Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość gość
Jak widac dla kobiet porzadny mezczyzna jest nudziarzem wiec lepiej byc draniem i zdradzac oraz pinizac kobiete wtedy bedzie nas kochala

Gość gość
Jak widac dla kobiet porzadny mezczyzna jest nudziarzem wiec lepiej byc draniem i zdradzac oraz pinizac kobiete wtedy bedzie nas kochala

Gość gość

rokokowa - ja to sie smieje bo pamietam tralalile z innej historii, choc byla w niej jeszcze jedna dziewczyna, nawet fajna, szkoda ze juz tu nie wpada... :P:)

rokokowa.Co do twojej zbędności to nie będe cię przekonywał bo sama wiesz najlepiej jak jest;)Ale oczywiscie też mozemy pogadać na skypie.Jak wiadomo istnieje tam opcja konferencyjna:)

Gość tralalilalila
Nie no zbereznik i rokokowa swiadkowie tez musza byc. ;-) widze ze przechodzisz do konkretow. To takie meskie :-P

Gość tralalilalila
Tak , polecam, bicie i ponizanie to zakochanie murowane jesli kobieta jest masochistka.

co jest męskie?Że chce widzieć z kim rozmawiam?Jak nawiązujesz kontakt w realu to masz torbe papierową na głowie i zapisujesz to co masz do powiedzenia na karteluszkach przez pierwsze trzy randki?

Gość tralalilalila
A tak serio to wizerunek tralalililili czy jak jej tam juz mi sie znudzil. Nie jestem zadna tralalilalila nie jestem tym co o mnie myslicie, nie jestem tym co pisze, chociaz pisalam prosto z serca, ale jak piszemy cos dla innych to sila rzeczy myslimy o swoim wizerunku np zeby pisac madrze, jasno, oryginalnie. You know what I mean? Zle sie czuje gadajac anonimowo z anonimami.

Gość tralalilalila
Na rozmowe na skypie jestem zbyt niesmiala i nigdy nie gadalam nawet z facetem na skypie oprocz brata. Poza tym zrobil mi sie duzy pryszcz pod nosem. Seriously :-P mozesz mi DAC maila albo zmien nazwe na fejsie na chwile to zlapie kontakt

Gość tralalilalila
Kurcze juz tu kiedys zalozylam gg specjalnje dla jednego chlopaka ale nie lubie gadac na gg i usunelam. Konto na fejsie jest latwiej zalozyc :-P

Gość tralalilalila
Zmieszany ? A co myslales ze atrakcyjne nigdy nie maja pryszcza ? :-D

nie założe konta na fejsie nawet żeby ratować lasy tropikalne:PNic nie wiem o tym jak to działa a zanim się dowiem to minie jakis tydzień:P

chodzilo mi o niesmialosc... :P ej chcesz chwile szczerosci? to powiedz cos prawdziwego o sobie! :P

Gość tralalilalila
No trudno... Jest juz dosc dzieci na swiecie ... Poza tym wiesz ile to pracy?

Gość tralalilalila
Z tego wszystkiego co pisalam to tylko to o pryszczu bylo prawdziwe :-p Haha nie no wszystko pisalam serio, dla mnie to jakis stress wlaczyc sie na skypie dla obcej osoby, przeciez pisalam ze jestem introwertykiem i bywam niesmiala to kurna nikt nie wierzyl

słuchaj można się połączyć tylko głosowo?ten pryszcz chyba nie jest na tyle duży aby uniemożliwiać ci wyraźne mówienie?:D

czyli wszystko co w temacie goski pisalas to byla sciema??? :D dobre dobre... :P przyznam ze momentami to juz totalnie nudne bylo bo robilas najdluzsze posty a nikt co opisuje swoje zycie nie pisze tak dlugich postow tyle razy... :P