Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość gość
''Fragmenty mojego zyciorysu to nie ja usmiech.gif'' czyli te historie to nie o tobie to o kim i czemu nie pisałaś o sobie? ''Fragmenty mojego ciala tez nie wskazuja na to zebym byla atrakcyjna oczko.gif'' ke?

Gość tralalilalila
ShereKhan Ty mu odpowiedz za mnie :-P

Odnosze się tylko do ogólnych stwierdzeń zawartych w twoich wypowiedziach dotyczących prawdy obiektywnaej a nie twojego zyciorysu ani anatomii tudzież fizjonomii i autonomii:)

Gość tralalilalila
Cwaniak ;-P Nie slonko, wszystko pisalam o sobie. Mialam przygode seksualna z kolega z grupy na poczatku studiow. Bardzo bylismy wtedy oboje zagubieni. Ale ciesze sie ze to mialam, to doswiadczenie tez sie sklada na to Jaka jestem teraz. Ostatnio widzialam go na ulicy ale on mnie nie widzial. Chyba mu sie poukladalo, ma dziewczyne... :-)

Gość sylwestrowy
Jezu tu nie chodzi tylko o te jedno wydarzenie-ale ogólnie ze chcieć być uduchowiona romantyczka, a nią być to co innego

Gość tralalilalila
Aha. I znowu nazwy nazwy nazwy. Kurde. Dla kogos moge byc latwa, dla kogos uduchowiona, dla kogos niepowazna, dla innego powazna, moge byc siostra , grzeczna coreczka, wzorowym pracownikiem, spoznialskim pracownikiem, artystka, sprzedawczynia, internautka, czytelniczka, studentka, nauczycielka... Moge napisac tekst z ktorego bedzie wynikalo ze jestem uduchowiona romantyczka a moge napisac lichego p****la opisujacego moje przezycia i duchowosc schowac do kieszeni. Tylko co z tego? :-)

Gość tralalilalila
Mam do ciebie niesamowita cierpliwosc. Wyczerpala sie dopiero teraz ;-P Dobranoc

Gość gość
Lecicie a później płacz

Gość rtrhr
to czemu starałaś się wykreować na romantyczkę w swoich tekstach taka cię odebrałem

Gość tralalilalila
Nie mam juz sily... Sam musisz sie uporac z problemem ktory sam sobie stwarzasz. Mi nic do tego. Dobranoc.

tralalila weź im zwróc za bilety albo wstaw link do zdjęcia iłyy bo inaczej cie zamęczą:)

Gość tralalilalila
:-) to zwracam za bilety na romantyczna uduchowiona planete gdzie nie ma pozadania, sa tylko eteryczne niewinne duszki i wysnione milosci ;-)

Ja na kafe pisze szczerze. Nawet bardzo. Mam jeden nick, z którego zawsze "nadaje". Nie kreuje nikogo, pisze co mysle. Nie mam duzego wpływu jak mnie tu odbiorą, dlatego nie widze sensu zeby sie z tego tlumaczyc. Na kafe juz bylam dziwa, k****, feministka :), pusta lala, gimbaza ale tez mądra a i pozytywna w odbiorze kobieta. C**** drugiej stronie "wiedza lepiej", ich racje sa zawsze na wierzchu i beda to udowadniać. Taralalila odpusc temu gościowi, bo przez niego uciekł nam temat.

Gość tralalilalila
No mowilam mu zeby juz skonczyl to sledztwo. Temat uciekl, nic nie zrobimy, autorka tematu juz pewnie zamezna i nawet nie pamieta ze taki zakladala. ;-)

Gość gość
rokkokowa a kto cie tak brzydko wyzywał i dlaczego?

