Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinka19

mój chłopak jest strasznym boidudkiem pomocy

Polecane posty

Gość michalinka19

co mam zrobić bardzo kocham mojego chłopaka jednak on jest takim cienkim bolkiem , że nie który dziewczyny się ze mnie śmieją że z nim jestem ale one go nie znają z tej strony co ja. Zaprasza mnie on do siebie do domu na imprezy rodzinne od 2 lat i głupio by mi było z nim zerwać , a mieliśmy ostatnio bardzo nie przyjemną sytuacje byliśmy na domówce wszyscy się dobrze znali i trochę się upiliśmy razem z innymi . Byli tam także o rok młodsi Paulina i Bartosz są oni parą tak samo jak my a mojemu chłopakowi bardzo zależy na opinii u Bartka i Pauli dlatego dużo z nimi przesiadywał na imprezie , sama osobiście nie lubię ani Barka ani Pauliny bo z tego względu , że często wykorzystują mojego chłopaka i tak własnie było i tym razem tylko , że on wmieszał w to mnie bo Paulina zażyczyła sobie masażu i Bartek a mój chłopak oczywiście się zgodził więc trochę pijani poszliśmy do pokoju Paulina chciała żeby mój chłopak ją masował a Bartek żebym Ja jego. Tylko że oni się rozebrali całkiem Paulina była w samych gaciach i staniku a Bartek w samych bokserkach i przez pól godziny kazali nam sobie masować nogi i stopy a sami sie przy tym nie źle bawili bo się całowali , Paulina jeszcze zażyczyła sobie żeby mój chłopak jej pomalował paznokcie u stóp więc przesadziła. Po tej imprezie byłam wściekła na chłopaka on też się wstydził i mnie przeprosił , jednak powiedział mi że bał sie Bartka i że ciężko się z nim rozmawia a obiecał że rozpisze mu dietę na siłownie więc dlatego się zgodził a Ja też się za bardzo nie chciałam stawiać bo mój chłopak i ja jesteśmy mali i chudzi a tamci są naprawdę dużymi ludźmi mają po 190cm wzrostu i nie chcemy się na nich mścić . A mój chłopak obiecał że więcej do tego nie dopuści jednak już widziałam że Paulina go wołała w szkole żeby jej lekcje odrobił wszyscy chodzimy do jednego technikum a cała szkoła się z nas naśmiewa.

Gość michalinka19
czy naprawdę nie jesteście w stanie pomóc ?

Gość gość
Podbijam haj haja !!