Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saa

Wstęp 40 50 plus

Polecane posty

Gość gość
temat idealny dla prostaków ludzie tutaj przebywający nic sobą nie reprezentują łatwo kiepskiemu wypowiadac się w necie bo w realu nikt na niego nawet nie zwraca uwagi autorce tematu nalezy pogratulować:D:D

Gość gość
Wiec pytam po co im tu wlazisz i macisz .wylacz komputer wrescie ,idz na spacer ,przewietrz mozg i sie nie upodabniaj do prostakow .

Gość gość
Nie pisz w liczbie pojedynczej, bo tych co smiesza wasze posty jest więcej niż jeden Gosc.

Gość pięćdziesiąteczka
Czy tutaj trwa dyskusja jak trwać gdy człowiek nie może spać? Czy takie pogaduchy do poduchy ? A może porozmawiamy żeby jakoś śmieszniej się zrobiło ? Bo jakiś:-) cięty gość bez pomysłu na dyskusję ale krytyczny chce coś powiedzieć ale do końca nie wie co i komu 50 + fajny topik co wy tu robicie po 50 ? Bo ja was witam

No i nie wiadomo który gość jest który? Pod gościówę chyba się ktoś podszył. Cóż jaki Kiepski jest to sam nick mówi. Gościówa wynalazła nowy sposób pomiaru inteligencji - długiść nosa? Zaraz widać, że nos ma dłuuuugi, bardzo długi. A o czym świadczy wydłuzajacy się nos? Propozycja rozmowy o d-pie Maryni, owszem ciekawa. Muszę znależć jakąś Marynie aby obejrzeć jej d-pę, przedmiot dyskusji. Gościówa, podpowiedz jak mam patrzeć na d-pę Maryni żeby się przygotować do dyskusji? Wielkość, kształt, czy ma równe pośladki, jak wysoko są nad ziemią. Gościówa będzie miała ułatwioną dyskusję bo sciągę, spojrzy do lustra nawet stojąc prrzodem i już d-pę widzi. Et, chyba każda d-pa jest podobna, przynajmniej ubrana. Moze zmieńmy temat i podyskutujmy o ksieżycach Jowisza.

Pięćdziesiąteczka :) stawiam tezę że jesteś sobą więc witam Cię na topiku 🌻 w imieniu swoim :classic_cool: jak równieź pewnie chwilowo nieobecnej Gospodyni a także innych tutaj piszących. Ja zauważyłem że tutaj piszą o tym jak trwać żeby życia nie przespać ;) Będziesz często przychodzić bo oczywiście zapraszamy. l l

na końcu było pytanie , zapomniałem pytajnika ? l

Gość gość
i juz sie saamusionek pojawil :Djeszcze jedna do wianuszka adoratorek :D :D

Gość gość
i nie ostatnia :)

a mnie Daa nie pozdrawiasz? 😭 przecież też dawno mnie nie widzialaś :) l l

dzień dobry :) l wszyscy już mają śnieg czy może gdzieś jeszcze nie dotarł ? l l

Cześć Daa :) dobrze, że zawołałaś :D usłyszałam i jestem. Wprawdzie nie na długo bo do pracy znowu 😭 w domu mam ,,rozpierduchę,, bo mebelki kuchenne zmieniamy i wiesz jak to jest...nazbierało się tych klamotów teraz to dopiero widać :D --- Witaj Saam :) widzę, że już szczebiotacie od rana ;) Do mnie śnieg jeszcze nie dotarł, nie licząc tego sprzed kilku dni, który stopniał dawno. Przydmuchaj trochę Twojego albo lepiej podeślij gotowego bałwanka ;) ---

Saalcia ,3 lata temu robilismy maly remont i rowniez zmienialismy meble w calym mieszkaniu .Polowe gratow z kuchni i nie tylko oddalam potrzebujacym ,poniewaz stwierdzilam ze wole miec luz,blus :D

Salomeo :) śniegu u mnie pod dostatkiem choć nie wiem jak długo pobędzie bo temperatura w granicach zera. Ma to taką zaletę że śnieg dobrze sie lepi więc z balwanem nie byłoby problemu. Jednakże zdecydowałem się na to że powstrzymam się z wysłaniem dla Ciebie bałwanka bo mam obawy że zaczniesz mnie z nim utożsamiać. A przecież zimny on jest , ani przytulić ani zabrać w przytulne miejsce. Zamiast bałwanka zdecydowanie wolałbym dać Ci coś ciepłego i milego w dotyku ;) l l

Salomeo :) śniegu u mnie pod dostatkiem choć nie wiem jak długo pobędzie bo temperatura w granicach zera. Ma to taką zaletę że śnieg dobrze sie lepi więc z balwanem nie byłoby problemu. Jednakże zdecydowałem się na to że powstrzymam się z wysłaniem dla Ciebie bałwanka bo mam obawy że zaczniesz mnie z nim utożsamiać. A przecież zimny on jest , ani przytulić ani zabrać w przytulne miejsce. Zamiast bałwanka zdecydowanie wolałbym dać Ci coś ciepłego i milego w dotyku ;) l l

Gość gość
pewnie chetnie by wziela :D :D :D

Dziękuję Daa za piosenkę :) miałam chwilkę w pracy to napisałam pare słów :)

Gość saam
dobry wieczór :) l Saali przyniosła dzisiaj ładną piosenkę , ciekawie wykonaną na dwa równolegle głosy. Kiedys już ją slyszałem ale było to dawno temu Daa zagrała jeden z moich ulubionych utworów do którego zawsze chętnie wracam. W rewanżu też coś zaproponuję l "Niech gasną dni, Szepty drżą A ty prowadź mnie, Milcząc rozpal sny. Tak bardzo chcę W myślach twych już być Czuć oddech twój Chwytać każdy zmysł." l For Teens - Jesteś częścią mnie l ...http://youtu.be/E0RFYkZWFyw l l

Tyle slodyczy na raz pojdzie w bioderka KEEPsky ,znow zmieniles stopke :D

Gość saam
Daa :) to ja się czerwienię (dziwne) Ty ciągle smerfna ;) l