Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saa

Wstęp 40 50 plus

Polecane posty

Tak tam jest mój były klub żeglarski i Narodowe Centrum Żeglarstwa. Kiedyś za komuny motorówką płynęło się przez Wisłę Śmiałą po wędzone ryby

W czerwcu bede bawila sie w Sobieszewie na weselu w Orlu.

Obecnie mieszkam w polnocnej Wielkopolsce o czym pisalam ale mieszkalam do 23 roku zycia w polowie drogi miedzy Starogardem a Gdanskiem i tesknie za moimi stronami juz wiele lat i moze tam wroce kiedy maz przejdzie na emeryture ale to jeszcze kilka dobrych lat ,jezdzimy tam bo mam tam 2 braci ,jeden wlasnie mieszka w Sobieszewie.

No proszę to ziomali tutaj wielu. Myślę, a nie jest to lokalny patriotyzm, że 3city to bardzo ciekawa aglomeracja. Czy inni forumowicze pochwalą się swoimi stronami, mam na myśłi miejscowościami gdzie mieszkają.

jesli poszli spac to zazdroszcze bo ja cierpie na bezzennosc .

ja sie klade po polnocy i jeszcze 'slecze przy telewizorze',czekajac na sennosc .

Dobry wieczór :) A ja dopiero teraz mogę tu zajrzeć. Dużo czytania miałam bo trochę popisaliście sobie :D ---

Ja się mogę pochwalić, że mieszkam na Dolnym Sląsku ale czym tu się chwalić gdy do morza daleko 😭. Daa, Ty to masz dobrze z tą rodziną nad morzem. Wprawdzie mamy rodzinę w Szczecinie ale do plaży morskiej stamtąd daaaleko :D jest tylko brudna rzeka Odra, którą to mam też u siebie.

Witam niedzielnie:-) widze, ze się odezwal we wszystkich bardzo mily lokalny patriotyzm. To fantastyczne, bo Polska jest naprawdę piękna. Szczególnie dostrzega się to , kiedy wraca sie z dalekich podrozy. Ja się wiec również pochwale miejscem pobytu : Lubuskie. :-) Pelne zieleni, jezior ( mieszkam niedaleko jednego z nich), lasow. Polozenie tez jest niezle : 2 godziny drogi od Karkonoszy ( bywam często), trochę dalej od morza ( tez bywam, ale rzadziej, bo woda za zimna:-D)... Zapraszam wiec wszystkich nie tylko netowo :-)

Witam niedzielnie:-) widze, ze się odezwal we wszystkich bardzo mily lokalny patriotyzm. To fantastyczne, bo Polska jest naprawdę piękna. Szczególnie dostrzega się to , kiedy wraca sie z dalekich podrozy. Ja się wiec również pochwale miejscem pobytu : Lubuskie. :-) Pelne zieleni, jezior ( mieszkam niedaleko jednego z nich), lasow. Polozenie tez jest niezle : 2 godziny drogi od Karkonoszy ( bywam często), trochę dalej od morza ( tez bywam, ale rzadziej, bo woda za zimna:-D)... No i niedaleko granicy z Niemcami, gdzie sa również bardzo ladne tereny. Zapraszam wiec wszystkich nie tylko netowo :-)

Dzień dobry :) --- Balboa, to Ty my chyba też sąsiadki ...terytorialne :D ale raczej ja mam najnmniejszy dostęp do pięknej, naturalnej przyrody. Jednak za to mogę podziwiać piękno nowoczesnej architektury miejskiej i takiej też sztucznie stworzonej przyrody miejskiej. Ale lato coraz bliżej, gdzieś trzeba będzie ,,wyskoczyć,, do natury :D .

KEEPsky, no jak robisz tę zupę rybną ? chociaż w zarysie opisz i podaj składniki. Może w końcu zrobię coś według przepisu :D

Dzien Dobry .Balboa ,piszac ze jestesmy sasiadkami myslalal ze mieszkasz bardziej na polnocy lubuskiego a jednak mamy do siebie daleko -chyba .

Witacie 🖐️ ja chyba mieszkam tak po srodku- do Poznania mam 120 km, do Wroclawia 150 :-) Aaa..i bylam w tym miesiącu we Wroclawiu. :-) Kiedys , ze wzgledow potrzeb firmy , jezdzilismy dosyć często. Co to teraz znaczy "daleko" ???? Odleglosci to już nie jest jakas straszna sprawa.

Balboa ,ja tez mam do Poznania ok.120 km,do Wroclawia chyba ok 300 ,moj syn tez jezdzil sluzbowo do Wrocka jak on to mowi,moze ta sama firma.

No widzicie, jesteśmy wszystkie sąsiadkami ;)

Nie..:-) niestety nie ta sama, bo my się meczymy z wlasna firma:-( Faktycznie, na forum przewaga zachodu i -pomorskiego:-) tez Was opuszczam, jade do koleżanki:-) Pa...

Męczycie się ???...haha...a ja jestem zmęczoną etatówką marzącą o własnym biznesie :D i pewnie gdyby nie moja sceptyczna druga połowa to dawno bym jakiś interes kręciła.