Twój facet :D to jest śmieszne trochę. boisz się że on ucieknie do niej czy o co Ci właściwie chodzi?

brokeninside87 idz pod latarnie, tam gdzie twoje miejsce ;)

ach ta brokeninside pewnie gruba i brzydka, co nie?:D dziewczyna od serduszek też pewnie gruba i brzydka, co nie? :D żal

a ty co tu robisz jak ci forum nie pasuje szlachcianko od siedmiu bolesci?Czepiasz sie mnie, ze tu jestem wiec po co tu siedzisz? Jestes az tak znudzona swoim nedznym zyciem bez partnera, ze musisz czytac o zyciu innych? No tak zapomnialam, ciebie nie chce zaden facet (musisz byc wyjatkowo szkaradna):D

o, latarnia, co jeszcze? nie ma to jak ubliżać każdej, która pisze coś niemiłego:D utop się w swojej żółc****ejsbukowy zjebku;)

Gość gość
ale broken ma racje :D wszystko zwalacie na dziewczyne, ktora sie nim intertesuje, tylko ze ona nic zlego nie robi, bo jest wolna i ma prawo okazywac zainteresowanie mezczyznie ktory jej sie podoba :D a ze twojemu facetowi to odpowiada to juz inna sprawa :D :D no ale misio zawsze niewinny, winna "ta k***a" :D a i jeszcze cos - takie przepychanki na facebooku sa na poziomie gimbazy :D

ty zaczelas. Wyzywasz innych i oczekujesz pochwal za to? Jestes wyjatkowo podla i zenujaca.

z partnera, ze musisz czytac o zyciu innych? No tak zapomnialam, ciebie nie chce zaden facet (musisz byc wyjatkowo szkaradna)smiech.gif x jestem wróżką czy co:O przewidziałam, że to napiszesz. ale przez Ciebie przewidywalny zjebek:O wyjątkowo paskudny o tak, nie zechce i nie będę miała kogo ściskać za penisa, żeby nie zwiał 😭

Gość gość
widac za malo mu poswiecasz uwagi i zainteresowanie tej drugiej go dowartosciowuje :D

Porzadna dziewczyna nie podrywa zajetego faceta - to po pierwsze. Po drugie moj facet nie reaguje na jej zaczepki. NIe odpowiada jej, nie daje numeru. Nie dorabiajcie swoich ideologii.

Gość gość
no to czego C**przeszkadza, że se wkleja serduszka? mi by to zwisało i powiewało.