Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka123

Kolejny facet okazał się dupkiem

Polecane posty

Gość olsztynianin 23
ja z Olsztyna :) ale już pisałem do gościa ze mądrze (mądrzej od SK) pisze tylko żeby nie pisał wyzwisk bo nikt nie zwraca uwagi na treść merytoryczną

Gość gość
"W d***e mam prokuraturę Obraziłeś mojego zmarłego ojca i to w niewybrednych słowach. Zresztą pewnie z chęcia przyjrzą sie i twoim postomusmiech.gif ­ Co do mnie to zanim mnie zamkna to cię znajdęoczko.gifusmiech.gif I nie kombinuj bo i tak już wiem skąd jesteś. Czy raczej jesteściesmiech.gif Spadam boś durny jak but i w dodatku tchórzliwy" * * * * * Gdybyś nie był największym debilem w historii tego forum, wiedziałbyś, że pisząc coś takiego tylko pogarszasz swoją sytuację i dostarczasz kolejnych dowodów rzeczowych przeciwko sobie - sęk tylko w tym, że jesteś. A tak dla twojej wiadomośc****arszywy szczeniaku - naprawdę nie rozumiesz tego, że twoi rodzice (bądź opiekunowie prawni) mogą mieć poważne problemy przez to, co ty wyczyniasz za pośrednictwem internetu na ich odpowiedzialność, bo przecież jesteś dzieckiem i to oni będą musieli to wziąć na siebie w razie czego? P.S. No i tak na marginesie - myślisz że jesteś groźny chłopczyku? Nie widzisz tego, że właśnie zrobiłeś z siebie największe pośmiewisko w historii całej Kafe?

Gość gość
O twoim niezrównoważeniu psychicznym świadczy także fakt, że zdajesz się być całkowicie pozbawiony instynktu samozachowawczego - normalny człowiek na twoim miejscu, widząc że zdrowo przegiął pałę i złamał prawo, postarałby się z całej sytuacji jakoś wykaraskać i odkręcić głupoty których narobił, a ty tępo jak wół z oślim uporem dalej brniesz w zaparte grzęznąc coraz głębiej i głębiej w g****e w które wdepnąłeś. Z którego ty wariatkowa czubie uciekłeś?

możliwe ale nie interesuje mnie jaką mam opinie na kafe smieredzielu. A co do pogrążania sie to racz zwazyć na 3 strony swojego obrażania wszystkich i wyzywania.Więc skończ p******ic i mnie straszyć i sie pakuj powoili albo przynajmniej zabieraj stąd zanim ktoś cie pozwie:)

ble ble ble ble bleNie wiem wg jakiego prawa mnie rozliczasz ale jeżeli wg polskiego to mozesz nawet byc sądzony z pozwu zbiorowego .

Gość gość
"możliwe ale nie interesuje mnie jaką mam opinie na kafe smieredzielu. A co do pogrążania sie to racz zwazyć na 3 strony swojego obrażania wszystkich i wyzywania. Więc skończ p******ic i mnie straszyć i sie pakuj powoili albo przynajmniej zabieraj stąd zanim ktoś cie pozwieusmiech.gif" * * * * * W moją stronę poleciały tutaj znacznie wulgarniejsze słowa od tych których ja użyłem wobec innych, a nawet grożenie g***tem i śmiercią, a ja co jak co ale nikomu nie groziłem szczylu, więc z takiego pozwu to możesz sobie papierowy samolocik zrobić i puścić go z balkonu. No i tak na marginesie, dlaczego tak bardzo chcesz się mnie stąd pozbyć? Przecież twierdziłeś, że taki śmieszny jestem i was bawię, czyżbyś tak prędko zmienił zdanie? Hahahahahahaha!

Gość gość
ShereKhan, ty to masz narabane, po co prowokowales

Gość gość
"ble ble ble ble ble Nie wiem wg jakiego prawa mnie rozliczasz ale jeżeli wg polskiego to mozesz nawet byc sądzony z pozwu zbiorowego ." * * * * * Pytanie tylko czyjego? Twojego i twoich kompanów, którzy do spółki z tobą obrzucili mnie tu epitetami i inwektywami? Idź z czymś takim do sądu to cię wyśmieją partaczu, zważywszy na to że ty sam tu najwięcej hejtowałeś a w dodatku groziłeś śmiercią, ze względu na co tylko ty sam zostałbyś w razie czego skazany, hehehehe.

