Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straszna nenność PILNIE POMOZCIE SPIE PO 15 GODZIN

Polecane posty

Gość gość

mam tak od 3 miesiecy , nie pracuje stracilem prace stres , ale od 3 miesiecy spie np. od 2 w nocy do 15 w dzien 13- lub 15 godzin nawet , ciagle spie , zasne 12 w nocy = budze sie 15 16 w dzien tak bywa nawet , i zjem cos - i znowu spac mi sie chce - prosze o pomoc , sen jest tak mocny ze musze co chwila spac takze jak juz obudze sie przespie 13-15 godzin i znowu spie , bylem u lekarza badalem krew cukier kilka razy - nie mam cukrzycy cukrzyca wykluczona , hormony tarczycy takze 3 razy badalem wszystkie i ok idealne PROSZE O RATUNEK jesli nie powoduje tego cukrzyca i hormowy tarczycy -- co to moze byc od czego tak straszna sennosc wielogodzinna i potem tez chce mi sie spac? co jeszcze zbadac jakie badania ? czy sam stres nerwy moga dawac az taka sennosc?

Gość gość
a jakie wyniki tarczycy?

Gość gość
Tak, stres, depresja mogą dawać takie objawy. Jeśli lekarz ogôlny wykluczył cukrzyce, tarczycy , anemię proponowałbym udać się do psychiatry. Jeśli się nie mylę to w takich przypadkach podawane są leki psychistymulujące. I powinno c**przejść