Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość gość
To, że autorka poszła z kimś do łózka nie daje jej praw do związku z tym kimś. On Ci niczego nie obiecywał, nie zg****ił Cię a ty zachowujesz się jak dziecko. Dorośnij.

Gość gość
"No nie ale pamietam ze jak marudzilam o nim to kolezanka mnie zapytala "Stop czy jest cos co ci sie w nim podoba poza wygladem?" I ja po chwili milczenia stwierdzilam ze owszem, glos. Heheh no to skoro mimo to bylam nim zainteresowana , to nie byla dojrzalosc i wiecej taka historia mi sie nie zdarzyla ." * * * * * Czajcie tą hipokrytkę ludzie, ona leci na głos u facetów (co zresztą potwierdza, że jest zezwierzęconą samicą myślącą kroczem, bo atrakcyjny dla kobiet męski głos również jest oznaką posiadania mocnych genów przez samca) a mi wytyka, że jak lecę na łydki u dziewczyn to jestem prostakiem czy coś w tym stylu, ale jaja!

Gość gość
hahah zabawna kobiecina.

Gość gość
"Doopek ma seksowny tylek a niedoopek nie ma. Ja nie widze tego w taki sposob oczko.gif ludzie maja zdolnosc do samodecydowania. Jesli kobieta wiaze sie na cale zycie z glupolem dlatego ze glupol jest przystojny , to jest jej glupia jednostkowa decyzja a nie zaden ewolucyjny plan oczko.gif ten moj przystojniak byl przynajmniej najlepszym studentem na roku oczko.gif wiec dzieci i tak by wyszly madre ;-P" * * * * * Ta, i na pewno leciałaś na niego właśnie dlatego, bo dobrze się uczył, a nie dlatego, bo dostrzegłaś w jego wyglądzie silny i zdrowy materiał genetyczny. Gdyby fałszywość była ustawowo karana, to ty już dawno byś dostała multidożywocie.

Cóż mogę ci rzec chłopcze?Tralalila to naprawdę bardzo "zdrowa dupa" więc podejrzewam, że twoje żale jedynie ją rozsmieszą:)

Gość gość
"zakończmy ten topik konkluzja, że faceci to ślepy zaułek ewolucji, pomyłka natury oraz będąc w zgodzie z tradycja tego forum nazwijmy rzeczy po imieniu: to po prostu świnie. Dyskusja na tym forum o czymkolwiek mija się z jakimkolwiek celem. To porażka w dużym stopniu zaplanowana przez twórców tego przybytku. Nikt nigdy nie dojdzie tu do żadnych sensownych wniosków i oczywiście dlatego, że ich nie ma a nie dlatego, że to babskie forumusmiech.gif Spadam stąd(przynajmniej na jakis czasusmiech.gif )" * * * * * Sama jesteś świnią i pomyłką natury ty szmato spod latarni we wszystkie otwory grzmocona, idź dawać dupska swoim pożal się Boże "bad bojom" to chociaż ktokolwiek z ciebie jakiś pożytek będzie miał.

ej ale to akurat cytat z mojej wypowiedzi cwelu obejszczany.Zwaz na słowa bo cie wybatoże k*****m:P

Gość gość
"Cóż mogę ci rzec chłopcze? Tralalila to naprawdę bardzo "zdrowa d**a" więc podejrzewam, że twoje żale jedynie ją rozsmiesząusmiech.gif" 1) Nie mów mi nic o żalach, dziewczę, bo wy jedyne co na tym forum całymi dniami robicie (i do czego sprowadza się całe wasze miałkie i pozbawione sensu życie), to dulczycie jacy mężczyźni są źli. 2) O tak, tak bardzo ją rozśmieszę, że po raz enty pobiegnie z płaczem do moderacji z błagalną prośbą założenia mi bana na IP oraz skasowania wszystkich postów mojego autorstwa, jak już bywało w przeszłości wiele razy.

