Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esssie

KOCHAM BOGA I JEZUSA

Polecane posty

Gość mookkaa
Rzeczywiście wchodzą a wyrzucało mi wcześniej, że spam Przepraszam za kropencje w ilościach hurtowych ;)

Gość gość
Kocham Boga i Jezusa.

Gość gość
a kochaj sobie, ale to nie oznacza abyś się ze swoim zboczeniem obnosiła.

Gość gość
ZDECYDOWANIE KOCHAM I WIERZĘ I UFAM

Gość gość
Przecież modlitwy do wszystkich świętych są cześcia KK. modlitwy sa tylko do boga ale zeby nie mieszać ludziom w głowach to wszystkie nazywają sie modlitwy też kiedyś myślałem ze różaniec jest do maryji ale jet do Boga

Gość mookaate
Gość masz racje. Dokładnie. KK sam uznaje świętych. Życie świętych i ich przykład jest dla nas drogowskazem. Skąd w ogóle pomysł, że modlitwa do świętych to pogańska sprawa Essie? Przecież święci całe swoje życie poświęcili Bogu i dla Boga. Są dla nas wzorem i z nieba pomagają nam przez swoje wstawiennictwo w naszych sprawach u Boga.

Gość gość
Kto jeszcze kocha Boga i Jezusa? Wpisywać się :)

Gość gość
możesz sobie kochać ale nie licz na jego miłość.

Gość gość
Miłość Boga naszego Stwórcy jest oczywista. Dostaliśmy duszę i doskonałe ciało, które nie jest jeszcze do końca poznane. Stwórca nasz pierwszy nas ukochał dając nam szansę na Życie Wieczne. To jest dopiero coś !!! No ale TV Ci o tym nie powiedzą ;)

Gość gość
a co mnie obchodzi tv? tv jest dla półgłówków. Mowie o tym co sam przezywam.

Gość gość
Może jednak czas jest do nawrócenia się. I podziękowania Bogu za Jego Dary.

Gość gość
No właśnie...

Gość gość
Nie mam żadnych grzechów. Sama sie nawróć.

Gość gość
Każdy ma. Nawet papież.

Gość gość
No właśnie... każdy człowiek może się zmienić na lepsze a Spowiedz Sw i Komunia Sw dają nam taką możliwość. I świat staje się lepszy !!!

Modlitwa do świętych to bałwochwalstwo. Biblia wyraźnie mówi, że jedynie do Boga powinniśmy się modlić:)

Gość gość
Jakiego wyznania jesteś? Bo ja katolickiego.

Gość mookaate
No właśnie. Jakiego wyznania jesteś? Religia rzymsko-katolicka uznaje świętych. Nie widze w świętych nic złego a raczej przeciwnie.

Gość gość
Kocham Boga i kocham Jezusa ale moja milosc jest niedoskonala. Jestem prostytutka. Samotna matka. Narkomanka. Mam dziecko w drodze. Bardzo cierpialam w zyciu. Tak bardzo chcialabym byc lepszym czlowiekiem. Pomodlcie sie za mnie. Mam juz 32 lata i tak bardzo chcialabym wyjsc na prosta.

Gość gość
Pomodlę się za Ciebie. Tak jak Jezus powiedział. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Wielu świętych przed nawróceniem grzeszyło. Dopiero po nawróceniu służyli Bogu nie mamonie. Każdy z nas żyjących grzeszników ma szansę na odkupienie win i życie wieczne po śmierci. Pomódl się o miłość i pomoc do Pana Jezusa. On nigdy nie zawodzi.

Gość gość
Kochajmy Boga i Jezusa :)

Gość gość
bog dal wam starosc choroby przemijanie, zwierzecy poped (glownie u facetow) i głod tak zebyscie musieli zabijac inne zycie wiec wasz bog to skonczony ku.as albo go nie ma i to wszystko stworzylo sie samo przez metode prob i bledow taka prawdaaaaa:)

Gość gość
To nie Bóg dał nam to wszystko o czym piszesz. To człowiek grzesząc sprowadza na siebie takie "nagrody" Życzę Ci nawrócenia bo to jest ważne dla Twojej duszy by po śmierci osiągnąć życie wieczne a nie męki wieczne w piekle. . Bóg dał nam wolną wolę. Wybór należy do Ciebie.

Gość gość
cała wieczność przebywać z takimi nawiedzonymi wariatkami, czy katolickimi pedofilami, to możesz sobie sama, ja sobie odpuszczę, ta wątpliwą przyjemność

Gość gość
Bóg dał nam wolną wolę. Wybór należy do Ciebie. Tylko z przykrością odnosze wrażenie, że nie wiesz co mówisz :(

Gość gość
nie dal mi wolnej woli bo nie moge przestac jesc, albo przestac sie starzec :O

Gość gość
Bóg Cie stworzył i Twoje ciało nie jest nieśmiertelne. Nikogo nie jest. Każdy musi jeść przyswajać wydalać by żyć. Jesteśmy uwarunkowani zasadami natury, którą stworzył Bóg. Z prochu powstałeś i w proch się obrócisz. Bóg dał nam wolną wolę. Każdy musi wybrać w trakcie swojech życia sam gdzie jego dusza pójdzie po śmierci.