Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość gość
Jak to bylo? Badz mily grzeczny itp, facet taki sie staje a kobieta go odrzuca. Powiem na przykladzie swoim - kto chce niech wierzy. Bylem chamem i codzien poznawalem inna, adresiki i telefoniki lecialy jak glupie. Czlowiek mial dosc i chcial poznac jakas normalna na dluzsza mete, a tu posucha :). Wiec kobitki, moze sie zastanowicie, czego wy chcecie? Chcecie szczescia czy dymania w trabe? Obecnie ignoruje laske, ta flirtuje ze mna, choc z profilu FB wiem ze ma jakiegos goscia. Ktos cos wspominal o wiernosci? :).

słuchaj.Wygląda na to, że to z toba mój tatuś miał jakieś bliższe kontakty zważywszy na to jak się o nim wyrażasz bo zakładam, że nie obrażasz go bez powodu.­Powiem jeszcze jedno.Jeszcze jeden taki tekst o moim ojcu i ci e znajde i w******* w d**e

Gość y6ytt
''Taki, który zdobywa swoja kobietę i z nią buduje związek, to mężczyzna." potwierdzenie ze kobieta ma wszystko na gotowe stanowi tylko dodatek do faceta

Jak dla mnie to najwiekszą karą dla ciebie jest siedzenie tutaj i robienie z siebie łajzy:)Wychodzi cio to zresztą świetnie.Pewnie jedyne co potrafisz to klepac w klawiaturę.Niestety nie jestem ci w stanie dorównać w tej umiejętności bo jej nie ćwicze w kazdej wolnej chwili:)

Gość gość
"Tak, z tym wezem z Ksiegi Dzungli. A jestes pociagajacym draniem czy porzadnym odpychajacym nudziarzem? Bo nie wiem czy mam planowac seks czy malzenstwo" * * * * * No i po raz kolejny sama pięknie wygadałaś się z tego, że dla ciebie porządny facet jest odpychającym nudziarzem - czego chcieć więcej od ciebie? Robisz dokładnie wszystko to, czego od ciebie oczekuję na tym forum, pomagając mi jak mało kto dowodzić słuszności moich poglądów.

A to, że wskoczyles na mojego ojca z wyzwiskami ostatecznie klasyfikuje cię jako frustrata.Wiesz o nim akurat tyle samo co o kobietach czyli nic.Twoje pieprzenie to jedno wielkie dno.Przerost formy nad treścią z jednym hasłem zawartym między wierszami: JESTEM C**Ą.

A z czego wynikaja twoje poglądy na temat mojego ojca?Bo jak dla mnie z tego samego co poglądy na temat wszystkiego.Z nienawiści do samego siebie.Do zobaczenia i kup sobie wazeline bo cie tak w******** że ci kicha wyjdzie pedale *****y;)

Gość olsztynianin 23
''Wiesz o nim akurat tyle samo co o kobietach czyli nic.'' jego wyzwiska są chamskie to fakt-ale nie ma się co oszukiwać ze w sprawie kobiet ,a w szczególności trali i jej ,,jedno mowie, drugie robię,, ma racje swoja droga to potwierdziłeś pisząc ze trala to zdrowa dupa-przez co może mieć na wszystko bardziej w******* :) a co do gościa-miejscami całkiem do rzeczy gadasz tylko po co idioto sypiesz wyzwiskami-przez to nikt nie zauważa treści twoich postów tylko wyzwiska

Fajny temat, ktoś tu się mnie czepił, to powtórzę jeszcze raz trywialne prawdy: Prościej się już nie da tego wyjaśnić: kobieta atrakcyjnia może nawet tłumaczyć swoją wybredność domniemanymi złymi zamiarami mężczyzn (jakby w pociągu seksualnym było coś złego, heh) - to się dzieje na poziomie świadomości i ma małe znaczenie, jednakże podświadomosć, instynkty ze względu na atrakcyjność nigdy nie pozwolą na wydzielenie się odpowiednich narko-substancji do mózgu powodujących popęd seksualny przy facecie niespełniającym wyższej poprzeczki w zakresie zasobności, władzy i atrakcyjnośći , ustanowionej automatycznie ze względu na poszukiwanie jak najlepszego materiału genetycznego samca dla wysokiej atrakcyjności kobiety samicy, jak najbardziej adekwatnego. Dlatego tzw. ładnie miłości nie będzie przy byle przeciętniaku (nawet bardzo uczciwym, fajnym z obycia etc. to ma znaczenie całkiem drugorzędne), a będzie poszerzać się strefa friendzone dla facetów. Pozdrawiam rozsądnych i rozsądne.

Gość olsztynianin 23
Fajny temat, ktoś tu się mnie czepił------>ja cię cytowałem a nie czepiaslem

Gość olsztynianin 23
''Dlatego tzw. ładnie miłości nie będzie przy byle przeciętniaku (nawet bardzo uczciwym, fajnym z obycia etc. to ma znaczenie całkiem drugorzędne)'' i o tym pisała słabsza genetycznie-ze trala chce polaczenia samca alfa i bety

Dużo pań nie odróżnia słów od czynów, argumentów od zbędnych sarkazmów etc. Po co deklarujecie jedno, a czynicie drugie? Oszukujecie dobrotliwych facetów.