Gość gość
"Cóż mogę ci rzec chłopcze? Tralalila to naprawdę bardzo "zdrowa d**a" więc podejrzewam, że twoje żale jedynie ją rozsmiesząusmiech.gif" * * * * * 1) Nie mów mi nic o żalach, dziewczę, bo wy jedyne co na tym forum całymi dniami robicie (i do czego sprowadza się całe wasze miałkie i pozbawione sensu życie), to dulczycie jacy mężczyźni są źli. 2) O tak, tak bardzo ją rozśmieszę, że po raz enty pobiegnie z płaczem do moderacji z błagalną prośbą o założenie mi bana na IP oraz skasowanie wszystkich postów mojego autorstwa, jak już bywało w przeszłości wiele razy.

a konkretniej?Bo jakby widzę w twoich wypowiedziach pewna rozibiezność pomiędzy twoim faceta poglądem na bycie facetem i zapatrywaniem kobiety reprezentowanej przez niewatpliwie kobietę na tą kwestię:)

Gość gość
"mój ojciec nie zyje więc raczej go o nic nie proszę" * * * * * To księdza poproś wobec tego.

Ja p*****le....Niech ktoś wezwie karetkę bo zaraz zacznie cytować sam siebie i sie z tym spierać:D

Gość gość
"a konkretniej? Bo jakby widzę w twoich wypowiedziach pewna rozibiezność pomiędzy twoim faceta poglądem na bycie facetem i zapatrywaniem kobiety reprezentowanej przez niewatpliwie kobietę na tą kwestięusmiech.gif" * * * * * A konkretniej to pierdzielisz tak, jakbyś o jedną feminazistyczną pogadankę (w "jedynej właściwej" telewizji) za dużo w życiu wysłuchał.

Gość gość
"Ja p*****le.... Niech ktoś wezwie karetkę bo zaraz zacznie cytować sam siebie i sie z tym spieraćsmiech.gif" * * * * * Dlaczego niby miałbym tak uczynić, pluskwiaku?

skoro moich słów używasz jako dowodu na głupote kobiet to wybacz ale ni jak wg mnie nie mieści się to w ramach logiki ani nawet taktyki...No chyba, że to stlaśnie podstępna taktyka:)

Tak wg mnie to taktykę te można by nazwać "walić we wszystko co się rusza, nie rusza bez względu na to czy żyje aż do wyczerpania amunicji:D­rótko mówiąc jak już zdązyłem zauważyć w poście, który wcześniej cytowałeś dyskusja tutaj nie ma sensu

Gość gość
"skoro moich słów używasz jako dowodu na głupote kobiet to wybacz ale ni jak wg mnie nie mieści się to w ramach logiki ani nawet taktyki... No chyba, że to stlaśnie podstępna taktykausmiech.gif" * * * * * Dowodów na głupotę kobiet mam cały ocean, także naprawdę jedna kropelka mniej problemu nie stanowi dla mnie żadnego.

Gość gość
Masz duzo adoratorek? Bo to by potwierdzalo twoja teze jakoby najwieksze chamy ktore powinny siedziec, maja najwieksze powodzenie.

Gość gość
"Tak wg mnie to taktykę te można by nazwać "walić we wszystko co się rusza, nie rusza bez względu na to czy żyje aż do wyczerpania amunicjismiech.gif rótko mówiąc jak już zdązyłem zauważyć w poście, który wcześniej cytowałeś dyskusja tutaj nie ma sensu" * * * * * Ależ oczywiście, że dyskusja tutaj nie ma najmniejszego sensu - dlatego też ani myślę z kimkolwiek tutaj dyskutować, jedyne co robię to nabijam się z was, bo niby co innego można robić w "rozmowie" z labilnymi intelektualnie osobnikami, do których nie docierają najklarowniejsze i najpotężniejsze racje?

