Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość tralalilalila
Haha nie tu chodzi wlasnie o rozmowe glosowa... Poza tym zaraz by trzeba flirtowac albo mowic o sobie " a czym sie zajmujesz? A co studiujesz? A co robisz w Sylwestra?" Nie chce mi sie takiej rozmowy. Chociaz wydajesz sie ciekawa osoba, ale ja nie szukam flirtu czy adoracji.. Jesli chcesz to zostaw maila. Albo zostaw skype to napisze ale nie zadzwonie i nie odbiore.

Gość tralalilalila
No bo inni sciemniaja wiec nie moga pisac podobnych postow z zycia tyle razy heh

tyle czasu na kafe i zobacz jaka durna jestes! :) normalnie jak facet z dziewczyna sie poznaje to nie zadaje takich pytan ze sztampowej gadki tylko rozmawia i wymienia sie pogladami jak my teraz... :) wow! nie uchwycilas tego? :D

Ale mnie nie obchodzi co studiujesz chyba, że to romanistyka:PA co do flirtu to przewaznie pomijam ten etap:)

Gość gość
''tralalilalila A tak serio to wizerunek tralalililili czy jak jej tam juz mi sie znudzil. Nie jestem zadna tralalilalila nie jestem tym co o mnie myslicie, '' co masz dokładnie na myśli kłamałaś czy kreowałaś się na kogoś

Gość tralalilalila
Sorry nie wyswietlalo mi nowych wiadomosci. Chodzi mi o to ze dla was jestem tralalilalila, a, ta z atrakcyjnych co tyle pisala, taka, taka i jeszcze taka (tu sobie wpisz wszystkie okreslenia Jakie na moj temat przychodza ci do glowy). A to tylko jakis wizerunek mojej osoby ktory macie a ja cokolwiek pisze to dokladam do tego wizerunku, tylko zastanawiam sie , po co to wszystko? I tak sie nigdy nie spotkamy. Jak ktos czytal to co pisalam to zna wiecej pogladow i wie wiecej faktow niz niejedna moja kolezanka, ale i tak jestem blizej z ta kolezanka, mimo ze on a wie o mnie mniej faktow. Kurcze trudno to wyjasnic i wiem ze to brzmi jak brednie ale... No tralalilalila to tylko jakas rola w ktora wchodze, chociaz pisalam zawsze szczerze. Chce zerwac z ta tralalilalila tak jak Marilyn Monroe miala dosc bycia Marilyn Monroe ... Cos w ten desen ;-p

ja generalnie pamietam ze z Toba nie dalo sie gadac bo ty pisalas i pisalas i pisalas, zamiast rozmawiac... :P:P

Gość tralalilalila
Tak tak zasypywaliscie mnie pytaniami a potem bylo " dlacczego ona ciagle gada o sobie?" Tez to pamietam :-p

Gość tralalilalila
Bylo... Ledwie sie wyrabialam z odpowiedziami i staralam sie argumentowac przykladami z zycia i jeszcze mnie z****** :-p

Gość gość
"i wie wiecej faktow " ciekawe wyrażenie lista twoich wad jest tak długa jak stąd do wieczośći ale z drugiej strony lepiej myśleć, że jest się kimś lepszym niż inni to oceniają

Gość tralalilalila
Tak samo na fejsie.. Nieraz mam ochote usunac to glupie konto. Ktos widzi kilka moich zdjec (doslownie kilka bo wiekszosc pousuwalam) , ze 2 informacje, jakies posty na tablicy, a wszyscy o te profile dbaja bardziej niz o swoj autentyczny rozwoj i o autentycznych przyjaciol.. Wkurza mnie to... Wszedzie tylko wizerunki, czaicie? Nasze wizerunki a nie my...

Gość tralalilalila
Twoja tez, twoja tez, ale lepiej podniesc swoja ocene, krytykujac kogos na kafe , c nie?

Gość tralalilalila
Swoja samoocene ofc, panie czepialski malostkowy

Gość tralalilalila
Daj to byl stary chinski sprzedawca jaj - tak mi zostalo z dZiecinstwa

Gość gość
jak sie ma jakieś kompleksy to nie należy ich zasłaniać nerwową, zbyt dużą pewnościa siebie, chyba brak ci czegoś co nazywa się inteligencją emocjonalną,

Gość gość
czyli brak prawidłowej oceny , co jest ważne, co można pominąć, skupianie sie na nieistotnych elementach, poza tym prawdopodobnie masz nadaktywne ciałko migdałkowate, co oznacza, że bardzo szybko się pobudzasz czyli, za szybko mówisz, a potem myślisz :)

Gość tralalilalila
Zaslaniac? Kompleksy? Kompleksy zaslania sie atakowanjem i krytykowaniem innych, przynajmniej na kafe z tego co zauwazylam. Zbytnia pewnoscia siebie owszem - w zyciu.

Gość tralalilalila
Projekcja nietrafiona. Slyne z wolnego mowienia.

Gość gość
tralalilalila czyli kreowałaś się no kogoś innego zmyślałaś udawałaś uduchowioną romantyczkę-humanistkę to gdzie pisałaś szczerze o sobie i co chciałaś udowodnić kłamiąc i zmieniając wizerunek bo wsunie raz zdawałaś się być taka trochę dobroduszna pokręconą i trochę pokrzywdzona przez życie istotką .....a raz nadęta paniusia mażąca tylko o seksie i o pewnym siebie ogierze a czemu w takim razie nie pisałaś szczerze o sobie może po prostu te wypowiedzi (nie wyzwiska) takie jak wykład pawła88 wcale nie były tak bardzo nietrafione -tylko nie pasowały ci do kafetryjnego wizerunku-bo za bardzo były prawdziwe i zgodne z zżyciem i stylem jego prowadzenia, a złamało z kreowaniem się na romantyczna niewinna istotkę

Gość gość
Kompleksy zaslania sie atakowanjem i krytykowaniem innych dokładnie dokładnie to co ty robisz tutaj , przykładów chyba aż nadto

Gość gość
nie chodzi, że szybko mówisz :) tylko, że najpierw powiesz a potem pomyślisz

Gość olsztynianin 23
tralalilalila czyli kreowałaś się no kogoś innego zmyślałaś udawałaś uduchowioną romantyczkę-humanistkę to gdzie pisałaś szczerze o sobie i co chciałaś udowodnić kłamiąc i zmieniając wizerunek bo wsunie raz zdawałaś się być taka trochę dobroduszna pokręconą i trochę pokrzywdzona przez życie istotką .....a raz nadęta paniusia mażąca tylko o seksie i o pewnym siebie ogierze a czemu w takim razie nie pisałaś szczerze o sobie może po prostu te wypowiedzi (nie wyzwiska) takie jak wykład pawła88 wcale nie były tak bardzo nietrafione -tylko nie pasowały ci do kafetryjnego wizerunku-bo za bardzo były prawdziwe i zgodne z zżyciem i stylem jego prowadzenia, a złamało z kreowaniem się na romantyczna niewinna istotkę

Gość gość
tak wewnętrzny regulamin dobrego samopoczucia tak nakazuje

Gość olsztynianin 23
nigdzie ale sprawiała wrażenie ze pisze prawdziwie-i jest taka na jaka się tu ,,kreuje,, to w takim razie niech odsłoni karty jaka jest-oczywiście jeśli nie stanowi to problemu