Gość gość
"Jak dla mnie to najwiekszą karą dla ciebie jest siedzenie tutaj i robienie z siebie łajzyusmiech.gif Wychodzi cio to zresztą świetnie. Pewnie jedyne co potrafisz to klepac w klawiaturę. Niestety nie jestem ci w stanie dorównać w tej umiejętności bo jej nie ćwicze w kazdej wolnej chwiliusmiech.gif" * * * * * Nie robię łajzy z siebie tylko z was, a raczej źle mówię - nie muszę robić z was łajz bo wy już tymi łajzami jesteście, zatem nie ma takiej potrzeby, a to co robię to po prostu wyciąganie z was waszej łajzowatości i ukazywanie jej innym ludziom, tak żeby mogli ją u was wyraźnie dostrzec.

Właśnie, źle to ująłem olsztyniak. W ogólnym zarysie opisałem ten typ zachowanie się atrakcyjnych kobiet (za jaką się podawała swego czasu tralala), tylko że do niej nic nie docierało. Raz potwierdzała, raz zaprzeczała, potem zbyła mnie swoimi ultra-ironiami. Super, ale baba zwyczajnie kręci albo nie może się zdecydować. Jeśli ten temat o atrakcyjnych kob. jeszcze jest, to zajrzyjcie i sprawdźcie kto rzetelnie wyjaśnił sprawę.

o ja...Padnijmy na kolana i złózmy hołd naszemu wybawcy.Wszystkie kobiety niech się przyznają do k***wstwa a wszyscy faceci do tego, że g****ili ich ojcowie.O dzięki ci najmędrzy z prawików na tym świecie

oj nie mów tak:(MOze się okazać że jestesmy braciszkami albo nawet, że jestem twoim biologicznym tatusiem:)

Gość olsztynianin 23
mię drażni w trali (jak w wielu innych paniach tutaj) jedna rzecz mianowicie utożsamianie wartośc**płciowych (np. w przypadku faceta pewność siebie) z pozytywnymi cechami człowieka znam przykład wielu bardzo zamkniętych w sobie ,ale fajnych chłopaków ,jak i przystojnych zapatrzonych w siebie dupków za to chyba najfajniejsza dziewczyna jaka poznałem jest całkowicie przeciętna ( o ile nie brzydka pod pewnymi względami) z urody człowieka można podzielić na dwie sfery: atrakcyjność płciowa oraz ludzka zbudowana na charakterze i tak: -człowiek atrakcyjny fizycznie może mieć fajny charakter -człowiek atrakcyjny może mieć z****** charakter -człowiek nieatrakcyjny może mieć z****** charakter i tutaj czwarta opcja często nie do wyobrażania sobie przez atrakcyjnych ludzi (takich jak trala) z racji obracania się w środowisku fajnych i ładnych -człowiek nieatrakcyjny może mieć fajny charakter i osobowość!

chociaż bóg mi świadkiem, że wolałbym jednak nie bo mieć takiego syna to wstyd straszny:O

Olsztynianin ja twierdze, ze całośc musi zagrać aby ta chemia sie uruchomila. Muszą byc spełnione określone czynniki w kazdej sferze (fizycznej i psychicznej) zeby zaszła reakcja. Ja nie odlaczam psychiki od fizycznosci.

zresztą przecież wiesz bo matka ci to codziennie powtarza:)Byś jej ulzył troche kobiecinie. Znalazł se jakąś kobitę bo pewnie sąsiadki juz plotkują, że urodziła pedała...Ksiądz po kolendzie moze nie przyjść kiedys i przez ciebie twoja matka zostanie publicznie napietnowana:)

Gość olsztynianin 23
06.01.14 gość miejscami mądrze piszesz wiec nie rzucaj wyzwiskami bo idiote z siebie robisz-a już napawano nie pisz nic o czyiś rodzicach !!!!

no wiesz wysyłałeś mnie wielkorotnie juz na ty topiku do więzienia więc się nie dziw, że teraz będę cię g****ił:)

Gość gość
"chociaż bóg mi świadkiem, że wolałbym jednak nie bo mieć takiego syna to wstyd strasznypechowiec.gif" * * * * * Coś czuję w kościach, że obojętnie jakiego ty byś miał syna, to wstyd będzie straszny i dla niego i dla ciebie, bo co ty możesz ulepić innego jak nie drugiego bałwana?

nie wiem.Nie wymienialiśmy się z kozą wynikami testów na IQ:)ALe nie wątpie, że ty masz wyższe IQ niz koza co pewnie możesz udowodnić;)

Gość olsztynianin 23
a w ogóle tralus jesteś tu?

A jak ty mierzysz swoje IQ?Piszesz na czas jak najwięcej słów :suka, d****** koza a potem dzielisz to przez czas?

Gość gość
"zresztą przecież wiesz bo matka ci to codziennie powtarzausmiech.gif Byś jej ulzył troche kobiecinie. Znalazł se jakąś kobitę bo pewnie sąsiadki juz plotkują, że urodziła pedała...Ksiądz po kolendzie moze nie przyjść kiedys i przez ciebie twoja matka zostanie publicznie napietnowanausmiech.gif" * * * * * Przypomnę ci żałosny gamoniu, żeś dopiero co nazywał moje wypowiedzi "totalnym dnem" - powiedz mi, czy ty oceniając czyjąś twórczość baczysz w ogóle na to, jak w porównaniu z nią wypadają twoje własne dokonania, jaskiniowy neandertalczyku?

uuuuuu.neandertalczyk jaskiniowy różni się czymś od niejaskiniowego?bo nie bardzo wiem czy mam się obrazić:)