Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant Wszech Czasów

Zapraszam damy na randkę

Polecane posty

Gość pineaple
Hej Amand dobry z ciebie kozak ale nie dla mnie ......takich jak ty uzywam .....i wypluwam...jak sie wyczerpie

Gość Niezaspokojona69
temu damy temu fige damy

Gość _if_
00:43 Amant Wszech Czasów amantwszechcz@tlen.pl 31-letni kawaler bez nałogów szuka odpowiedniej damy.Ostrzegam:jestem wybredny(w pewnych sprawach) _________________________________________________________ o q... "Amancie",byles w instytucie Odnowy Biologicznej ?,-ujeli Ci 30-ci lat ? , emerytury niezabrali ?.Pzdr.

Gość _if_
15:15 Bernadetka ...:::Malum est in necessitate vivere, sed in necessitate vivere necessitas nulla est:::... Źle jest żyć w okowach konieczności, żadna jednak konieczność nie zmusza nas do życia. Seneka Młodszy (Filozof, Lucius Annaeus Seneca, ok. 3 - 65 p.n.e.) ______________________________________________________ Masz b.dobra pamiec Bernadetko,ze pamietasz co Seneca powiedzial, ja podobnie jak Ty antyczny.Pzdr.

Amancie.. jak znajdziesz odpowiednią kandydatkę, wypacynkowaną i dokładną co do joty Twojego ideału.. to się nią znudzisz ;) będziesz wszystko wiedział i bum. A tak z drugiej strony to owa kobieta powinna dostać się do księgi Rekordóe Guinessa. Kategoria: NAIWNOŚĆ :P ( to było złośliwe? :o )

Narazie nikogo nie poderwałem:O.Ale przynajmniej znalazłem wizerunek jak ma wyglądać taka;) tutaj data komentarza (ale sfałszowana przez nich) 08:21 na stronie http://www.pudelek.pl/artykul/1528 .No to na obrazku jest wizerunek jednej z najwybitniejszych ślicznotek.A coś mi się wydfaję że ją albo podobną widziałem w nocy ok 4 lata temu w polonii 1-przynajmniej parę razy -ok 1 godziny jak się polewała prysznicem ;).

Gość K72
No co ty??? Kawaler i zagląda na top dorastających dzieciach?? coś mi tu śmierdzi amancie;)

Oj amancie amancie wszechwiedzacy don pedro kafeterii.Szukaj ,szukaj tej swojej damy wymarzonej moze kiedys znajdziesz powodzenia Julia

hej amancie :) te słowa \"..Już taki jestem ,nic już tego nie zmieni,nie zmieni....\" znam tą piosenkę :) śpiewała ją fajna blondyna :)

Gość Beata jestem panna
z 1975 roku. Nic nie pisałeś czy mam być wolna czy nie. Mam męża, ale to chyba nie stanowi przeszkody.