Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esssie

KOCHAM BOGA I JEZUSA

Polecane posty

Gość gość
Kocham i dziękuję, że Są. I również dziękuję za....ostrzezenia.net

Gość martyna 33
Mnie Pan Jezus cudownie uzdrowił.Kilka lat temu miałam bardzo ciężki wypadek samochodowy.Uraz mózgowo-czaszkowy oraz uszkodzenie pnia mózgu.Jak pogotowie przyjechało na miejsce wypadku to było ze mną tak zle,że reanimowali mnie prawie godzinę.Kiedy zawiezli mnie do szpitala,po 2 godzinnej operacji powiedzieli mojemu mężowi,że jako lekarze zrobili wszystko co w ich mocy a teraz to sprawa Boga.Na OIOM-ie w śpiączce byłam ponad miesiąc.Przez pierwsze dwa tygodnie lekarze mojemu mężowi mówili,że umrę.Pózniej kilka razy próbowali mnie wybudzić i to się nie udało.Więc orzekli,że będę do końca życia jak "roślinka".Jeszcze dzięki znajomością mojej rodziny kilku znanych neurologów do mnie przyjeżdzało,ale tylko potwierdzali opinie tamtych lekarzy.Mój mąż się załamal,ale cały czas modlił się do Jezusa.Moja rodzina i przyjaciele również.I kiedy w końcu lekarze mnie wybudzili przez kilka tygodni nie wracała mi świadomość,nie miałam węchu,wzroku i całą prawą stronę ciała miałam sparaliżowaną.Ale teraz po kilku latach dzięki naszym modlitwą do Pana Jezusa jest już dużo lepiej

Gość morlimka
Chwała Bogu Cześć i Uwielbienie !!! Chwała Jezusowi Cześć i Uwielbienie !!!

Gość morlimka
A ja się nawróciłam i każdemu polecam. Choć jestem chora i cierpię bo nawróciłam się z okultyzmu ale jestem szczęśliwa i Bogu dziękuję za to otwarcie moich oczu na zło, które wiele lat czyniłam !!! Chodzilam do wróżki, sama sobie też wróżyłam z tarota, wierzyłam w różne horoskopy, senniki, chodziłam na joge, brałam homeopatyki dobierane przez specjalistke od wahadełka, leczyłam sie tzw. bioenergoterapią tj. reiki, oczyszczanie czakr i tzw. aury. Dziś wiem, że to jest okultyzm w najczystszej postaci. I wszystkich przed tym przestrzegam. Króluj nam Chryste zawsze i wszędzie !!!

Gość gość
Kocham :)

Gość moherowy berecikk
Kocham. Jestem chory a On uzdrawia mnie. Wierzę że to dzięki mojej wierze. Być może już nigdy nie pójdę do lekarza. Małymi kroczkami nawracam się. Gdybym miał to zrobić g***twonie nie udało by mi się to tak bardzo w grzechu się topię. Ale małymi kroczkami przestaję. A jak zamiar mam grzeszyć to modlę się wtedy i grzech przechodzi. Uwierzcie mi to działa :)

Gość gość
Oby jak najwiecej osob chwalilo Boga i nawracalo sie, bo zycie bez niego to brniecie w slepa uliczke. Tez kocham Boga i Pana Jezusa.

Gość moherowy berecikk
Od jakiegoś czasu słucham przed sne Ewangelię. Gaszę swiatło , pdłączam słuchawki d komputera a mam notebooczka i chodze na strone biblia mp 3 heh i slucham dwu godzinnych fragmentow Ewangeli :D Zazyzcaj wymiekam po 1h + ale to i tak przyjemne :)

Gość gość
A modlisz sie za tych, ktorzy grzesza, czesto bardzo mocno?

Gość gość
A jeszcze mam pytanie, jestes rzymskim katolikiem?

Gość olivka niebieska
mocherowy berecik mam to samo jestem chora i choć nawróciłam sie przed chorobą to teraz czuję prawdziwą głębie wiary

Gość gosc ktory pisal powyzej
Dobra juz obpjetnie kogo zapytam. Bo jest taka modlitwa o uwolnienie tak? Czy ktos kiedys ja odmawial? Jak to poprawnie zrobic? Bede wdzieczny za pomoc.