:Dadoratorek?Adoratorki to miewają takie c**y jak ty.Ja nie biore tego co mi spadnie z drzewa tylko biorę co chcę;)Miłego smęcenia padalcu

Gość gość
Poprawka , o 15.19 pisala kobieta w strone goscia

Gość olsztynianin 23
jak coś trala to od dwóch stron nie ja pisze ale chodź nie pochwalam jego wyzwisk to w 100% z nim się zgadzam-jednym słowem on ma racje chcesz siebie sama widzieć jako uduchowiona romantyczkę, ale czytając twoje posty (na przykład te na topiku o nieśmiałych facetach) to myślisz jedno, a robisz swoje i z twoich wypowiedzi jasno wynika ze jako atrakcyjna kobietę ciągnie cię do samców alfa -postara się przeczytać te jego wypowiedzi z dwóch poprzednich stron bez zwracania uwagi na wyzwiska-bo w wielu wypadkach trudno się z nim nie zgodzić twój problem ze związkami doskonale opisała słabsza genetycznie-po prostu jako bardzo atrakcyjna dziewczyn zawsze byłaś otoczona najbardziej atrakcyjnymi chłopakami dlatego zapewne twoje postrzeganie faceta (co dobitnie wynika z twoich postów i opisu życiorysu) jest spaczony i zawyżony-dlatego dla ciebie dopiero pewny siebie i przystojny facet jest przeciętniakiem a tu tak jak pisała słabsza genetycznie pojawi się problem z znalezieniu faceta z cechami alfy i bety ,i tak trudno ci znaleźć przystojnego i pewnego siebie przebojowego w towarzystwie....spokojnego introwertyka z dobrocią serca i głębokim wnętrzem ''Cóż mogę ci rzec chłopcze? Tralalila to naprawdę bardzo "zdrowa d**a" więc podejrzewam, że twoje żale jedynie ją rozsmiesząusmiech.gif '' a otym pisal pawel88 ze atrakcyjne kobiety jako ,,te lepsze,, mogą mieć na wszystko bardziej w******* bo i tak porwie je towarzystwo najfajniejszych i najładniejszych ,,przeciętniaczek i przeciętniaków,,

Gość gość
"Masz duzo adoratorek? Bo to by potwierdzalo twoja teze jakoby najwieksze chamy ktore powinny siedziec, maja najwieksze powodzenie." * * * * * Siedzieć to powinni przestępcy, na przykład złodzieje albo mordercy, a nie ludzie którzy nazywają rzeczy po imieniu (bo nazwać pacana pacanem nie jest niczym złym, to po prostu czysty i bezkompromisowy obiektywizm).

dobrze.Zgodnie więc z zasadą bezkompromisowości sram ci do ryja:):Oi tradycyjny juz w kontaktach z tobą pozegnalny beny hill:)

Gość olsztynianin 23
a mię olała oczywiście :)

Gość gość
"ezczelni, grubiańscy, nieposłuszni, a przy tym niesamowicie męscy, pewni siebie i seksowni. Kobiety nie potrafią oprzeć się urokowi drani. Nie mówię, że każda , ale z tego co wiem to większość dziewczyn naprawdę woli takich prawdziwych mężczyzn, a nie takie ciepłe kluchy... Jak to mówią : Za grzecznych facetów się wychodzi, a s*******i kocha...usmiech.gif" * * * * * Wystarczyło na kilka tygodni zostawić ten topik w rękach kobiet, i prędko się okazało, że ja w zasadzie nie musiałbym się tutaj już więcej wypowiadać, gdyż wszystko co napisałem tu na początku, samo się potwierdza w komentarzach samic.

Gość gość
"dobrze. Zgodnie więc z zasadą bezkompromisowości sram ci do ryjausmiech.gif lapka.gif pechowiec.gif i tradycyjny juz w kontaktach z tobą pozegnalny beny hillusmiech.gif" * * * * * To, że twój tatuś (zanim zdechł) boleśnie doświadczał cię swoimi skłonnościami koprofilskimi, wypaczając przy tym twoje preferencje i twoją seksualność, to nie oznacza, że inni ludzie (przykładowo ja) muszą mieć podobne doświadczenia co ty, więc miarkuj się chłoptasiu.