Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saa

Wstęp 40 50 plus

Polecane posty

Gość SilenceSi
Szukam czegoś dobrego na doraźne problemy z ejakulacja. Może ktoś podpowie?

dobry wieczór :) l Cóż za podobieństwo nicków .... a o stopach nawet nie wspomnę. Czyżby bratnia dusza? ;) Pozdrawiam gospodynię topiku i równolegle wszystkich tutaj piszących. Jutro zajrzę zaznajomić się o czym rozpisujecie :) oczywiście o ile można. Tymczasem dobrej nocy wszystkim życzę wraz z sąsiedzkim ukłonem :classic_cool: l

Gość paciorkowa
koniec na dziś? jesli tak to dobrej nocki życzę:) ja jeszcze trochę posiedzę, mam maseczkę na twarzy, może choć trochę pomoże zatrzymać czas;)

Dorke, witaj na niebiesko, ha ha ale podszywowi dołożyłeś :D witamy też niebieskiego sąsiada Saama, dopiero startujemy więc tematyka misz-masz ale takie było założenie ;) Pani pana, dobranoc :)

Ciekawa jestem Piotrze Twojego jutrzejszego irokeza :D widzę nowe pomarańczowe koleżanki :)

Paciorkowa, jaką maseczkę nakładasz ? kupną czy robisz sama ? trochę późno pytam ale może zajrzysz jutro :)

Gość gość
Chciałbym się podłączyć. 41 w przyszłym roku, choć ego na 25. Pogadałbym z ludźmi w podobnym wieku, którzy czują się młodo.

A podłączaj się, nic nie stoi na przeszkodzie wymyśl jakiegoś nicka bo z gościami to nie wiadomo czy z jednym się rozmawia czy z kilkoma .

Ja jak zwykle urzeduje noca , a rano do pracy , kto mnie obudzi :) ? Budzik :D Wiek jak to wiek pewnie psychiczny nie idzie w parze z fizycznym , czuje sie chyba mlodziej niz widnieje na mojej metryce :D Pewnie zaraz ktos mi wyleci z kryzysem wieku sredniego bla , bla , bla , nie nie przechodze takowego , chyba ?

Wszyscy porzadni juz poszli spac , wiec nie bede pisac sam z soba, zycze milej nocy i przyjemnych snow 🖐️

dzieńdoberek ;) l W nocy urzędują a teraz nie ma kto topiku przewietrzyć. Wygląda na to że to rewir dla nocolubnych :D l Różnorodność tematyczna wskazana by było ciekawie ale ze względu na miejsce uczucia powinny być dominującym wątkiem, przynajmniej w deklaracjach. Niekoniecznie muszą to być sprawy sercowe. Na ten przykład po sąsiedzku mówią dzisiaj o uczuciach do pierogów ;) l miłego dnia wszystkim tu zaglądającym :) a dla pań 🌻 ki l l

Dzień dobry, Dorke, nocny marku, mam nadzieję, ze chodzisz do pracy na dziesiatą jak dyrektor ;) widać dobrego sąsiada mamy a uczucia do pierogów ? uczucie jest takie, ze nie chce sie kleić a jeśc się chce :D Saam, nawet podobnie się nazywamy ale inny wydźwięk, czyżby od samotnika ? dziękuje za :) pierogi, gorące pierogi ....kto lubi pierogi ?

Saa :) ja myślę że jeżeli się ma uczucie do kogoś lub czegoś to chce się to coś trzymać w rękach jak najczęściej. Wniosek jest taki że jeżeli zwiększysz uczucie to chęc***ojawią się saame ;) Mój nick pochodzi od osamotnienia, wirtualnego i chwilowego. A skąd Twój?

Gość pIOTR111111111111111111111111x
...ale szalejecie ..dobre jedzonko ...i dalej erotyka...bo to jakoś w parze idzie.........

...dobre...WYSZUKANE JEDZONKO. ,,.we,, formie?w treści?. ..jedno i drógie..tak....JEDNOCZEŚNIE ......DŁUGO.......tak!!! ...jak najdłuzej...ok...tak.....trzymać.....pierogi mają intrygujący kształt...mule..ostrygi..... ...nie doszukiwać się .....to co piszę znaczy tylko to co znaczy...

...dobre...WYSZUKANE JEDZONKO. ,,.we,, formie?w treści?. ..jedno i drógie..tak....JEDNOCZEŚNIE ......DŁUGO.......tak!!! ...jak najdłuzej...ok...tak.....trzymać.....pierogi mają intrygujący kształt...mule..ostrygi..... ...nie doszukiwać się .....to co piszę znaczy tylko to co znaczy...

hómmmmmmmmmm...dziwne

Gość gość
z toba wszystko ok? :D

Gość gość
...BARDZO ok.....

Piotr, hmmm, myślisz, że pierogi mogą być afrodyzjakiem ? bo jedzonko to napewno pyszne ile udany smakowo farsz ;)

...i kto i jak podje.....okoliczności....sytuacja.......forma...kształt....smak....kolor....nastrój....luzik.....niejednowymiarowośc.......partner....można by wymieniać

Gość gość
chyba jednak nie ok :D

.kwestia wyobraźni....dystansu.......konwencji....

Gość gość
po co wstawiasz tyle kropek to takie....niemeskie ;)

...silna osobowość nie ma problemów z akceptacją czego kolwiek..jestem tutaj niezobowiązująco ..i jestem jaki jestem.. ..używam skrótów i albo z kimś używam tych samych fal albo nie.....

Gość gość
jasne, najlepiej sie okreslic >jestem jaki jestem> :D a te kropki i skroty niestety nie mowia o silnej osobowosci 🖐️

...kropki są przeskokiem nad trywialnością i truizmami....nie jestem ,,nieskomplikowanym urządzeniem z jedną wajchą ,,... ..

...jeśli to ma być topik na poziomie zeszytów z przepisami na ,,placek,,ciotki ,,Zióty,, ...to muszę się zastanowić.....