Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam się od roku z zajętym facetem męczy mnie to już

Polecane posty

Gość gość

Czy kazać mu dokonać wyboru?

Gość gość
napisz cos wiecej o nim

Gość gość
Nie ma ślubu, mieszka od 3 lat z kobietą. Ma dwoje dzieci, zajmującą pracę. jest zaradny, przystojny, skryty. Co jeszcze chcesz wiedzieć?

Gość gość
Nie ma ślubu, mieszka od 3 lat z kobietą. Ma dwoje dzieci, zajmującą pracę. jest zaradny, przystojny, skryty. Co jeszcze chcesz wiedzieć?

Gość gość
a moze ona o tym wie? ja bym na twoim miejscu sie nie bawiła w takie coś,bo jednak miałabym wyrzuty sumienia i czułabym się jak zabawka

Gość gość
a moze ona o tym wie? ja bym na twoim miejscu sie nie bawiła w takie coś,bo jednak miałabym wyrzuty sumienia i czułabym się jak zabawka

Gość gość
Ale ja go kocham. Ona nie sądzę a by o tym wiedziała. Po drugie jeśli by mu tak na niej zależało to po 2 dzieci wziąłby chyba ślub, nieprawdaż?

Gość gość
no nie wiem, ale potem to ty wyjdziesz na ta złą, że rozbijasz rodzine itp. tak na prawde to nie wiesz jak on sie zachowuje w domu wobec niej, moze tak samo jak z tobą. niektórzy po prostu lubią peowadzić podwójne życie...musiałąbys przeprowadzić jakies małe śledztwo,

Gość gość
Ludzie złoci, a jak można się spotykać z zajętym facetem?? W dodatku mieszka z tą dziewczyną. Ranyyy i nie przeszkadza Ci to, ze on sobie tam z nią siedzi i z dzieckiem, sypiają razem, spędzają może miłe wieczorki? Chyba sama na własne życzenie pakujesz się w jakieś g***o, bo jak dla mnie to wygląda, że Ty jesteś tylko jakąś tam na boku zapchajdziurą dla urozmaicenia. Gdyby gość chciał z Tobą być to by BYŁ. A widać wygodnie mu w tym trójkącie, a Wy głupie baby pozwalacie żeby Was dwie bzykał, porażka.

Gość gość
jeśli facet nie ma ślubu to nie jest zajęty i autorka nie rozbija żadnej rodziny, bo tej rodziny zwyczajnie nie ma

Gość gość
jak nie ma slubu to moze krecic z kilkoma naraz - kiedy odjelo ci rozum ?

Gość gość
To chyba w Polaczkowie tylko tak jest. To teraz jest jakiś obowiązek brania ślubów? Jak bardzo ograniczonym umysłowo trzeba być, żeby twierdzić, że dwoje ludzi z dziećmi to nie jest rodzina?

Gość gość
jesli myslalby o tobie powaznie to bylby z toba niestety jestes tylko zapchaj dziura i odskocznia

Gość gość
rozum to tobie odjęło, skoro uważasz, że wolny facet nie może spotykać się z kim chce :D ubezlasnowolniony jakiś czy co? :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość rozum to tobie odjęło, skoro uważasz, że wolny facet nie może spotykać się z kim chce smiech.gif ubezlasnowolniony jakiś czy co? smiech.gif x Jak wolny? Czegoś z wypowiedzi autorki nie zrozumiałaś/zrozumiałeś?

Gość gość
poszukaj sobie faceta bez zobowiązań wolny czy nie ale ma rodzinę ,dzieci ,tego kwiatu ,pół swiatu:)

Gość gość
Facet nie ma ślubu wiec wedle prawa jest wolny. Gdyby poza tym kochal tamta kobiete to by się z nią ożenił. A tak to na pewno była wpadka i facet jest w kropce.

Gość gość
jesteś d*z*i*w*k*ą na r*u*c*h*a*n*i*e nikim więcej

Gość gość
tamta tez jest d***** na ******ie bo ślubu z nią nie brał

Gość gość
a dzieci???? będąc z tobą i tak będzie musiał na nie łożyć ,ja bym tak nie chciała,jesteś ta drugą i tak zawsze będzie

Gość gość
Jak będzie miał z nią nowe dzieci to na jedno wyjdzie.

Gość gość
Nie prawda bo z tamtą mieszka i ma z nią dzieci! ślub to tylko głupi papierek

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
Idac tym tokiem myslenia, kazda kobieta nawet jesli ma faceta, to jest wolna I moze sie spotykac z kim chce I sypiam z Kim chce. Ok, drogie panie, do dziala. Zycze autorowi tych slow, zeby trafil na kobiete, z ktora bedzie chcial zwiazac przyszlosc, a ona bedzie sypiam z innymi. Chcialabym widziec jego mine. A moze ta zasada dotyczy tylko samocow? Tepackie myslenie polaczkow nigdy mnie nie skonczy chyba zadziwiac. Niczym muslimy, poglady identyczne, tylko nazwa religi troche inna Facet ktory mieszka z kobieta od lat, ma z nia dzieci i sa w zwiazku, ale nienormalnym, bo bez papierka jest wolny. Dawno takiego czegos nie slyszalam, chyba nigdy.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Facet nie ma ślubu wiec wedle prawa jest wolny. Gdyby poza tym kochal tamta kobiete to by się z nią ożenił. A tak to na pewno była wpadka i facet jest w kropce. x Stuknij się w łeb. Albo lepiej: niech ktoś Cię stuknie, skoro do Twojej mózgownicy nie dociera, że ludzie mogą chcieć żyć bez ślubu (zarówno ona, jak i on). A najlepiej niech Ci się przydarzy taka oto historia: jak już znajdziesz jakiegoś jelenia i będziesz go ciągnęła przed ołtarz to w trakcie tego pędu do małżeństwa, niech Twoja najlepsza przyjaciółka uderzy (skutecznie) w amory do Twojego przyszłego (niedoszłego) małżonka. A potem oboje będą śmiać Ci się w twarz: był wolny to miał prawo :D

Gość gość
jakaś głupia d*z*i*w**ka zakłada temat... gdzie takie tępe baby są choć do mnie też cię w************.m

Gość gość
to z niego taki buhaj??? może jest jeszcze jakaś inna a ty nie wiesz????

Gość gość
kobieto wciełas sie w rodzine, skoncz ten głupi zwiazek zanim bedziesz współwinna rozpadowi tej rodziny

Gość gość
Tu nie chodzi o papier drogie panie. Ale o to że facet żyjąc z konkubiną i z dziećmi od roku spotyka się z inną kobietą. Czy to wiec jest poważny związek???? Zastanówcie się jełopki...

Gość gość
a kto by nie b*z*y*k*a*ł takiej idiotki buhahahaha... jeszcze wie że on ma kogoś i dalej to ciągnie...

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
Aha....ona dzifka, a jego nikt nie potepia, bo to facet. To on zdradza tamta kobiete, a nie autorka. Muslimy Europy, jak nic. Nie oznacza to, ze gratuluje autorce, ale na jej miejscu nigdy bym na cos takiego nie poszla I nie marnowala czasu na dzieciatego, zajetego faceta. Jest przeciez tylu wolnych...... Sama jestem kobieta, ale glupota bab mnie przeraza