Gość olivka niebieska
Dobrze jest się modlić za tych którzy grzeszą A za tych którzy mocno grzeszą trzeba się bardzo dobrze modlić

Gość gość
Kocham Boga ! Jestem wdzięczny za całe dobro, które daje mi i moim bliskim. Dzięki Tobie Panie !

Gość moherowy berecikk
Tylko wiara trzyma nas przy życiu. Nie będę cytować Jezusa , ale sami możemy go odnaleźć śledząc Ewangelię. Wczoraj na przykład powiedział mi że moja wiara musi być jak dom zbudowany na skale , a ie patzrałem tak na to. Moja wiara wczora utrwaliła się. Jezus codziennie mówi mi coś innego. Czasem zdaje mi się że znam wszystkie Jego przesłania , ale kiedy znów go słuicham a robię to na okrągło i filmy o nim oglądam i dla mnie święta cały rok... To oakzuje się że Jezus za każdym arzem mówi mi co innego. Ale to co chce mi powiedzieć to " Pójdź za mną " a ja idę :)

To kto sie zna na tej modlitwie? :)

Gość gość
Skoro wy się wpieprzacie do tematu o paktach to może ja się teraz wam powpieprzam?:D Żartuje, mam więcej klasy od was i już wychodzę z tego tematu, chciałem tylko zobaczyć waszą reakcję

Gość olivka niebieska
Możesz modlić się o uwolnienie własnymi słowami Miałam kontakt z okultyzmem i się nawróciłam teraz modlę się do św Michała Archanioła o opiekę i działa. Po za tym odmawiany codziennie Różaniec działa ochornnie jak egzzorcyzm.

Gość gość
Szatan już ma cię w garści.......:(

Bo mialbym zasadnicze pytanie. Chcialbym ja odmowic, bo tez wierzylem w horoskopy, tarota itp., nie jestem tez wolny od uzaleznien i teraz tak... Czy przed ta modlitwa trzeba koniecznie sie wyspowiadac? Nigdzie tego nie znalazlem w necie. I pytanie drugie, czy mozna w tej modlitwie zawrzec wszystkie rzeczy, z ktorych pragnei sie uwolnic?

Jesteście chorymi tłukami. Ja jestem Josef Mengele i zrobię z wami co będzie mi się podobać, a sam dożyje późnej starości i odejdę stąd lekką śmiercią, a wasze modły tak jak milionów żydów staną się pustym wołaniem. Żaden wasz bóg wam nie pomoże.

Gość moherowy berecikk
A siedź i słuchaj. Jezus jest niczym deszcz który skraplając oczyszcza Cię z brudów grzec*****ezus jest niczym słońce które ociepla nas kiedy jest nam zimno. On jest niczym światło które pojawiając się w ciemnościach odpędza mrok. Jezus jest Bogiem i Królem tak jak o sobie mówił i tak jak go za to skazano. Jezus jest Światłością , a Ty jesteś częścią tej światłości i do Niego należysz

Gość dawnootemu
Coś ode mnie--..kiedyś jako małolat byłam u wróżki, nic co dotyczy mojej PrzYszłości się NIE sprawdziło. wychodzi na to, że TYLKO Bog zna przyszłość każdego. Teraz kiedy dręczy mnie jakiś problem otwieram po prostu pismo-st.testament na chybił trafił i mam odpowiedź. Nie robię tego oczywiści nałogowo i często ale polecam. na pewno jest to pewniejsze niż pytanie o przyszłość demonicznych kart.

Tylko Josef Mengele jest światłością i miliony takich żydo-Jezusów było mu podległych.

Gość olivka niebieska
Najlepiej jest się z tego wyspowiadać i iść do Komuni to jest ważne. Miałam spore problemy by się z tego wyspowiadać i podchodziłam kilka razy z tymi tematami. Jestem na etapie szukania mszy z modlitwami o uzdrowienie.

Gość moherowy berecikk
Idę oglądać jakiś religijny filmik :) :* Niech Bóg będzie z wami

Gość dawnootemu
Spowiedź już u mnie była,ale szczerze piszac, nic mi to nie dało, bo wiem, że moje problemy są niemałe....... Też chcę iść na mszę ale na razie mam za daleko tam gdzie mam ochotę na uczestnictwo w takiej mszy

Josef Mengele nigdy nie będzie z wami, tylko przeciwko wam, nie mówcie więc "Bóg z wami" dobrze?

Gość olivka niebieska
Mocherowy berecik Dobranoc

Gość gość
podaj nazwe