Gość cytat
Kiedyś były takie badania, z których jasno wynikało, że faceci o większym poziomie testosteronu mają większe powodzenie. Ale z tych samych badań wynikało też, że są bardziej agresywni, najłatwiej ich spotkać w więzieniu i tak dalej usmiech.gif Niestety bardzo dużo ludzi nie chce lub nie potrafi zaakceptować pewnych reguł biologicznych czy społecznych. Pełno spotykam biernych i miernych dziewczyn, które nie chcą lub nie potrafią zrozumieć tego, co ja rozumiałem już w szkole średniej. Spróbuj przetłumaczyć jakiejś królewnie, że facet zazwyczaj jej mówi tylko to, co jego zdaniem ona chce/powinna usłyszeć. Ona przecież wszystkie rozumy pozjadała, wszędzie była i wszystko widziała - a i tak miałeś farta, że zniżyła się do rozmowy z kimś innym niż środkowy rozgrywający usmiech.gif Wszystkie największe psy na baby jakich przez ostatnie 20 lat spotkałem byli żonaci - a ich żonki to takie bierne/mierne, pogodzone z losem. A ile razy widzę jak chłopak przy dziewczynie/żonie flirtuje z inną - a ona co? Nic usmiech.gif Bo zna swoje miejsce i mniej lub bardziej narzekając akceptuje to, sama taki los sobie wybrała. I autorce tematu to samo radzę - odpadków po armii sowieckiej czy innej nikt normalny nie zechce. I jakoś każdy normalny (zwłaszcza facet) rozpozna lovelasa na kilometr tylko mierne/bierne mają z tym problem ciągle. One mogłyby mieć prawie każdego: normalnego, niebrzydkiego, niegłupiego, niebiednego. Ale nie - są przyzwyczajone, że faceci koło nich skaczą a one łaskawie w końcu któremuś pozwolą na seks. A normalny facet nie będzie rywalizował z żigolakami w infantylnych i żałosnych bajerach, padaniu do stóp kolejnej dziuni, laski, królewny itp. Będzie wolał być sam - i bardzo dużo znam takich ludzi (włącznie ze mną i połową mojego działu). Jeśli dziewczyna nie jest jakoś szczególnie brzydka i ma coś w głowie nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem dobrego kandydata na męża i ojca. Chyba, że mieszka na prowincji usmiech.gif Jeśli nie chcecie baby, żeby faceci zdradzali musicie zmienić swoje średniowieczne podejście do życia. Mamy XXI wiek a wy jak księżniczka na wieży, facet ma pokonać smoka i was zdobyć - pokonuje, zdobywa więc o co pretensje później? Marzycie o przystojniaku podrywaczu by was bajerował a potem budzicie się z ręką w nocniku, że on jest podrywaczem usmiech.gif Wy po prostu kochacie być mamione. Najlepszy dowód, co do mnie kiedyś koleżanka powiedziała: "Heniu, wiem że jesteś szczery ale mógłbyś mi czasem powiedzieć coś miłego" - kwintesencja oczekiwań płc***ięknej. A te wzdychania do zajętych, żonatych, nieosiągalnych? Oczekiwania typu, że zostawi żonę/dziewczynę dla mnie? Myślenie, że jak ma taką dziewczynę to na pewno jest fajny więc kolana miękną na jego widok? Dlaczego faceci tak nie mają?

Gość gość
Idz sie leczyc psychopato

Gość gość
"Ja nie pamietam o co walczymy oczko.gif ja walcze z insynuacjami . problem w tym ze ludzie sa tak twardoglowi w swych przekonaniach ze kazdego kto nie wpasowuje sie w ich szufladki nazywaja zaklamanym. No ale to juz taki "urok" kafe. W jakim przedziale sie miescisz? 15-30? smiech.gif" * * * * * Bo jesteś zakłamana szmato pieprzona, najpierw zaprzeczasz wszystkiemu co mówię, a krótko potem w rozmowie z kimś innym potwierdzasz to co pisałem na twój temat wcześniej.