Gość gość
No dobra, a teraz tak konkretnie i poważnie, to kiedy mnie chcesz zabić? Muszę wiedzieć, którego dnia mam z miotłą przed domem czekać żeby zdzielić cię porządnie po twoim pustym łbie, udzielając ci w ten sposób solidnej nauczki, bo widzę że słowną resocjalizacją zbyt wiele w twoim przypadku nie zdziałam.

słuchaj moze zostawmy kwestie prawne bo te naprawdę mało mnie interesują.nie wiem o jakich kompanach mówiszCo do wyzwisk to ty ich uzywałeś najcęściej i to w stosunku do wszystkich.­Powiem ci jedno.Jak trafie na obiektywną sędzinę to po zacytowaniu jej twoich wypocin sama c**p**********i.Zegnam się bo mi psujesz nerwy swoim mędrkowaniem.Nie potrafisz zachowac się jak mężczyzna to sie do tego przyznaj a nie zmienisz arbitralnie definicje męskości tak aby przystawała do twojej żałosnej osoby.Trzymaj sie:)

Gość gość
ShereKhan ty dupku zaczales a teraz wykrecasz sie , zalosniaku

"To, że twój tatuś (zanim zdechł) boleśnie doświadczał cię swoimi skłonnościami koprofilskimi, wypaczając przy tym twoje preferencje i twoją seksualność, to nie oznacza, że inni ludzie (przykładowo ja) muszą mieć podobne doświadczenia co ty, więc miarkuj się chłoptasiu.""­masz jeszcze coś do powiedzenia?

A mkoze te myśl rozwiniesz przed wysokim sądem uzasadniając jej słuszność?:­"Sama jesteś świnią i pomyłką natury ty szmato spod latarni we wszystkie otwory grzmocona, idź dawać dupska swoim pożal się Boże "bad bojom" to chociaż ktokolwiek z ciebie jakiś pożytek będzie miał."

Gość gość
To był mega pojazd, ale sobie zalsluzyles. Niech autor tego ci sie tlumaczy.

Gość gość
"słuchaj moze zostawmy kwestie prawne bo te naprawdę mało mnie interesują. nie wiem o jakich kompanach mówisz Co do wyzwisk to ty ich uzywałeś najcęściej i to w stosunku do wszystkich. ­ Powiem ci jedno. Jak trafie na obiektywną sędzinę to po zacytowaniu jej twoich wypocin sama c**p**********i. Zegnam się bo mi psujesz nerwy swoim mędrkowaniem. Nie potrafisz zachowac się jak mężczyzna to sie do tego przyznaj a nie zmienisz arbitralnie definicje męskości tak aby przystawała do twojej żałosnej osoby. Trzymaj sieusmiech.gif" * * * * * Tyle tylko, że na twoje nieszczęście za stwierdzenie faktu, że wszystkie kobiety lecą na władzę, zasoby i wygląd nie jest żadnym przestępstwem, a grożenie g***tem i morderstwem owszem jest, bo są w kodeksie karnym poświęcone temu paragrafy. A kwestie prawne nie muszą cię interesować, wystarczy że interesują one organy ścigania - ale spokojnie dzieciaczku, nie zamierzam nigdzie zgłaszać twoich gróźb ponieważ co mi z tego przyjdzie, że twoi rodzice będą przez ciebie wielką grzywnę płacić?

Gość gość
Ale przedtem sama nazwala go swinia, czyniąc to z zadowoleniem. Tego to nie widzisz?

Jest tego trochę więcej.Z pewnością przekonasz sąd, że jesteś niewinna ofiarą:)Zgłaszaj se co i gdzie chcesz ale jak nie zamkniesz tego parszywego ryja wreszcie to obiecuje ci, że moja cieprliwośc się skończy a na organy ścigania nie liczyłbym w kwestii bezpieczeństwa.Grabisz sobie i próbujesz mi wmówić, że to ja zaczynam.Rób tak dalej.Daje c***ole do popisu:)

ok. No to mnie pozwij.Powiesz sędzinie, żer jest świnia p********a i że leci na władze. :Dk***a co za cymbałMarnuje tu czas.

