Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooreskopodirytowana

BLAGAM POMOCY nie rozumiem mojego psa

Polecane posty

dlaczego pies ktory wytrzymuje 9 godzin kiedy nie nie ma zlał sie w pokoju goscinnym zrobił przy tym koło spacerujac przy czym szczajac poszedl przez przedpokoj stanal na wycieraczce i z podkulonym ogonem LAŁ do konca byla rozplywajaca sie kaluza szkoda ze nie moge przeklinac bo...... o co chodzi????? pies ktory wytrzymuje po 9 godzin i z ktorym ormalnie wychodze 3-4 razy dziennie zlał sie po 5 godzinach. czemu??? i wiedzial ze zle zrobi bo nie raz dostal wpierdy.

dzieki za pomoc

Gość gość
skoro wychodzisz z nim 3 - 4 razy dziennie to z jakiej racji przerwa jest 9 godzinna co? Może mu się bardzo chciało wychodzić z nim częściej a nie...

gdy jade do rodzicow za miasto to zostaje 8-9h i nawet kropli nie uroni a teraz dzis nie kumam... po 5 godzinach tylkooo. normalnei gdy jestem w domu tez z nim tak wychodze 10, 15,19 i przed samym snem

Gość gość
Mój tak czasami robi, jak się na mnie za coś obrazi. Serio, pies ma już prawie 10 lat, a czasami potrafi zrobić kupę na środku pokoju...

Gość gość
Może pies ma infekcję? Może być zestresowany.Skoro nigdy nie przytrafiały się takie sytucje. Pis nie sika żeby być złośliwym albo bo "ma taki humor". Może załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne gdy jest zestresowany. Gdy kogoś regularnie nie ma w domu przez wiele godzin, to niewiadomo co pies przeżywa. Może akurat słyszeć nieznane mu odgłosy i po prostu może się wystraszyć. Kurde, i jeszcze wpierdy psisko dostało. Współczuję mu. Pierdy należą się Tobie bo nie znasz swoje psa. Niepotrafisz rozróżnić jego zachowania ani przyczyny.

Gość gość
zestresowal? czym? on szczeka nawet na swoj cien wiec jakby miał lac ze stresu to robilby to 3 razy dziennie w mieszkaniu. tlumacze ze wychodze z nim rano, pora obiadowa, wieczorem i na samą noc i nigdy nie ma problemu a teraz to...tzn owszem to nei 1 raz, to sie zdarza raz na 1,5 miesiąca...

Gość gość
aaa PS. pies owszem sika na zlosc badz zeby zwrocic na siebie uwage, jak zamykalam go latem na balkonie zeby spokojnie podkurzac to lał bo wiedział ze to spowoduje ze wpuszcze go z powrotem, tak samo jak kiedys chcialam mic spokoj i zamknelam sie w pokoju na chwile a kolezanka mnie z drugiego woła ze sie zsikal pod drzwami..wiec uwierz mi moze byc zlosliwy ;]