Gość gość
"Male sprostowanie dla chlopca lat 23 Olsztyn jezyk.gif ta pewnosc siebie o jakiej pisze na 3 stronie jest po prostu oznaka dojrzalosc***sychicznej. Ja nie moglabym utworzyc zwiazku z mezczyzna psychicznie niedojrzalym. Prawde mowiac pewnosc siebie , jaka way macie na mysli, jest oznaka niedojrzalosci a nawet bardzo czesto maski przybieranej po to , by "byc odbieranym jako"... Ale na co ja to tlumacze... Przeciez chce sie tylko wybielic z jego ze jak wszystkie kobiety na swiecie lece na zlooooo heheh" * * * * * Już ci tłumaczyłem głupia suko, że pewność siebie nie ma nic wspólnego z żadną formą niedojrzałości, a jedyne o czym świadczy to o wysokim stężeniu testosteronu we krwi i tym samym wysokiej wartości biologicznej (silne i zdrowe DNA zdatne do powielania), dojrzałość nie ma tu nic do rzeczy bo pewnym bądź niepewnym siebie może być zarówno dziecko jak i stary dziadek, już ci to mówiłem zakłamana ściero nie raz i nie dwa, czy tobie to nawet jak łopatą do łba się nałoży to i tak nic nie kapujesz?

Gość gość
Poprawka do mojego powyższego wpisu, (...) pewność siebie nie ma nic wspólnego z żadną formą *DOJRZAŁOŚCI (...).

Gość gość
"Nie, ale mozliwe ze bede w przyszlym roku nauczac. Skonam ze smiechu ;-p" * * * * * Ty nauczać? Czego? Przecież ty nawet alfabetu byś przedszkolaków wyuczyć nie umiała.

Gość gość
"Dranie sa jakos pociagajacy , no nie da sie ukryc. Maja wycwiczone techniki uwodzenia i rozkochiwania. Ale dosiwadczenie uczy . jeszcze 2 - 3 dupkow i autorka bedzie umiala szybko ich wytropic." Raz, że znowu potwierdzasz moje tezy i teorie (czy raczej nie moje tylko naukowe), chociaż jesteś na tyle niedor****** że zaraz znowu będziesz się tego wypierać, a dwa to owe "techniki uwodzenia i rozkochiwania" używane przez drani polegają zawsze na jednym i tym samym - czyli na posiadaniu (bądź skutecznym udawaniu) cech samca alfa skorelowanych dodatnio z posiadaniem pieniędzy, wyglądu i władzy, a więc na zaprezentowaniu samicy swojej atrakcyjności biologicznej i przydatności ewolucyjnej. I zaznaczam od razu, że znaczna większość tych drani robi to całkowicie odruchowo i instynktownie nie posiadając żadnej wiedzy z psychologii ewolucyjnej, socjobiologii czy biopsychologii, czując po prostu podświadomie, że to działa - na podobnej zasadzie nie trzeba mieć ukończonego AWFu żeby być wysportowanym.

Gość gość
Idz sie leczyc psychopato - kwintesencja poziomu intelektulnego większośc***ań: napisz do niej uzasadnioną rozprawkę, a to ci rzuci wyzwiskiem czy innym zbędnym sarkazmem od rzeczy.

Gość gość
- większośc****ań.

Gość gość
Temat powinien brzmieć: " Po raz kolejny poleciałam na dupka "

Gość gość
- większości kobiet - głupia cenzurka.

Gość gość
"Nie, bo takie zachowanie tez bierze sie z psychicznej niedojrzalosci. Co nie znaczy ze nie mozna z tego wyjsc na prosta." * * * * * Twoja głupota jest po prostu rozkoszna i można by o niej machnąć jakiś utwór literacki - najpierw twierdzisz, że ciebie pociąga dojrzałość u mężczyzn, a potem przez kilkanaście postów podniecasz się jakimiś "draniami" zamieszczając finalnie konkluzję, że są oni niedojrzali. Ja już nawet nie mam siły się z ciebie śmiać, bo mnie brzuch rozbolał już ileś postów temu.