Gość gość
"masz jeszcze coś do powiedzenia?" * * * * * Na temat czego? Tego, że śmiałem ci adekwatnie do twojego poziomu kultury odpowiedzieć na twój post o treści, cytuję, "sram ci do ryja"?

Ona zapyta tylko o jedno?"czy podtrzymuje pan swoją opinię wyrażona w postach w ten i ten sposób"Jak powiesz, że tak to sie szykuj na sprawe z oskarżenia publicznego a jak zaprzeczysz to twoje oskarżenie mnie traci sens jako, że wyjdziesz na prowokatora.jeszcze jakieś pytania panie przemądrzały?

Gość gość
"A mkoze te myśl rozwiniesz przed wysokim sądem uzasadniając jej słuszność?:" * * * * * To była odpowiedź na post, którego autorka zbiorowo obraziła wszystkich mężczyzn na całym świecie (a więc także i mnie), a więc w tym wypadku cisnąc jej wychodzę z nią na remis pod tym względem. A czemu pytasz?

Gość gość
ShereKhan ty zwyczajnie boisz sie jego zdania i za jego poglady bys go chetnie wsadzil do ciupy, faszysto. On nie grozi nikomu personalnie i nie nastaje na cudze zycie tylko sie odgryza

dobra s********j idiotoBYłeś w sądzie kiedyś?kogo ty chcesz straszyc i czym?Chyba tym, że sie zaraże głupotą od ciebie co faktycznie poskutkowało i się szybciutko stąd zmywam aby tego uniknąc

Gość gość
1) A jak twoja cierpliwość się skończy to co zrobisz, zaczniesz klockami Lego w monitor rzucać, celując tam gdzie moje posty widnieją? 2) Znowu się odgrażasz cymbale jeden, naprawdę nie kumasz że dostarczasz w ten sposób kolejnych dowodów rzeczowych na własną niekorzyść? 3) Co to ma do rzeczy, czy jestem niewinną ofiarą czy nie? Tak czy owak, twoje groźby pozostają groźbami i to jest przestępstwo za popełnienie którego możesz zostać skazany, a twoje ewentualne tłumaczenie się na sali sądowej, że "bo on przecież obraził mojego tatusia wysoki sądzie!" nikogo nie wzruszy tylko przeciwnie, rozbawi do łez, tak jak i mnie w tej chwili. 4) "Grabisz sobie" - i to mówi koleś, który sam właśnie dopiero co czyn karalny popełnił, śmiech na sali.

Gość gość
"ok. No to mnie pozwij. Powiesz sędzinie, żer jest świnia p********a i że leci na władze. smiech.gif k***a co za cymbał Marnuje tu czas." * * * * * Ja świnią nazwałem konkretnie tylko tego kogoś, kto napisał tamten komentarz zbiorowo obrażający wszystkich mężczyzn na całym świecie, czytać nie umiesz jeleniu czy co?

Gość gość
"Ona zapyta tylko o jedno? "czy podtrzymuje pan swoją opinię wyrażona w postach w ten i ten sposób" Jak powiesz, że tak to sie szykuj na sprawe z oskarżenia publicznego a jak zaprzeczysz to twoje oskarżenie mnie traci sens jako, że wyjdziesz na prowokatora. jeszcze jakieś pytania panie przemądrzały?" * * * * * Tak, a potem przylecą ziejące ogniem piekielnym smoki walczące o rentę królewny i pół księżniczki. Możesz pomarzyć. Bo widzisz, ale niestety dla ciebie, czy jestem prowokatorem czy nie, tak czy owak nie masz prawa mi grozić i twój czyn niezależnie od tego jest przestępstwem i podlega karze. Wbij to sobie do swojej tępej czaszki raz, a dobrze - NIGDY, NIKOMU SIĘ NIE GROZI, obojętnie co ten człowiek by zrobił czy powiedział.

Gość gość
kaj fiki vin en la pugo:)

Gość gość
"dobra s********j idiotolapka.gif BYłeś w sądzie kiedyś? kogo ty chcesz straszyc i czym? Chyba tym, że sie zaraże głupotą od ciebie co faktycznie poskutkowało i się szybciutko stąd zmywam aby tego uniknąc" * * * * * Popłakał się i uciekł, hahahahahahaha!! Do mamy bobasku, do mamy!